• Hjem
  • Smoothiposer, Twistshake, 100ml, 8pk
Laster ...
SKU
78618

Smoothiposer, Twistshake, 100ml, 8pk

For å gjøre livet enklere kan du ta med barnets favorittsnacks i klemmepose når du går tur med barnevognen, på piknik eller andre utflukter. Squeezebag påfyllbare klemmeposer. Uten BPA, tåler oppvaskmaskin og fryser. Fyll med puré for en enkel og næringsrik snack til barnet ditt.

kr 249,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Squeezebag påfyllbare klemmeposer. Uten BPA, tåler oppvaskmaskin og fryser. Fyll med puré for en enkel og næringsrik snack til barnet ditt.

Unngå engangsprodukter ved å fylle Twistshakes Squeeze Bags klemmeposer med gode, næringsrike måltider til barnet ditt. Du kan bruke hjemmelagde pureer eller smoothies laget av frukt, bær og grønnsaker. Server en forfriskende fruktpuré når barnet ditt er tørst, eller hva med å fylle posene med en smaksrik grøt med masse jern når barnet ditt er sultent? Det finnes ingen grenser når det gjelder å lage deilig fyll til barnets klemmepose. 

For å gjøre livet enklere kan du ta med barnets favorittsnacks i klemmepose når du går tur med barnevognen, på piknik eller andre utflukter. Barn blir fort slitne og sultne når blodsukkeret faller, så du kan være forberedt ved å alltid ha en forfriskende Squeeze Bag i vesken din. En klemmepose kan også serveres som et perfekt supplement til tåteflasken, som en liten leke å klemme på når barnet er trøtt!

De kan vaskes i oppvaskmaskin på øverste hylle (ikke glem å ta av lokket), og med den doble ziplocken er de også ekstra solide for å unngå lekkasje. Tips! Oppbevar klemmeposene i fryseren og ta dem ut om morgenen så de kan tine perfekt, akkurat i tide til mellommåltidet. Twistshakes klemmeposer er helt trygge i kalde temperaturer.

Hvorfor ikke ha en egen kjøleboks nederst i fryseren, der barnet kan bli med og velge ut favoritten sin? Skriv inn innholdet på frysetapen så du ikke glemmer hvilken smak det er! Fyll klemmeposen helt opp for å unngå at luft reduserer holdbarheten og smaken. Legg gjerne til litt sitron der det passer, for lengre holdbarhet.

Produktegnskaper:

- Fri for BPA – sikker for barnet

- Miljøvennlig – Squeezebags kan brukes igjen og igjen

- Tåler oppvaskmaskin

- Dobbel glidelås – sikrer at posen ikke lekker

- Tåler fryser – har du fylt flere Squeezebags enn du trenger for øyeblikket, kan du putte de ekstra i fryseren

- Moderne design – velg mellom masse forskjellige, stilige trykk

- Praktisk størrelse – Kan romme 100 ml

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Smoothiposer, Twistshake, 100ml, 8pk

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede