Laster ...
SKU
78159

Tallerken, Twistshake, Pastell Rosa

Twistshakes barnetallerken er designet for å gi barnet ditt et trygt og komfortabelt måltid ved bordet. Twistshakes barnetallerken 6+ M er 100 % giftfri og kommer i hard plast av høy kvalitet med antiskli-bunn. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

kr 119,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Twistshakes barnetallerken 6+ M er 100 % giftfri og kommer i hard plast av høy kvalitet med antiskli-bunn. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Twistshakes barnetallerken er designet for å gi barnet ditt et trygt og komfortabelt måltid ved bordet. Det er helt uten BPA, så du kan føle deg helt trygg på produktet og gi barnet ditt den beste starten i livet. Materialet er laget av silikon av høy kvalitet og hard plast (PP- og TPE-plast). Undersiden er laget av et antiskli-materiale som bidrar til å holde barnets tallerken på plass. Hver tallerken kommer med et smart lokk – perfekt når barnet ditt legger igjen mat på tallerkenen som må oppbevares på en praktisk måte i kjøleskapet. Eller når du vil bruke tallerkenen til å ta med deg mat ut på tur!

Takket være Twistshakes smarte lokk og det innovative TwistClick-systemet er det lett å stable tallerkener oppå hverandre. Du bare klikker tallerkenene med lokkene deres sammen, slik at de ikke faller på gulvet når du tar maten ut av kjøleskapet. 

Produktegenskaper:

- BPA-fri – et trygt og sikkert produkt for deg og barnet ditt.
 
- Smart lokk – perfekt for oppbevaring av rester i kjøleskapet eller for å ha med seg mat på utflukter.
 
- Materialer av høy kvalitet – silikon og PP- og TPE-plast.
 
- Kan stables – klikkfunksjonen TwistClick gjør det mulig å stable.
 
 
- Kan brukes i mikrobølgeovn og oppvaskmaskin på det øverste stativet.
 
- Passer for barn fra 6 måneder.
 
- 430 ML / 14 OZ
 
 

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Tallerken, Twistshake, Pastell Rosa

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede