Laster ...
SKU
SCD301-01

Startsett, Philips Avent

Med flaske, smokk og flaskebørste har du et fint startsett til den nyfødte. Superfin gave til babyshower, eller praktisk sett for å komme i gang med flasking.

kr 449,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Philips Avent Natural-flaske med en ultramyk smokk har en mer brystlignende utforming. Den brede, brystformede smokken med fleksibelt spiraldesign og komfortblader sikrer at babyen får tak naturlig, og gjør det enkelt å kombinere amming og mating med flaske. Kan enkelt kombineres med amming. Den brede, brystformede smokken gir et naturlig tak på samme måte som et ekte bryst, og gjør det enkelt for babyen å få mat fra både bryst og flaske.

Den ortodontiske, foldbare tuppen på smokken tar hensyn til den naturlige utviklingen av barnets gane, tenner og tannkjøtt. Alle smokkene er laget av silikon og er smak- og luktfrie.Smokken har en ultramyk struktur, utviklet for å etterligne følelsen av brystet. 
Det fleksible spiraldesignet kombinert med de unike komfortbladene gir en fleksibel smokk og en mer naturlig mating uten at smokken faller sammen.

Anti-kolikkventil utformet for å holde luft vekk fra magen til babyen, for å redusere kolikk og ubehag. På grunn av den unike formen er denne flasken enkel å holde og gripe i alle retninger for å gi maksimal komfort, selv med små babyhender.

Spesialbuet børstehode og formet håndtakstupp kommer til i hjørnene på flasker med bred hals, smokker og mateutstyr for grundig rengjøring.

Den brede flaskehalsen gjør det enkelt å rengjøre og fylle flasken. Den består bare av noen få deler, slik at den er enkel og rask å sette sammen. Bytt mellom brystpumpen, flasken og koppdelene, og lag det produktet som fungerer for deg, akkurat når du trenger det.

 

Produktegenskaper:

- Naturlig tak på grunn av den brede brystformede smokken

- Ultramyk smokk utformet for å etterligne følelsen av brystet

- Fleksibelt spiraldesign kombinert med komfortblader

- Anti-kolikkventil utformet for å redusere kolikk og ubehag

- Ergonomisk form som gir maksimal komfort

- Enkel å bruke og ren, rask og enkel å sette sammen

- Kompatibel med Philips Avent Natural-serien

- Flaskebørste med buet børstehodet for enkel rengjøring

- Ortodontisk smokk

 

Produktspesifikasjoner:

- 0-12 mnd

- BPA fri

- Silikon

- Ergonomisk form

 

Settet inneholder:

- 2x 125ml Natural Tåteflaske

- 2x 260ml Natural Tåteflaske

- 2x Slow-Flow flaskesmok-

- 2x Medium-Flow flaskesmokk

- 1x Translucent orthodontic narresmokk (sutt)

- 1x Flaske og flaskesmokk børste

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede