TIMIO

(7)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. TIMIO kablede hodetelefoner er trygge, robuste og utstyrt med komfortable funksjoner som forbedrer barnets lytteopplevelse og gir deg trygghet. De fungerer uten batteri eller Bluetooth og er enkle å bruke. Bare koble kabelen til hodetelefonkontakten på TIMO-spilleren, og barnet ditt kan begynne å lytte til lyder, historier og musikk.

  kr 219,00
 2. TIMIO - det interaktive lydlæringsleketøyet hjelper barn med å utvide sin kunnskap og ordforråd fra 2-6 år. Lær alfabetet, tall, farger, dyr og gjenstander, lytt til historier, musikk og barnesanger. Alt på 8 språk! Med 60 forskjellige lydaktiviteter delt inn i 5 temaer, tilbyr TIMIO Starter Pack 90 minutter med interaktiv lek og moro per språk.

  kr 999,00
 3. TIMIO Disc Set inneholder fem forskjellige plater. Disse platene er designet for å brukes som et utvidelsessett for TIMIO, det interaktive lyd- og læringsleketøyet. De vakkert illustrerte platene er magnetiske og kan enkelt endres av et barn. Med quizer og ekte lyder for mer interaksjon og enklere læring. Spilletiden er omtrent 30 minutter per språk eller 240 minutter med alle språk.

  kr 199,00
 4. TIMIO Disc Set inneholder fem forskjellige plater. Disse platene er designet for å brukes som et utvidelsessett for TIMIO, det interaktive lyd- og læringsleketøyet. De vakkert illustrerte platene er magnetiske og kan enkelt endres av et barn. Med quizer og ekte lyder for mer interaksjon og enklere læring. Spilletiden er omtrent 30 minutter per språk eller 240 minutter med alle språk.

  kr 199,00
 5. TIMIO Disc Set inneholder fem forskjellige plater. Disse platene er designet for å brukes som et utvidelsessett for TIMIO, det interaktive lyd- og læringsleketøyet. De vakkert illustrerte platene er magnetiske og kan enkelt endres av et barn. Med quizer og ekte lyder for mer interaksjon og enklere læring. Spilletiden er omtrent 30 minutter per språk eller 240 minutter med alle språk.

  kr 199,00
 6. TIMIO Disc Set inneholder fem forskjellige plater. Disse platene er designet for å brukes som et utvidelsessett for TIMIO, det interaktive lyd- og læringsleketøyet. De vakkert illustrerte platene er magnetiske og kan enkelt endres av et barn. Med quizer og ekte lyder for mer interaksjon og enklere læring. Spilletiden er omtrent 30 minutter per språk eller 240 minutter med alle språk.

  kr 199,00
 7. Hvilken sang er din favoritt?

  Med 84 julesanger fra hele verden kan du lytte til og syng med på de mest elskede julesangene.
  TIMIO tilbyr skjermfri underholdning og læring og barnet kan spille uavhengig med lydspilleren. TIMIO musikk- og lydspiller kan settes til forskjellige språk, slik at alle plater kan spilles på alle språk.

  kr 99,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede