DAY

(11)

Om DAY ET

DAY ET er et livsstilsmerke for tilbehør forankret i skandinavisk enkelhet og tilbyr langvarige essensielle produkter for hverdagen. Grunnlagt i København i 2014, bygger deres tilnærming på en ansvarlig tankegang om å gjøre morgendagen viktig og ta ansvar for verden vi lever i. Deres kolleksjoner tilbyr en blanding av tidløse, allsidige og klassiske stiler som møter moderne, sesongmessige elementer for hverdagen. Alle produktene er nøye laget for å vare gjennom sesongene og er ment å bli brukt og elsket i lang tid.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Denne dekorative måneuroen fra DAY kan enkelt henges over en barneseng, eller som pynt i barnevognen. Den består av en halvmåne og tre mindre stjerner som henger i snorer under månen. Den er laget av økologisk bomull i rolige og nøytrale farger.

  kr 299,00
 2. Skap magi på barnerommet med DAYs herlige musikkuro! DAY musikkuro er mer enn bare et dekorativt element – den bidrar til å skape et beroligende miljø som kan hjelpe barnet ditt med å finne ro før søvn. Når du trekker i treringen vil den myke melodien fylle rommet og skape en følelse av ro og harmoni. Denne sjarmerende uroen, formet som en leken luftballong, er det perfekte tilskuddet for å skape en avslappende atmosfære. 

  kr 399,00
 3. Gi barnet den ultimate komforten og stilen det fortjener med det fantastiske strikkede teppet fra DAY ET MINI. Dette strikkede teppet kan brukes til alt. Størrelsene på teppet gjør det mulig å bruke det på mange forskjellige måter, og dets vakre struktur gjør det stilig og praktisk. Den kan brukes i bilen, i vognen eller i vuggen.

  kr 569,00
 4. Gi barnet den ultimate komforten og stilen det fortjener med det fantastiske strikkede teppet fra DAY ET MINI. Dette strikkede teppet kan brukes til alt. Størrelsene på teppet gjør det mulig å bruke det på mange forskjellige måter, og dets vakre struktur gjør det stilig og praktisk. Den kan brukes i bilen, i vognen eller i vuggen.

  kr 569,00
 5. Disse myke DAY Muslin klutene er uunnværlige. Klutene er laget av den mest delikate og miljøvennlige økologiske bomullen, som gir babyen en myk berøring i hverdagen. Du får to kluter som kan brukes til nesten alt. 

  kr 139,00
 6. Dette er den perfekte stellevesken med plass til alt du trenger i løpet av en dag med barnet ditt. Vesken er laget av 100% sertifisert, resirkulert materiale i hovedstoffet, og den har et praktisk design med innebygd stelleunderlag, slik at du kan skifte babyen din hvor som helst. Den har et stort hovedrom som lukkes med glidelås, og den har flere innvendige og utvendige lommer der du kan oppbevare tingene dine. Den har også en justerbar stropp, slik at den kan justeres for å passe deg eller når den henger på barnevognen. 

  kr 1 299,00
 7. Med dette fine og polstrede etuiet kan du enkelt oppbevare våtserviettpakkene, mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige. Dette etuiet passer til de fleste våtservietter og har glidelås og et lite håndtak.

  kr 299,00
 8. Med dette fine og polstrede etuiet kan du enkelt oppbevare våtserviettpakkene, mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige. Dette etuiet passer til de fleste våtservietter og har glidelås og et lite håndtak.

  kr 299,00
 9. DAY weekendbag er perfekt for alle utflukter. Vesken har et praktisk og stilig design med et stort hovedrom, som er delt inn i to mindre rom, hvor det er plass til alt du trenger. Den har også flere innvendige lommer slik at du enkelt kan organisere eiendelene dine. Vesken lukkes med glidelås og har lange stropper, så den er behagelig å bære. Den har et lekkert vattert design som gjør det både stilig og praktisk.

  kr 1 299,00
 10. DAY sin eksklusive stelleveske er skapt for foreldre som krever både stil og funksjonalitet. Stellevesken kombinerer et elegant og praktisk design, med to romslige hovedrom, flere innvendige og utvendige lommer og en innebygd stellematte. Den justerbare og avtagbare stroppen gir deg fleksibiliteten til å tilpasse vesken etter din egen stil og behov, enten du foretrekker å bære den over skulderen eller feste den på barnevognen.

  kr 1 299,00
 11. DAY sin eksklusive stelleveske er skapt for foreldre som krever både stil og funksjonalitet. Stellevesken kombinerer et elegant og praktisk design, med to romslige hovedrom, flere innvendige og utvendige lommer og en innebygd stellematte.  Den justerbare og avtagbare stroppen gir deg fleksibiliteten til å tilpasse vesken etter din egen stil og behov, enten du foretrekker å bære den over skulderen eller feste den på barnevognen.

  kr 1 299,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede