Laster ...
SKU
12021304

Sykkelsete, Thule, Yepp 2 Maxi, Fennel Tan

Thule Yepp 2 Maxi er et førsteklasses rammemontert sykkelsete som er designet for å gi barnet ditt den ultimate sykkelopplevelsen. Setet er utstyrt med en rekke funksjoner som gir både foreldre og barn en sikker og komfortabel tur.

kr 1 699,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Thule Yepp 2 Maxi er et bakmontert sykkelbarnesete som gir komfort og stil for hverdagsturer. Thule Yepp 2 Maxi er enkelt å montere på sykkelen, og er konstruert med en solid base som gir stabilitet og sikkerhet under turen. Setet har også en justerbar fotstøtte som kan tilpasses barnets størrelse, og en polstret seterygg for ekstra komfort.

Thule Yepp 2 Maxi har et mykt og støtdempende sete med tilpasset passform av fempunktssikkerhetsselen og justerbare fotstøtter som sikrer en perfekt passform i takt med at barnet ditt vokser.

Thule Yepp 2 Maxi har også en 5-punkts sikkerhetsseler som holder barnet ditt trygt og sikkert under hele turen. Setet er laget av en høykvalitets material som er slitesterkt, vannavisende og lett å rengjøre. Økt synlighet takket være innebygd refleks og festepunkt for lys.

Barnet sikres raskt og enkelt med den barnesikre låsespennen. Thule Quick Release Bracket gir rask montering og gjør det enkelt å bytte mellom forskjellige sykler.

Utformet og testet for barn fra 9 måneder* opp til 6 år med en vekt på maksimalt 22 kg.

 

Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 3.5 kg

- Maksvekt på barnet: 22 kg

- Sikkerhetssele: Fempunkts

- Monteres på sykkelrammen

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede