Laster ...
SKU
50670200197NA

Stelleveske, Elodie, Soft Shell, Pink Bouclé

Mote og funksjon, dette er mer enn bare en stelleveske. Med utseendet og følelsen av en eksklusiv veske, tror vi du vil bruke den ved alle anledninger. En myk og polstret stellematte er inkludert og lommer utpekt for bleier, vått vev, nøkler, mobiltelefon og mer.

kr 699,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Elodie Stellevesker er ikke bare en vanlig stelleveskeveske. Med sitt eksklusive design og funksjonelle egenskaper, er denne vesken perfekt for enhver anledning. Uansett om du tar vare på din lille skatt eller deg selv, vil du elske den førsteklasses følelsen, høye kvaliteten og de fine funksjonene som er inkludert.

Vesken har flere lommer som er designet spesifikt for å holde bleier, våtservietter, nøkler, mobiltelefon og til og med en termolomme for å holde babyens formel varm eller din egen drikke kald. Du trenger ikke bekymre deg for å miste noe eller ha alt rotete i vesken, da den er godt organisert med spesiallommer for alle nødvendigheter.

En myk stellematte følger med hver stelleveske, slik at du enkelt kan skifte bleier når du er på farten. Stellematten er polstret for ekstra komfort og kan enkelt rengjøres og vaskes i maskin ved behov.

Du kan bære vesken komfortabelt over skuldrene ved hjelp av den lange stroppen, eller feste den til vognens håndtak ved hjelp av de medfølgende løkkene. Dette gjør det enkelt å ha vesken innen rekkevidde mens du triller vognen.

En smart termolomme er også inkludert i vesken. Denne lommen er designet for å holde babyflasken oppreist og på en jevn temperatur. Du kan også bruke den til å holde din egen drikke kald når du er ute og reiser.

Elodie Stellevesker er ikke bare begrenset til babyårene. De er designet for å kunne resirkuleres og brukes som en-og-bare-veske også etter at barnet har vokst opp. Du kan bruke dem som håndvesker, kontorvesker, treningsvesker eller helgevesker. Ved å forlenge levetiden til hver veske, bidrar vi til å redusere miljøpåvirkningen betydelig.

 

Produktspesifikasjoner:

Dimensjoner: 41 cm x 36 cm x 16 cm

Material: Outerfabric: 100% Polyester | Lining: 100% Polyester

- Vask: Tørk over med en fuktig klut

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede