Meny
Meny

Stokke® Xplory® 6 Balance limited edition, Tranquil blue

Varekode: 543802

En av verdens mest ikoniske barnevogner kommer nå i en premium limited edition som gir deg og barnet flere øyeblikk fulle av fred, ro og nærhet i den travle hverdagen. Det stilige solseilet og pustende seteinnlegget skaper en rolig boble som fryder alle sanser. Den matchende stellevesken hjelper deg å holde orden på barnets ting for stressfrie utflukter.

Vanlig pris 12 995,-

Special Price 9 995,-

Tilgjenglighet: Utsolgt

  • Gratis frakt over 499,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

En av verdens mest ikoniske barnevogner kommer nå i en premium limited edition som gir deg og barnet flere øyeblikk fulle av fred, ro og nærhet i den travle hverdagen. Det stilige solseilet og pustende seteinnlegget skaper en rolig boble som fryder alle sanser. Den matchende stellevesken hjelper deg å holde orden på barnets ting for stressfrie utflukter.

Hver eneste tomme av den høydejusterbare barnevognen Stokke® Xplory® er designet for å bringe barnet nærmere deg så dere får bedre kontakt. Det intuitive designet gjør Stokke® Xplory® til en drøm å trille. Svinghjulfunksjonen gjør det svært enkelt å manøvrer. Vendt mot foreldrene eller ut mor verden, med justerbar setehøyde og ergonomisk fotbrett med beinstøtte og håndtak: Stokke® Xplory® har en nesten undelig mengde seteposisjoner tilpasset familiens stadig skiftende behov. Den egner seg fra fødsel og opp til 15 kg, og byr på en superbehagelig bærebag med ypperlig ventilasjon, et sjenerøst polstret sete med utvidet kalesje samt en søskenløsning med Stokke® Xplory® søskenbrett (kjøpes separat). Glem ikke at Stokke® Xplory® kan brukes som del av et reisesytem med alle Stokke®-bilseter, uten bruk av adapter. Den kan også brukes som del av reisesystem med bilseter fra utvalgte produsenter ved hjelp av Stokke® bilstoladapter (kjøpes separat).

Stokke® Xplory® bagen er beskyttende og praktisk, og gir babyen et koselig sted å hvile og sove når dere er ute på tur sammen. Bærehåndtaket er dekket av slitesterk kunstskinn og fungere også som setebøyle. Det dreibare bærehåndtaket gir enkel tilgang til barnet og gjøre bærebagen enkel å bære. To romslige, velplasserte lommer gir rikelig med oppbevaringsplass til ting, mens hurtigutløsende knapper gjør bærebagen enkel å løsne fra understellet. En pustende bærebagmadrass medfølger også. Den er framstilt av miljøvennlig Sorona-fiber fra fornybare råmaterialer fra planter og siden madrassen ikke oksiderer vil den forbli frisk og hvit. De elastiske fibrene som er brukt i madrassen er myke å ta på og har vertikal struktur som gir ekstra ventilasjon for god luftkvalitet. 

 

Følgende er inkludert: Stokke® Xplory® understell, dreibar setebøyle for sete og bærebag på Stokke® barnevogn, Stokke® Xplory® shoppingbag, Stokke® Xplory® solskjerm, Stokke® Xplory® Balance innlegg, Stokke® Xplory® Changing bag, Stokke® Xplory® liggedel, madrass til Stokke® Xplory® liggedel, trekk til Stokke® Xplory® liggedel, kalesje til Stokke® barnevogn, solskjerm til kalesjen på Stokke® barnevogn.

 

Produktegenskaper:

- Myk, pustende seteinnlegg for maksimal komfort som holder barnet svalt når det er varm ute.

- Solseil med solbeskyttelse UPF50+ og ventilasjon, lett å feste.

- Solseilet skaper et beskyttende rede, men gir muligheten til å se barnet når den er åpen.

- Brodert logo på setebøyle av skinn.

- Limited edition merkelapp på setet.

- Matchende, stilig stelleveske som passer perfekt til vognen.

 

Produktspesifikasjoner:

- Hovedtekstilene er laget av PFC-frie, vannavstøtende materialer av ypperste kvalitet.

- Laget av resirkulerbare materiale - 20 resirkulerbare plastflasker er brukt i hvert tekstilsett.

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Stokke® Xplory® 6 Balance limited edition, Tranquil blue

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering