Laster ...
SKU
PACK-FAKT-PR

Sprinkelseng, Faktum, Flip, White, 120x60 cm Ink. Premium Madrass

Sov godt i sprinkelsengen fra Faktum. En moderne, tidløs og trygg seng som kan brukes lenge. Nordisk og tidløst design med fokus på sikkerhet. Sengen har også justerbar høyde med tre forskjellige nivåer. Produsert i Europa (Ungarn). Madrass med høyvaklitets kaldskum i kjernen med gjennomgående luftkanaler og en ruglete struktur som sikrer en god liggekomfort. Madrassen har en babyside og en småbarnsside. 

 
kr 2 990,00 Vanlig pris kr 4 398,00
Tilpass Sprinkelseng, Faktum, Flip, White, 120x60 cm Ink. Premium Madrass
Sprinkelseng, Faktum, Flip, White, 120x60 cm   + kr 0,00
Madrass, Sunset, Träumeland, 60x120 cm   + kr 0,00

* Påkrevde felt

På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Sprinkelseng, Faktum, Flip, White, 120x60 cm Ink. Premium Madrass

Sprinkelseng

Faktums møbler kombinerer moderne designelementer og minimalistiske stiltrekk på samme tid. Faktums møbler leveres alltid med stropp. En moderne, tidløs og trygg seng som kan brukes lenge. Nordisk og tidløst design med fokus på sikkerhet. Sengen har også justerbar høyde med tre forskjellige nivåer.

Møblene er designet uten skarpe kanter, noe som hindrer små barn i å skade seg selv og oppfyller «TÜV SÜDs kvalitetssikringskrav". Faktum lager møblene i Ungarn på egen fabrikk, og sørger for å skape de nødvendige forholdene for produksjon av møbler av høy kvalitet.

Faktum ble inkludert blant "Superbrands"-merkene i 2019! Faktum, som et merkenavn med tilstrekkelig omdømme, goodwill, etisk skjønn, vinnerhistorie, kjent, bevisst innovasjon og konsekvent strategi, er anerkjent med utmerkelsen "Superbrands"-prisen.

Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 24 kg

- Dimensjoner: 120x60 cm

- Materiale: MDF

 

Madrass

Madrass med høyvaklitets kaldskum i kjernen med gjennomgående luftkanaler og en ruglete struktur som sikrer en god liggekomfort. Madrassen har en babyside og en småbarnsside. Det unike multifunksjonelle trekket på madrassen består av 38% TENCEL™ og 62% polyester. Qulitet med en myk overflate, som gir en meget myk overflate for bbayen. I tillegg til den integrerte funksjonen for beskyttelse mot fuktighet, inneholder madrasstrekket nautrfiber TENCEL™  som forhindrer svette.

 

Produktegenskaper:

- Gjennomgående luftkanaler som sikrer at babyen puster inn frisk luft og forhindrer at det blir for varmt i sengen.

- Babyside og småbarnsside.

- Avtagbart og vaskbart trekk.

- Velegnet for barn med allergier.

- Vanntett og pustende.

 

Produktspesifikasjoner:

- Mål: 60 cm x 120 cm.

- Øko-tex.

- Følg vaskeanvisningen på produktet.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede