Meny
Meny

Sprinkelseng, Manis-h, Hvit, 60x120 cm

Varekode: 10985-10

Lekker sprinkelseng med bein i bøk. Bunnen er justerbar og kan justeres i 3 høyder, dette er praktisk da sengen kan tilpasses det stadiet babyen er i.

Vanlig pris 2 749,-

Special Price 2 199,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 799,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Lekker sprinkelseng med bein i bøk. Bunnen er justerbar og kan justeres i 3 høyder, dette er praktisk da sengen kan tilpasses det stadiet babyen er i. Den ene langsiden kan fjernes slik at sengen kan gjøres om til en benk. En av sidene kan erstattes med sengedeler/sengehest, noe som kan forlenge brukstiden (selges separat).

Kvalitet 

Sengen er utviklet, testet og godkjent i henhold til de høyeste europeiske standarder. Sengen er en stor del av barnas hverdag og det er derfor viktig at produktene er trygge og tåler daglig bruk, lek og slitasje. TÜV i Tyskland og FCBA i Frankrike har utført test og godkjenning. Sengen er laget i massiv bøk uten kvister, kombinert med sengesider i solid MDF. Malingen er vannbasert og har derfor ingen sterke og farlige kjemikalier som kan skade barnet ditt. Overflatene er testet og godkjent som resten av sengen i henhold til de strengeste europeiske standarder.

Garanti

Manis-h tilbyr 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil. De er din garanti for at produktet oppfyller våre kvalitetsstandarder.

Daglig slitasje dekkes ikke av garantien. Madrass kjøpes separat

 

Spesifikasjoner:

Dimensjoner: B64 cm, L124 cm og H93 cm

Madrassmål: B60xL120 cm.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Sprinkelseng, Manis-h, Hvit, 60x120 cm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering