• Hjem
  • Barnevogn
  • Premiumpakke, Britax Smile III, Nordic Grey Ink. Bagdel + Bilstol Babysafe2, Nordic Grey - LIMITED EDITION!
Laster ...
SKU
PACK-SMILEIII-NORDIC-GREY

Premiumpakke, Britax Smile III, Nordic Grey Ink. Bagdel + Bilstol Babysafe2, Nordic Grey - LIMITED EDITION!

Dette er en Limited Edition versjon av superpopulære Britax Smile III. Vi har kun noen få tilgjengelig, og det lages et begrenset antall for hele skandinavia.

Den splitter nye SMILE III, som er basert på Britax Römers fire ganger test-vinner*, hjelper deg med å ta vare på det som betyr aller mest – barnet ditt. Med en bredde på 57 cm, byr dette designet på mange reisealternativer når du og barnet er på tur, uansett om dere ferdes i travle bygater, eller på humpete landeveier. Og det gjør den helt til barnet veier 22 kg!

 

* BRITAX SMILE 2, PriceRunner Sweden AB, Best i test 2016, 2017, 2018, 2019

kr 10 495,00 Vanlig pris kr 12 485,00
Tilpass Premiumpakke, Britax Smile III, Nordic Grey Ink. Bagdel + Bilstol Babysafe2, Nordic Grey - LIMITED EDITION!
Bilstol, Baby-Safe² i-size, Britax, Nordic Grey   + kr 0,00
Barnevogn, Britax Smile III, Nordic Grey   + kr 0,00
Hardbag, Britax Smile III, Nordic Grey   + kr 0,00

* Påkrevde felt

På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Med sitt smale design, bare 57 cm bredt, er SMILE III perfekt for å komme seg lettvint rundt både på shoppingsentre og selv de smaleste, mest folksomme stedene. 

De sentralt plasserte støtdemperne på understellet og forhjulene gir en behagelig trilletur uansett terreng. Ingenting vil forstyrre den lille, enten du går på brosteinsbelagte gater eller langs landeveien. Ryggstøtten kan med et enkelt håndgrep justeres fra sittende til liggende posisjon slik at barnet ditt alltid har det komfortabelt. Det er også beskyttelse på sidene. Ved å slå ned den justerbare fothvileren og ryggstøtten, får man også plass til en myk bag. Ved hjelp av det vendbare setet kan barnet enten se på deg, eller utforske verden rundt seg. Dermed har du alltid et lykkelig barn uansett hvor du går. Takket være de store lufthjulene, er sportsvognen alltid lett å manøvrere uansett terreng. Barnet får en like rolig tur både på grus og på landevei.

Forhjulene er svingbare for enkel manøvrering mellom smale butikkhyller, eller låsbare for bruk i ulendt terreng. Håndtaket er mykt, gir godt grep, og kan enkelt justeres i høyden etter behov. Håndtaket og frontbøylen er trukket med lærimitasjon, og gir vognen et fasjonabelt og luksuriøst utseende. Takket være den ekstra store kalesjen med solfaktor 50+ er barnet ditt alltid beskyttet på solfylte dager. I tillegg sørger det store ventilasjonsvinduet for luftsirkulasjon på varme dager.

Den glidende selestrammeren sørger for at du enkelt kan justere selen selv mens barnet sitter i sportsvognen. Det er ikke nødvendig å tre selen. I tillegg gir polstringen på selene over brystet ekstra komfort. Enten om du går på en lang dagstur eller om du må gjøre noen ærender, kan varekurven tåle 7 kg med alt du trenger av bleier, ekstra klær, leker, godbiter og dagligvarer. Bremsen virker på begge bakhjulene for sikker og stabil stopp, og har en indikator som viser om den er av eller på. For komfortabel bruk kan bremsen også utløses fra toppen, slik at skoene dine ikke blir skitne eller slitte. Takket være den 48 cm lange ryggplaten vil barnet ha både nok plass til å vokse og til fortsatt å ha glede av en tur i sportsvognen. Sportsvognen er utstyrt med 3M™ -reflekser hele veien rundt for bedre synlighet i mørket. Den har reflekser både på trekket foran, rundt bagen og på hjulene.

Minneknappene på bagen til SMILE III er perfekte når du ønsker å fjerne den fra sportsvognen uten å forstyrre barnet. For å enkelt løse ut bagen kan du trykke på knappene en etter en, og så løfte den av. De hendige indikatorene vil også vise om bagen er sikkert koblet til. Når du er ute og kjører med barnet er det godt å vite at SMILE III -bagen kan brettes helt flat for å få plass i bilens bagasjerom. Dette gir bedre plass til andre ting, mens du fortsatt kan ta med deg bagen for å gi barnet bedre komfort.

 

Baby-Safe² i-size fra Britax overholder de nye forskriftene for barneseter ECE R129 (i-Size). Setet gir sikkerhet og komfort fra nyfødt og opp til ca. 15 mnd., mens det justerer seg etter barnet og beskytter det mens barnet vokser opp til 83 cm i høyden. Stolen har nyfødtinnlegg, dette vil si at spedbarnet får ekstra støtte som i tillegg absorberer støt i tilfelle kollisjon. Innlegget kan fjernes og nakkestøtten kan justeres for å tilrettelegge for barnets vekst. Stolen har patentert teknologi som trygt og behagelig lar barnet ha en god hvilestilling. Musklene til et lite spedbarn er ikke utviklet nok, og en flatere hvilestilling er bedre mens en mer opprettet stilling er tryggere ved kollisjoner. Baby-Safe i-Size tilbyr en enkel løsning med den patenterte "lie-flat technology", når du justerer høyden på nakkestøtten, justeres hvilestillingen etter. Når du kjøper en Baby-Safe²  i-Size, kjøper du all Britax sin forskning og forpliktelse til ditt barns sikkerhet, slik at du kan nyte alle din reiser med fullstendig sinnsro.

 

Produktegenskaper:

- Nyfødt innlegg med støtabsorberende pute som kan taes av og på.

- Ovelegen puteteknologi for sidekollisjon (SICT) som skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet. For å utnytte beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døra.

- "lie-flat technology" tilrettelegger for en mer behagelig og ergonomisk stilling for nyfødte spedbarn. Mekanisme lar deg justere hvor flatt barnet skal hvile i henhold til barnets høyde. Stillingen endres automatisk når du justerer nakkestøtten, skudlerstroppene justeres også i takt med nakkestøtten.

- Lett justerbar nakkestøtte og sikkerhetssele. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen må du sørge for at nakestøtten er i riktig stilling, rett over barnets skuldre.

- Kalesjen beskytter barnet mot sol (UPF 50+) og vind, både i bilen og på vognunderstellet.

- 5-punkts sikkerhetssele.

- Stolen løsnes enkelt fra basen eller vognunderstellet, bruk håndtaket bak babystolen for å låse opp og løft enkelt opp.

- Det justerbare håndtaket lar deg flytte den bakover og slik at du enkelt kan plassere barnet i stolen. Står stolen på gulvet anbefaler vi at du legger håndtaket helt ned for å hindre gynging.

- En indikator forteller deg når stolen er plasser riktig på basen eller sportsvognen.

- Trekket kan enkelt taes av og vaskes i maskin (følg vaskeanvisningnen på produktet).

- Alle Britax babystoler egner seg for alle Britax-sportsvogner med Click & Go®-adaptere, også kompatible med sportsvogner fra andre kjente merker.

 

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (HxBxD): 58x44x67 cm.

- Vekt 4,8 kg,

- ECE R129 godkjent.

- 40-83 cm (nyfødt - 13 kg / Nyfødt til 15 mnd).

- Bakovervendt montering.

- Monteres på i-Size godkjent base eller bilens 3-punkssele. 

- Base kjøpes separat.

 

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede