Laster ...
SKU
161752-2200

Vinterdress, Minymo, Brown Sugar

Fin og god vinterdress med lommer og strikk i midjen som sikrer god passform. Vinterdressen holder barnet synlig med refleksdetaljer og den har glidelåslukking på midten med knepping øverst. Hetten har fleecefôr og er avtakbar. Håndleddene er godt beskyttet med strikk og ribbestrikk.

Fra kr 1 049,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Dressen lukkes foran med en kvalitets YKK glidelås. Hakebeskyttelsen sørger for at glidelåsen ikke kommer i veien under haken. Dressen har avtagbar hette og glidelåslommer foran. Justerbare gummistropp kan settes under støvlene slik at det ikke kryper oppover benet. Refleksdetaljer flere steder på dressen. Ermene har praktiske snømansjetter med brede ribbekanter med hull for tommelen. Ermekantene kan strammes med borrelås. Det er et navneskilt inni og et mykt fleecefôr.

Dressen er laget av resirkulert materiale. Impregnert med BIONIC-FINISH® ECO, som er en miljøvennlig impregnering som er biologisk nedbrytbar og uten fluorstoffer.

 

Produktegenskaper:

- Vindtett

- Tapede sømmer

- Avtagbar hette

- Reflekterende detaljer

- Ingen skadelige kjemikalier

- Melfri impregnert med BIONIC-FINISH® ECO

- YKK glidelås

 

Produktspesifikasjoner:

- Vanntett: 10 000 mm

- Pustende: 8000g

- 100% polyester

 

Vaskeguide:

Vask så lite som mulig. Bruk evt en våt klut for å tørke bort flekker og skitt. Vasking sliter ut jakken.

Snu dressen på vrangen og fest glidelåsen før vask. På denne måten slites glidelåser, knapper og reflekser minst mulig. Hvis hetten har pelskant, fjern denne før vask.

Vask separat fra andre klær.

Bruk flytende vaskemiddel, da vaskepulver kan sette seg i stoffet og gjøre det mindre pustende. Du kan opprettholde impregneringseffekten ved å regelmessig bruke vaskemiddel med impregnering. For å ta vare på miljøet vårt anbefaler vi et miljøvennlig vaskemiddel. Vaskes på maks 40 grader.

Heng opp dressen umiddelbart etter vask.

 

LES imidlertid alltid vaskeanvisningen på plagget før vask.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede