Meny
Meny

Sovesvøp air, Woombie, Pink posey, 3-6 mnd (6-9 kg)

Varekode: 15005

Woombie Air er bedre, lengre, roligere og tryggere søvn.

479,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Dette patenterte ergonomiske posesvøpet er en sikrere måte å svøpe babyen på, og dermed en videreutvikling og forbedring av tradisjonelle teppesvøp. 

Woombie-svøpene brukes av babyer verden over, har mottatt over fjorten priser for design og innovasjon og blitt nominert til "Moms Favorite Swaddle" for den effektive og enkle måten å bruke dem på. 

Woombie Air er lett, pustende og ventilert i front med nettingstoff slik at svøpet blir luftig og komfortabelt for babyen. Perfekt for alle fire årstider, luftig og svalt på varme dager, på kjøligere dager er det bare å ha på passende klær under.

Woombie har også mottatt merket "Top Product for Colic" og er i tillegg godkjent som «Dysplasi-sikkert» svøp av International Hip Dysplasia Institute.

Det er viktig å bruke en Woombie som passer til babyen. For å finne riktig størrelse er det viktigste å se på vekt, ikke alder eller lengde. 

Baby: 3-6 mnd/66 cm/6,5 - 9 kg.

 

Produktegenskaper:

- Kombinasjonen av peanøtt-fasongen og det multidimensjonale, elastiske stoffet som beveger seg sammen med babyen gir den en opplevelse av et miljø den er vant til: dette gjenskaper den trygge følelsen av mors mage.

- Babyen kan bevege seg uten å miste dyna om natten, holder dermed en jevnere temperatur og sover roligere.

- Woombie løsner ikke og dekker luftveiene slik et teppe kan gjøre, og utgjør dermed mindre risiko for overoppheting.

- Innsnevret midje presser skånsomt på mageregionen for å hjelpe til med å eliminere luft i magen.

- Å svøpe babyen med Woombie er svært enkelt - legg babyen på ryggen og dra opp glidelåsen. Ingen vanskelig bretting som ved teppesvøp.

- Hindrer moro- og skremmerefleks ved skånsomt å holde babyens armer inntil kroppen, dermed vil babyen heller ikke snu hodet ved berøring på kinnet (søke etter mat) eller klore seg i ansiktet.

- Fremmer selvtrøst ved at babyen kan holde/berøre hendene sine inne i posen.

- Det ergonomiske designet gjør at babyen kan bevege hofter, ben og skuldre fritt uten hindringer, mens armene holdes inntil kroppen som en ekstra god klem. 

- Å svøpe babyen for stramt har blitt satt i sammenheng med utvikling av hoftedysplasi. Dette unngås ved å bruke Woombie-posen som gir ben og hofter god plass, og er godkjent som «Dysplasi-sikkert» svøp av International Hip Dysplasia Institute.

- Oppmuntrer babyen til å sovne på ryggen fordi babyer som svøpes oftere holder seg på ryggen.

- 2-veis glidelås for enkelt bleieskift

 

Produktspesifikasjoner:

- Materiale 95% bomull og 5% spandex.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Sovesvøp air, Woombie, Pink posey, 3-6 mnd (6-9 kg)

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering