Meny
Meny

Vippestol, Bliss, BabyBjørn, Cotton, Antracitgrå

Varekode: 006021A

Ergonomisk vippestol med naturlig gygngefunksjon som styres av din babys bevegelser, Bliss gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke.

Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. 

1 549,-

Tilgjenglighet: 1-4 på lager

  • Fast frakt 49,-
  • Kjøp nå - betal senere

Detaljer

Ergonomisk vippestol med naturlig gygngefunksjon som styres av din babys bevegelser, Bliss gir barnet ditt et koselig sted å hvile og leke.

Det ergonomisk formede setet gir riktig støtte til barnets rygg, nakke og hode. 

Kan enkelt justeres i tre posisjoner eller legges raskt sammen for enkel transport. Stoffet er lett å ta av og kan vaskes i maskin.

Den første tiden i barnets liv kan du vugge henne eller han til ro ved å gynge forsiktig på vippestolen med hånden eller foten.

Samtidig som barnet får en morsom gyngestund trenes motorikken og balansen på en naturlig måte.

 

Vippestol og barnestol i ett, kan burkes opp til toårsalderen. Fra nyfødt og til barnet kan sitte oppreist uten støtte kan den brukes som vippestol.

Når barnet har lært seg å gå og sitte selv kan du vende på stoffsetet og bruke den som er behagelig barnestol.

Riktig støtte for hode og rgg, vippestolen er ergomonisk utformet og gir barnet ditt riktig støtte for hode og rygg helt fra den er nyfødt.

Det formsydde stoffsetet former seg etter barnets kropp og fordeler vekten jevnt, dette gir god støtte og er spesielt viktig for spedbarn som ennå ikke har fullt utviklet muskulatur.

Passer både til hvile og lek, Lekelyst kan fort bli til gjesp. Med tre forskjellige stillinger kan vippestolen enkelt og lydløst justeres fra oppreist lekeposisjin til hvilestilling.

 

Produkspesifkiasjoner:

- Fra nyfødt (3,5 kg) til 2 år (13 kg).

- Når produktet brukes som vippestol er maksvekten 9 kilo, høyeste stilling opp til 9 kg. Mellomstilling opp til 9 kg. Laveste stilling opp til 7 kg.

- Når produktet brukes som barnestol er maksvekten 13 kilo, høyeste stilling opp til 13 kg. Mellomstilling opp til 10 kg. Laveste stilling opp til 7 kg.

- Det er ikke farlig å overskride anbefalt maksvekt for en stilling, men gyngefunksjonen blir dårligere.

- Vekt, vippestol: 2,1 kg

- Høyeste stilling: 39 x 79 x 56 cm

- Transportformat: 39 x 89 x 11 cm

- Alle materialer er behagelige mot barnets hud og ufarlige å smake på. De inneholder ingen helseskadelig stoffer og oppfyller kravene til Øko-Tex Standard 100, klasse I for babyprodukter. Det synes vi er viktig!

- Qulited tekstil 100 % bomull

- Maskinvask 40° C. Vaskes separat. Bruk gjerne miljøvennlig og skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel. Skal ikke tørketromles. 

Tilleggsinformasjon

Tilgjengelig på nett Ja

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Produktomtale for: Vippestol, Bliss, BabyBjørn, Cotton, Antracitgrå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Stjernerangering

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.