Laster ...
SKU
521000056

Vognpose, Cybex, Jewels Of Nayure - Dark Blue

Jewels of Nature - Se inn i den mystiske jungelen full av skjulte hemmeligheter og naturens skjønnhet, ledet av majestetiske glitrende biller. Den elegante PLATINUM fotmuffen har et behagelig og lunt fleecefôr som holder den lille varm. Vannavstøtende materiale beskytter mot kulde, vind og regn.

kr 1 999,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Den elegante PLATINUM fotmuffen har et behagelig og lunt fleecefôr som holder den lille varm. Overmaterialene har skinnlignende appliseringer og passer perfekt til det moteriktige designet til PRIAM- og MIOS-barnevognene. Vannavstøtende materiale beskytter mot kulde, vind og regn.

Jewels of Nature - Se inn i den mystiske jungelen full av skjulte hemmeligheter og naturens skjønnhet, ledet av majestetiske glitrende biller.

Hvorfor biller? Det uendelige mangfoldet av former i billenes verden og deres skinnende eksteriør har inspirert designere og stilikoner fra mange generasjoner, fra Cleopatra til Karl Lagerfeld.

Cybex er ledende innen innovative barnesikkerhetsprodukter tilpasset urbane livsstiler og moderne foreldre. Cybex er en anerkjent leder innen barnesikkerhet, med merkets innovative tilnærming som fører til flere priser for deres banebrytende bilseter og barnevogner. Over Cybexs omfattende utvalg av barnevogner, bilseter og bærere er merkets DSF Innovation Principle tydelig: kombinasjonen av unik design, uovertruffen sikkerhet og kvalitet og intelligent funksjonalitet.

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Vognpose, Cybex, Jewels Of Nayure - Dark Blue

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede