Laster ...
SKU
F2020BB

Sikkerhetsgrind, Dreambaby, Mayfair Play-Pen, White

Dreambaby® Mayfair 3-i-1 Converta® Play-Pen-port er en allsidig og praktisk måte å holde barnet ditt trygt og gi et stort, solid lekeområde for dem hvor som helst i hjemmet. 

Tilbudspris kr 1 499,25 Vanlig pris kr 1 999,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Med 6 paneler kan den settes opp i en rekke former, og den er stor nok til at de små kan glede seg over ledig plass å leke i. Panelene kan åpnes for å lage en ekstra lang port, 147,5 "bred og 29" høy, som en beskyttende vakt rundt et rom eller en dør, eller som en peisvakt.

* 1-panel utvidelser tilgjengelig, selges separat.

Sikkerhetsgrinden er konstruert av holdbart og solid metall og er sikker og enkel å bruke og vil vare lenge. Grinden har sikre hjørnefester for å koble hverandre, og den kompakte designen gjør at de enkelt kan lagres.

Døren kan stilles inn slik at den åpnes i én retning, noe som gjør den perfekt for bruk i trapper. Flott for kjæledyr også! - Bruk som en barriere for å holde kjæledyrene dine borte fra farer eller områder de ikke har lov til å være i. Alternativt kan du sette den opp som en lekegrind for å holde kjæledyr begrenset til et bestemt sted.

Enkel å installere og laget av slitesterkt metall.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Sikkerhetsgrind, Dreambaby, Mayfair Play-Pen, White

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede