Laster ...
SKU
TBCL6L1

Bæresele, Tula, Explore, Linen Sand

For deg som ønsker å kunne bære både vendt og forovervendt opp til 20 kg.

Tilbudspris kr 1 519,20 Vanlig pris kr 1 899,00
På lager
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Fargen Sand er inspirert av naturen, laget av naturlige materialer - lin og bomull. Det kule stoffet er både mykt og slitesterkt.  

Nytt utseende 
Hver bæresele er vevd med to tråder, som gir både struktur og liv til det ensfargede designet. 

Naturlige egenskaper 
Tula Lin er laget av 52% lin (lin lin) og 48% kjemmet bomull, som kombinerer holdbarheten og kjøligheten til linstoffet og mykheten til bomullsstoffet. Bæreselen er biologisk nedbrytbar, allergivennlig og kjølig selv i varmere klima/vær.

Fra plante til stoff
Tula Lin drar fordel av linstoffets spesielle egenskaper. Lin, som kommer fra planten lin, dyrkes i Frankrike og bruker mindre energi under produksjonsprosessen.
 

 1. 3 bæreposisjoner
  Med Tula Explore kan du bære fremover på magen, innover på magen og på ryggen. Hver posisjon er ergonomisk utformet for å fremme sunn utvikling av hofte og ryggrad for barn.
   
 2. Justerbart kroppspanel 
  Det er tre breddeinnstillinger som du justerer ved hjelp av knapper. Dette gjør at bæreselen kan vokse med babyen din fra nyfødt opp til 20 kg. 
   
 3. Polstret og justerbar hodestøtte
  Kan brukes på flere måter, både for å støtte hodet og nakken på det lille barnet og blidgjøre hodet ekstra på det sovende barnet.

   
 4. Ekstra polstring for ekstra komfort
  Polstrede skulderstropper for komfortabel komfort som er enkle å justere til ulike størrelser. Bredt, polstret midjebelte som fordeler vekten jevnt. Polstrede benåpninger slik at barnet sitter komfortabelt. 
   
 5. Lomme og avtakbar hette
  Praktisk lomme på midjebeltet for det viktigste på turen. Avtakbar hette som gir støtte til det sovende barnet, beskytter barnet mot solen når du er ute og som fungerer som beskyttelse under amming.  

 

Vi hjelper deg!

  © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede