Laster ...
SKU
MO8006

MOKKI Solbriller 2-5 År - Rosa, 2pk

Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres.

kr 699,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Med Click&Change får du to briller tilpasset forskjellige typer sollys, slik at barnet får den beste beskyttelsen både i byen og ved sjø og snø hvor solen reflekteres.

De ergonomiske innfatningene med myk nesepute gir fantastisk komfort. Begge linsetypene har høy optisk kvalitet og gir 100% UV-beskyttelse, UV400 & Blue Block og er belagt med en supertynn film som beskytter mot riper. Click&Change gir deg mulighet til å bytte mellom fleksible brillestenger og et mykt og elastisk hodebånd så du kan få en perfekt tilpasset brille til ditt barn. Brillene er ekstremt slitesterke for å tåle barnas tøffe bruk. Click&Change er litt større enn tradisjonelle babybriller og dekker derfor bedre. I tillegg får du med ekstra sideskjerming som kan settes på ved behov Våre Click&Change barnebriller er utviklet i samarbeid med Norsk Institutt for optometri og synsvitenskap og er nominert til Innovasjonsprisen for beste Baby Care produkt i Tyskland.

Click&Change gir deg mulighet til å bytte mellom fleksible brillestenger og et mykt og elastisk hodebånd så du kan få en perfekt tilpasset brille til ditt barn. Brillene er ekstremt slitesterke for å tåle barnas tøffe bruk.

Click&Change er litt større enn tradisjonelle babybriller og dekker derfor bedre.

I tillegg får du med ekstra sideskjerming som kan settes på ved behov Våre Click&Change barnebriller er utviklet i samarbeid med Norsk Institutt for optometri og synsvitenskap og er nominert til Innovasjonsprisen for beste Baby Care produkt i Tyskland.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede