Meny
Meny
47% rabatt

Overmadrass, Dry, 60x120 cm

Varekode: 6100
Tørt sengemiljø gir mindre grobunn for midd og bakterier. Absorberer fukt, bunnen hindrer lekkasje ned i madrassen. Kjekk å ta med på reise.

Vanlig pris 849,-

Special Price 449,-

  • Fri frakt over 1000,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Det er ikke lenger noen grunn til at du skal bekymre deg for lekkasjer eller våte madrasser om natten. DRY overmadrass sørger for at sengen holder seg tørr, selv ved når uhellet er ute. I påvente av den store lekkasjen, anbefaler vi at du har laken på overmadrassen. Dette for å spare vask. Er det store og ofte lekkasjer, kan barnet ligge direkte på overmadrassen, f.eks i den perioden man skal slutte med bleie.

Skulle det gå en tid mellom hver vask, anbefaler vi at bunnen tas av og innsiden luftes en gang i blant (f.eks ved skifte av laken og sengetøy) Ved både lufting og vasking deles DRY overmadrass i to med glidelåsen, slik at fukten slipper ut og tørketiden reduseres betydelig. Pass på at innsiden er helt tørr før du lukker glidelåsen igjen.

Den luft-tette bunnen vil også hindre brukeren i å puste opp urenheter fra madrassen under. For folk med astma og allergier fungerer DRY overmadrass som en bakterie- og midd sperre. Derfor har mange med seg DRY overmadrass på reise, når man er usikker på renheten i madrassen man skal ligge på.

- Ideell til bruk ved omgangssyke, lekkasjer i sengen, utette flasker i sengen og bleieavvenning.
- Fin å ta med på reise. Et godt tillegg til madrassen i reisesengen, samt at man har med lukten og tryggheten fra soverommet. Hindrer smitte fra uren lånemadrass.
- Enkel å ta med på overnatting borte hvis man er litt usikker på om natten blir helt tørr.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Overmadrass, Dry, 60x120 cm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.