• Hjem
  • Bilstol
  • Premium Bilstolpakke, Britax, BabySafe iSense + Dualfix iSense + iSense Base, Indigo Blue
Laster ...
SKU
PACK-ISENSE-INDIGOBLUE-NEW

Premium Bilstolpakke, Britax, BabySafe iSense + Dualfix iSense + iSense Base, Indigo Blue

Komplett premium bilstolpakke med babystol, barnestol og base. Alt-i-ett løsning med det aller beste fra Britax.

kr 9 995,00 Vanlig pris kr 10 485,00
Tilpass Premium Bilstolpakke, Britax, BabySafe iSense + Dualfix iSense + iSense Base, Indigo Blue
Bilstol, Britax, Baby-Safe iSense, Indigo Blue   + kr 0,00
Bilstol, Britax, Dualfix iSense, Indigo Blue   + kr 0,00
Base, Britax, Flex iSense   + kr 0,00

* Påkrevde felt

På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

BABY-SAFE iSENSE kombinerer avansert beskyttelse med enestående innovasjon i komfort, både for deg og ditt spedbarn. Den er utstyrt med nøye plasserte smart-lys som slås av og på automatisk for å forenkle monteringen i bilen eller på barnevognen selv på mørke kvelder. Du kan også slå lysene på og av manuelt for å gi barnet ditt komfort og kunne se det selv når det er mørkt ute. Babybilstolen følger babyen din fra fødselen opp til 15 måneder og kan enkelt monteres på FLEX BASE iSENSE eller barnevogner som Britax SMILE III. Justerbare liggestillinger sørger for ergonomiske og trygge reiser til enhver tid.

BABY-SAFE iSENSE er utstyrt med tre forskjellige sett med smarte lys for å forenkle hverdagen. Monteringslysene tennes automatisk når det er nødvendig, og gjør det enda enklere å montere babybilstolen på basen eller barnevognen når det er mørkt. Sikkerhetslysene gir synlighet og syn når du går gjennom dårlig opplyste områder. Og de innvendige lysene lar babyen din se og bli sett.

BABY-SAFE iSENSE kan brukes fra fødselen opp til 15 måneder og gir koselig komfort til enhver tid. Nyfødt-innsatsen sørger for ergonomisk sikkerhet for de nyfødte babyene, mens den patenterte integrerte ligge-mekanismen gir den mest ergonomiske posisjonen i forhold til babyens høyde, og nakkestøtten kan justeres for å gi mer plass når babyen vokser.

Produktegenskaper:

- Passer fra 0-83 cm

- Passer på Britax Flex Base iSense

- 90graders rotasjon mot bildøren med Flex Base iSense

- Smart-belysning for enkel montering

- Patentert liggeteknologi for optimal komfort og sikkerhet

- Når setet er utvokst kan du benytte Dualfix iSense på samme basen.

- Nyfødtinnlegg for ekstra komfort/sikkerhet medfølger.

- Kan monteres/brukes både med og uten base. 


Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 4,8 kg

- Høyde: 58 cm

- Bredde: 44 cm

- Dybde: 67 cm

Britax Dualfix iSense er neste generasjons bilsete for barn mellom 3mnd og 4 år (61-105cm). Dualfix iSense passer på samme base som Baby-Safe iSense og er Britax første modulsystem noensinne. Den festes med et enkelt klikk på Flex iSense basen fra Britax. Enkelt, trygt og smart! 

DUALFIX iSENSE er vårt smarteste oppfølgings sete etter BABY-SAFE iSENSE eller noen annen babybilstol. Festes med et enkelt klikk til flex base isense og sørger for overlegen beskyttelse og koselig komfort for mange reiser fram til barnet ditt er fire år. DUALFIX iSENSE tilfredsstiller i-Size-standarden og har smart belysningsteknologi, slik at barnet ditt kan se og bli sett.

DUALFIX iSENSE har innovativ og smart belysningsteknologi, slik at barnet ditt kan se og bli sett. De to innvendige lysene kan slås på for å gi ekstra komfort for barnet ditt når du kjører i mørket. Ikke bare kan den lille bli underholdt - du kan også sørge for at barnet har det bra til enhver tid.

DUALFIX iSENSE passer til barn fra tre måneder til fire år og tilpasser seg barnet mens det vokser for å sikre kontinuerlig komfort og beskyttelse. Det gir mulighet for både bakover-og forovervendte turer, noe som gjør overgangen rask og enkel når barnet ditt er gammelt nok. For maksimal komfort kan du enkelt bytte mellom seks ergonomiske tilbakelent posisjoner.

Ditt barns sikkerhet er Britax sin høyeste prioritet. Derfor er interne standarder høyere enn de standardene som gjelder for ECE R129 (i-Size). DUALFIX iSENSE er utstyrt med et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner: Det optimaliserte innvendige sidekollisjons-beskyttelsessystemet SICT sørger for overlegen sikkerhet i tilfelle av en sidekollisjon. I tillegg, i kombinasjon med flex base, beskytter Britax sin patenterte Pivot Link ISOFIX -system barnet ditt i alle slags ulykker, enten det er forfra, fra siden eller bakfra. Det er trygghet du kan stole på.

Produktegenskaper:

- Smart belysningsteknologi for alltid å holde øye med barnet ditt

- Enkel tilgang og full fleksibilitet takket være 360 ​​graders rotasjon på FLEX BASE iSENSE

- Overlegen sidekollisjonsbeskyttelse med integrert innvendig SICT

- Kompatibel med FLEX BASE iSENSE

- 61 – 105 cm (≈ 3 måneder – 4 år | 18 kg)

Produktspesifikasjoner:

- Produktvekt: 5.3 kg

- Høyde: 59.4 cm

- Bredde: 44 cm

- Dybde: 46.5 cm

- Dimensjoner (H x B x D): 59.4 x 44 x 46.5 cm

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Premium Bilstolpakke, Britax, BabySafe iSense + Dualfix iSense + iSense Base, Indigo Blue

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede