Laster ...
SKU
UW001333-Sjøgrønn

Ullpysj, Lillelam, Sjøgrønn Striper

Superfin og deilig ullpysj til barn og baby i den mykeste merinoull, som er kløfri og myk mot huden. Knappene på pysjen er rene og nikkelfrie, men bruk en varsom hånd slik at ikke ullstoffet raknes rundt knappene. Lillelam benytter utelukkende 100% merinoull av beste kvalitet.

Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Superfin og deilig ullpysj til barn og baby i den mykeste merinoull, som er kløfri og myk mot huden. Knappene på pysjen er rene og nikkelfrie, men bruk en varsom hånd slik at ikke ullstoffet raknes rundt knappene.  Lillelam benytter utelukkende 100% merinoull av beste kvalitet.

Finhetsgraden og kvaliteten følger tykkelsen på garnfiberet som måles i µ (My – tusendedels millimeter) og betegnes i antall mikron. Lillelam sine kolleksjoner benytter den høyeste kvalitet med laveste mikron, 17,5-18.5 mikron, som I tillegg til å gi den beste mykhetsgrad, også gir høy slitestyrke og lite nupping.

Merinoullen kommer fra merinosauen som er en sauerase som er avlet frem for å gi den mykeste og beste ullkvaliteten, og er spesielt egnet til undertøy og barnetøy.

Produktspesifikasjoner:

- 100% merinoull

- maskinvaskes på 40° C ullvask

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Ullpysj, Lillelam, Sjøgrønn Striper

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede