Laster ...
SKU
53610-277

Sandaler, Viking, Adventure 2V, Black/Charcoal

Adventure-sandalen er spesielt utviklet for eventyrlystne barn. Denne sandalen er skapt for å møte behovene til aktive barn, og den tilbyr en rekke fordeler som sikrer komfort og holdbarhet. Enten de hopper, klatrer eller løper, vil sandalen bidra til å holde føttene stabile og beskyttet.

Fra kr 454,30 Kjøpt løst: kr 649,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 454,30
Størrelse
27
28
30
31
32
33
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

En viktig egenskap ved Adventure-sandalen er dens utmerkede pusteevne. Barn kan være svært aktive og svette mye, og derfor er det viktig å velge en sandal som tillater luft å strømme fritt rundt føttene. Med Adventure-sandalen kan barnet holde seg frisk og behagelig selv under intense aktiviteter.

En ekstra fordel med Adventure-sandalen er dens motstandsdyktighet mot saltvann. Uansett om barnet leker på stranden, padler i sjøen eller spruter i bassenget, vil denne sandalen tåle påvirkningen fra saltvann uten å bli skadet. Den er også hurtigtørkende, slik at barnet kan fortsette å nyte eventyrene sine uten å måtte vente lenge på at sandalen skal tørke.

Sandalen kan enkelt vaskes i maskinen, noe som gjør det enkelt å holde den ren og klar til bruk. Dette er spesielt nyttig etter en dag fylt med lek og moro, når sandalen kan ha blitt skitten eller møtt smussete forhold. Ved å enkelt kunne vaske den, kan barnet alltid ha en ren og frisk sandal tilgjengelig.

Komfort er også prioritert med Adventure-sandalen. Den myke EVA-fotsengen sikrer at hvert skritt er behagelig for barnet. Uansett om de går på ujevnt terreng eller utforsker nye steder, vil fotsengen gi dem den nødvendige støtdempingen og komforten for å holde føttene glade og avslappede.

Når barnet utforsker steinete områder eller leker utendørs, er det viktig å ha en sandal som gir ekstra beskyttelse for føttene. Gummitåhetten på Adventure-sandalen gir akkurat den beskyttelsen, slik at barnet kan være trygg og bekymringsløs under sine utendørs opplevelser.

 

Produktspesifikasjoner:

- Passform: Normal

- Fòr: Textile

- Innersåle: EVA

- Mellomsåle: Natural Rubber

- Yttersåle: Natural Rubber

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede