Tinkafu

(41)

Om Tinkafu

I 2005 så laget Christine sitt første produkt i serien av universale tilbehør til barnevogn, og skulle finne på et navn. Det ble mye rart på blokken, helt til William, hennes nevø,  hadde et søtt ord for sommerfugler, han kalte de Tinkafuer. Dette tulleordet ble altså starten på en eventyrlig reise og den norske merkevaren Tinkafu.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Oppladbar vifte, med lys og 3 hastigheter som er perfekt til barnevognen når det er varmt og lite sirkulasjon av luften. Med denne viften får du en sval sommer i vognen. Har «tentakel» ben og kan festes hvor du vil.

  kr 499,00
 2. Tinkafu kopp- og mobilholder til barnevogn er den ultimate løsningen for trillende som verdsetter både funksjonalitet og stil med drikke og mobil lett tilgjengelig på trilletur i all slags vær. Den er designet slik at du kan ha vanlig flaske, kopp, eller kopp med hank «stanleycup». Har du en mobil med mobilring på baksiden vil denne også passe perfekt oppi mobillommen.

  kr 399,00
 3. Vogn ID er en praktisk måte å merke barnevognen i barnehagen eller i parker. Vogntaggen festes enkelt rundt understellet til barnevognen og det er anbefalt å skrive med kulepenn på baksiden.

  kr 129,00
 4. Vogn ID er en praktisk måte å merke barnevognen i barnehagen eller i parker. Vogntaggen festes enkelt rundt understellet til barnevognen og det er anbefalt å skrive med kulepenn på baksiden.

  kr 129,00
 5. Tinkafu® sin håndleddsrem lang er en praktisk og sikkerhetsfokusert løsning for barnevognen din. Denne remmen festes rundt håndleddet ditt og kobles deretter til barnevognens understell. Den gir deg ekstra trygghet når du triller vognen på utfordrende terreng som bakker eller glatte veier.

  kr 179,00
 6. Tinkafu® sin stor krok til vogn er designet slik at du enkelt kan feste stellevesken, handleposen eller sekken enkelt og elegant til din barnevogn.

  kr 159,00
 7. Enten du er ute på en solrik dag eller tar en kjøretur med barnet ditt, er det viktig å sørge for at de er beskyttet mot skadelige solstråler. Med Tinkafu solskjerm kan du være trygg på at barnet ditt vil være i skyggen av solen, samtidig som det får god lufting i vognen, bagen eller sportsdelen.

  kr 399,00
 8. Stelleveske, Tinkafu, Sort
  • -38%

  Med Tinkafu Vognveske kan du enkelt ta med deg alt du trenger uansett hvor du skal. Enten du foretrekker å henge den på vognen, bære den over skulderen eller ha den på ryggen, tilpasser vognvesken seg etter dine preferanser og behov.

  Tilbudspris kr 249,00 Kjøpt løst: kr 399,00
 9. Tinkafu®, en norsk merkevare kjent for å produsere barnevognutstyr som er skreddersydd for det norske klimaet, presenterer en elegant og praktisk tidsriktig organizer i skinnimitasjon. Organizeren er designet med tanke på både funksjonalitet og stil. Den gir deg muligheten til å organisere og oppbevare viktige ting som mobiltelefon, lommebok, nøkler og bleier på en praktisk måte.

  kr 429,00
 10. Hengerefleks fra Tinkafu øker sjansen for å bli sett i mørket. Denne refleksen er laget av høyeste kvalitet av mykrefleksfolie, og er helt fri for ftalater.

  kr 39,20
 11. Reflekssele, Tinkafu, Universal
  • -30%

  En universal reflekssele som passer både barn og voksne. Refleksselen er lett å ta på og den tar liten plass når den ikke er i bruk. En elastisk reflekterende sele som gir stor bevegelsesfrihet. Reflekssele som gjør deg reflekterende i mørket ved lyskilder som treffer.

  Tilbudspris kr 90,00 Kjøpt løst: kr 129,00
 12. Varme og værbestandige håndmuffer som fungerer på alle typer håndtak. Vognvottene festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine, de passer alle håndtaksstørrelser uansett vogntype.

  kr 699,00
 13. Håndmuffer som er varme- og værbestandige. De fungerer på alle typer håndtak. Vognvottene festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine, de passer alle håndtaksstørrelser uansett vogntype.

  kr 549,00
 14. Varme og værbestandige håndmuffer som fungerer på alle typer håndtak. Vognvottene festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine, de passer alle håndtaksstørrelser uansett vogntype.

  kr 549,00
 15. Varme og værbestandige håndmuffer som fungerer på alle typer håndtak. Tinkafu® vognmuffe festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine. Håndmuffen er i delikat design og er fôret med deilig merinoull.

  kr 699,00
 16. Varme og værbestandige håndmuffer som fungerer på alle typer håndtak. Tinkafu® vognmuffe festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine. Håndmuffen er i delikat design og er fôret med supersoft imitert pels.

  kr 499,00
 17. Varme og værbestandige håndmuffer som fungerer på alle typer håndtak. Tinkafu® vognmuffe festes på håndtaket av vognen og varmer hendene dine. Håndmuffen er i delikat design og er fôret med supersoft imitert pels.

  kr 499,00
 18. Tinkafu pelskant festes på kalesjen av vognen med magnet som er sydd inn i pelskanten. Pelskanten er universal og passer alle single vogner.

  kr 499,00
 19. Koppholder fra Tinkafu er konstruert med et solid og slitesterkt 600D materiale for å sikre langvarig bruk. Den er utformet med praktiske funksjoner for å møte dine drikkebehov mens du er på farten.

  kr 299,00
 20. Retro handlenett med to rom, et med netting og et tett som skjuler ting. Hvis det begynner å regne vrenges nettet inn i det tette vannavvisende rommet slik at tingene ikke blir våte.

  kr 229,00
 21. Koppholder til tvillingvogn  er laget i et slitesterkt ripstop-materiale. En flaskeholder som har plass til to kopper eller drikkeflasker.

  kr 339,00
 22. Et myggnett er et praktisk tilbehør som hjelper med å holde mygg og andre irriterende insekter unna barnet ditt når det sover eller når dere er ute og går tur med barnevognen. Dette myggnettet er spesialdesignet for å passe perfekt over både bagdelen og sittedelen på vognen.

  kr 269,00
 23. Regntrekk til organizer passer de fleste organizere med oppheng i siden. Med dette regntrekket holdes organizeren helt tørr. Det oppbevares enkelt i den påsydde oppbevaringslommen.

  kr 299,00
 24. Stellematten er sammenleggbar og tar liten plass i stellevesken eller organizeren. Et stelleunderlag som er mykt og godt å ligge på. Den har en liten integrert lomme med plass til våtservietter og en ekstra bleie.

  kr 349,00
 25. Vogn ID, Tinkafu, Sort
  • -38%

  Vogn ID er en praktisk måte å merke barnevognen i barnehagen eller i parker. Vogntaggen festes enkelt rundt understellet til barnevognen og det er anbefalt å skrive med kulepenn på baksiden.

  Tilbudspris kr 80,00 Kjøpt løst: kr 129,00
 26. Vogn ID er en praktisk måte å merke barnevognen i barnehagen eller i parker. Vogntaggen festes enkelt rundt understellet til barnevognen og det er anbefalt å skrive med kulepenn på baksiden.

  kr 129,00
 27. Oppladbar vifte, med lys og 3 hastigheter som er perfekt til barnevognen når det er varmt og lite sirkulasjon av luften.
  Med denne viften får du en sval sommer i vognen. Har «tentakel» ben og kan festes hvor du vil.

  Tilbudspris kr 479,00 Kjøpt løst: kr 499,00
 28. Veskekrok, Tinkafu, Vegansk skinn, Cognac
  • -37%

  Veskekrok til vogn er designet slik at du enkelt kan feste stellevesken, handleposen eller sekken enkelt og elegant til din barnevogn.

  Tilbudspris kr 100,00 Kjøpt løst: kr 159,00
 29. BuggyBag er en organizer med mange bruksområder. Den er både tidsriktig og praktisk. Den kan enkelt festes til vognens styre med borrelåsremmene på baksiden. Med skulderremmen kan den bæres over skulderen eller på skrå over brystet.

  kr 599,00
 30. BuggyBag er en organizer med mange bruksområder. Den er både tidsriktig og praktisk. Den kan enkelt festes til vognens styre med borrelåsremmene på baksiden. Med skulderremmen kan den bæres over skulderen eller på skrå over brystet.

  kr 599,00
 31. BuggyBag, Tinkafu, Sort
  • -45%

  BuggyBag er en organizer med mange bruksområder. Den er både tidsriktig og praktisk. Den kan enkelt festes til vognens styre med borrelåsremmene på baksiden. Med skulderremmen kan den bæres over skulderen eller på skrå over brystet.

  Tilbudspris kr 329,00 Kjøpt løst: kr 599,00
 32. Sammenleggbar gulvbeskytter beskytter gulvet mot snø, slaps, smuss, jord og smuler.

  kr 299,00
 33. Sammenleggbar gulvbeskytter beskytter gulvet mot snø, slaps, smuss, jord og smuler.

  kr 299,00
 34. Sammenleggbar gulvbeskytter beskytter gulvet mot snø, slaps, smuss, jord og smuler.

  kr 319,00
 35. Sammenleggbar gulvbeskytter beskytter gulvet mot snø, slaps, smuss, jord og smuler.

  kr 319,00
 36. Refleksstropp til vogn er beregnet for alle type vogner, store som små. Refleksbåndet gjør at barnevognen blir synlig for andre trafikanter 5 ganger tidligere. 

  kr 139,00
 37. Refleksstropp til vogn er beregnet for alle type vogner, store som små. Refleksbåndet gjør at barnevognen blir synlig for andre trafikanter 5 ganger tidligere. 

  kr 139,00
 38. Regntrekk Med Myggnett, Tinkafu, Grå
  • -20%

  Regntrekk med myggnett som passer til både sportsdel, bag og triller. Myggnettet åpnes med glidelås. Lufteluke på hver side av regntrekket gir god luftgjennomstrømning.

  Tilbudspris kr 399,00 Kjøpt løst: kr 499,00
 39. Regntrekk med skjerm som passer til både sportsdel, bag og triller. Regntrekk med skjerm uansett hvor mange forskjellige vogner du har.

  kr 699,00
 40. Solskjerm som sørger for at barnet kommer i skyggen av solen, men allikevel har bra med gjennomlufting i vognen. Passer alle barnevogner, bag og sportsdel og flere bilstoler.

  kr 399,00
 41. Solskjerm som sørger for at barnet kommer i skyggen av solen, men allikevel har bra med gjennomlufting i vognen. Passer alle barnevogner, bag og sportsdel og flere bilstoler.

  kr 399,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede