Dreambaby

(62)

Om Dreambaby

Dreambaby er en internasjonal kjent merkevare som er tilgjengelig i mer enn 100 land. Vi er stolt distributør av Dreambaby i Norge. Dreambaby har et bredt spekter av produkter som er designet med sikkerhet i tankene. Enten det er stikkontaktdeksler, dørstopper, babygrinder, skuffelåser eller mer avanserte produkter som vinduslåser og komfyrbeskyttelse, har Dreambaby det som skal til for å sikre at barnet ditt er trygt i hjemmet.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Dreambaby Sikkerhetsgrind 3i1 m/6 seksjoner, sort
  • 100+ SOLGTE

  Praktisk og allsidig sikkerhetsgrind 3i1, kan brukes som lekegrind, peisgitter eller sikkerhetsgrind.

   

  kr 1 999,00
 2. Dreambaby® Mayfair 3-i-1 Converta® Play-Pen-port er en allsidig og praktisk måte å holde barnet ditt trygt og gi et stort, solid lekeområde for dem hvor som helst i hjemmet. 

  kr 1 999,00
 3. Praktisk og allsidig sikkerhetsgrind 3i1, kan brukes som lekegrind, peisgitter eller sikkerhetsgrind.Dreambaby® Royale 3-i-1 Converta® Play-Pen Gate er ideell for å holde barnet ditt eller kjæledyret ditt tryggere i alle deler av hjemmet ditt eller på farten.

  kr 1 999,00
 4. Sikkerhetsgrind, Dreambaby, Liberty, Pressmontert Ekstra Bred
  • -17%

  Dreambaby® Liberty pressmontert sikkerhetsgrind ekstra bred passer for døråpninger/ganger 99-105,5 cm

  Tilbudspris kr 749,00 Kjøpt løst: kr 899,00
 5. Dreambaby® Liberty pressmontert sikkerhetsgrind passer for døråpninger/ganger 75-81 cm. Perfekt sikkerhetsprodukt som hundrer barnet i å komme inn i områder av huset som kan være farlige. F.eks. inn til kjøkkenet med varme og gjenstander, inn til badet med kjemikalier eller en trapp. Grinden er enkel å installere og bruke.

  kr 899,00
 6. Dreambaby Adapta sikkerhetskgrind har flere praktisk sikkerhetsfunksjoner og er perfekt til for eksempel store og uregelmessige åpninger eller områder.

  kr 1 299,00
 7. Adapta sikkerhetsgrind er både tilpasningsdyktig og pålitelig. Med flere intuitive sikkerhetsfunksjoner, tilpasser den seg vinkler, bredde og/eller uregelmessige åpninger og områder.

  kr 1 499,00
 8. Dreambaby Arizona som monteres sikkert i vegg eller dørkarm. Denne grinden har ikke bunnsville og egner derfor godt på topp eller bunn av trappen. Porten svinger begge veier, er enkel å betjene for voksne, men ikke for de små. Grinden er justerbar og kan justeres fra 67-112 cm. 

  kr 899,00
 9. Dreambaby® Liberty pressmontert sikkerhetsgrind passer for døråpninger/ganger 75-81 cm. 

  kr 699,00
 10. Explore lekegrind er lett å sette opp og ta ned, noe som gjør det enkelt å flytte rundt i huset eller ta med på reiser. Den ekstra polstringen gir en myk og behagelig overflate for barnet å leke på, samtidig som den beskytter mot harde gulv. Peek-A-Boo-glidelåsåpningen lar barnet utforske verden utenfor lekegrinden mens de fortsatt er trygt innenfor.

  kr 1 499,00
 11. Deluxe EZY-Fit Clip On Fan er den perfekte vognviften på varme sommerdager. Viften festes enkelt til enhver standard barnevogn med en hendig klemme og er laget av slitesterk, giftfri plast og myke finner.

  kr 289,00
 12. Toddler & Me™ Step-krakken med rillede toppflater og grep er utformet for å hjelpe småbarn på veien mot uavhengighet. Denne solid konstruerte krakken er perfekt å ha når barnet skal lære seg å gå på toalettet, pusse tenner eller assistere foreldre på kjøkkenet.

  kr 199,00
 13. Dreambaby® Step-Up Toilet Topper er designet for å lette toaletttreningen ved å fungere som en forbindelse mellom barnets gulvbaserte pottestol og voksen-toalettet. Den gir småbarn den nødvendige selvtilliten og uavhengigheten for å lykkes med toalett treningen.

  kr 449,00
 14. EZY toaletttreneren fra Dreambaby har et mykt sete for maksimal komfort og konturert form for å hjelpe barnet ditt til å føle seg trygg og sikker mens den er på den store potten. Passer til nesten alle toaletter og den sklisikre basen holder den sikkert på plass. Det lette designen gjør den til den perfekte reisefølget for eventyr på farten. 

  kr 199,00
 15. Nyhet!

  Dreambaby® USB-oppladbare klips vognvifte er et must når du er på farten på varme sommerdager. Den er spesielt designet for å holde barnet ditt kjølig og komfortabelt, slik at du alltid kan holde barnet ditt avkjølt når det trengs. Vognviften har en praktisk klype som gjør den enkelt kan festes til blant annet barnevognen, slik at den sitter stabilt og sikkert. Du kan også justere vinkelen på viften.

  kr 399,00
 16. Nyhet!

  Dreambaby® USB-oppladbare klips vognvifte er et must når du er på farten på varme sommerdager. Den er spesielt designet for å holde barnet ditt kjølig og komfortabelt, slik at du alltid kan holde barnet ditt avkjølt når det trengs. Vognviften har en praktisk klype som gjør den enkelt kan festes til blant annet barnevognen, slik at den sitter stabilt og sikkert. Du kan også justere vinkelen på viften.

  kr 399,00
 17. Wrist Buddy er enkel å bruke og ideel for kjøpesentre, travle gater og store åpne områder som strender og parker.

  Stroppen er laget av utvidbart stoff og holder barnet trygt i sikte, og lar den lille få følelsen av selvstendighet.

  kr 79,00
 18. Wrist Buddy er enkel å bruke og ideel for kjøpesentre, travle gater og store åpne områder som strender og parker.

  Stroppen er laget av utvidbart stoff og holder barnet trygt i sikte, og lar den lille få følelsen av selvstendighet.

  kr 79,00
 19. Dreambaby® EZY- Potte med sin ergonomiske og komfortable design er super å ha når barnet skal slutte med bleie.

  kr 249,00
 20. Dreambaby® selvklebende dørlås hjelper til med å forhindre at barn får tilgang til potensielt farlige områder som vaskerom, garasjer og andre rom. Låsen kan enkelt kobles inn eller ut uten behov for nøkkel.

  kr 99,00
 21. Dreambaby Clinical Digital Thermometer er en febermåler og et must i et hvert hjem eller på reise. 

  kr 179,00
 22. Febertemometer som raskt og enkelt viser om barnet har feber. Sikt mot pannen, trykk på knappen og du vil ha en temperaturavlesning på bare ett sekund. Dreambaby febermåler gir raske, pålitelige avlesninger.

  kr 449,00
 23. Dreambaby® forlengeren er kompatibel sammen med Liberty og liberty ekstra bred pressmontere sikkerhetsgrinder.

  kr 299,00
 24. Trygg, rask og nøyaktig. Morsom og enkel å bruke, er også en flytende badeleke for barnet.

  Å få temperaturen i vannet riktig for ditt barn kan være vanskelig og ubehagelig for alle involverte.

  Dette termometeret måler temperatur i både rom og bad, re-sjekker temperaturen hvert 10 sekund.

  Slår seg automatisk av etter 30 min for å spare energi

  Testet for Toy Standard (EN 71), Bpa Free

  kr 199,00
 25. Smart toalettsikring fra Dreambaby som hindrer barnet i å åpne toalettet, et av de mest hygieniske områdene i hjemmet. Kan også forhindre at barnet kaster leker og verdisaker i toalettet. Sikringen er også egnet for f.eks. skap.

  kr 99,00
 26. Twist ‘N Lock ™ Multi-Purpose lås er egnet for glans og laminerte møbler, kjøleskap og frysere, toaletter, glass og speilskap, lakkert tre, tømmerfanér, metallskap og mer. Med EZY-Check®-indikatoren kan du enkelt sjekke at den er ordentlig festet på plass.

   

  kr 119,00
 27. Forlenger panel til Dreambaby® sikkerhetsgrind 3i1 m/6 seksjoner for raskt og enkelt å gjøre sikkerhetsgrinden to panel større. 

   Merk! Minimum 2 panel kan bli lagt til av gangen, panelene kan ikke legges til individuelt.

   

  kr 999,00
 28. Dreambaby® Watch-Your-Step® Anti-kli badematten har "Too Hot" indikator og det fine motivet gjør matten til et morsomt sikkerhetstiltak på badet. Matten har anti-skli overflate med sugekopper på på undersiden for å holde matten på plass. Den har også en varmefølsom sjøstjerne som skifter farge for å varsle deg når vannet er for varmt. 

  kr 299,00
 29. Vindussikring Breezz-guard® er designet for å redusere risikoen for utilsiktet fall ut av åpne vinduer. Breezz-guard® er designet for å begrense vinduets åpningsavstand til anbefalte 10 cm for å redusere risikoen for personskader, men tillater likevel frisk luft. Passer de fleste tre- og aluminium- hengslede- og skyve- (vertikal og horisontal) vinduer.

  Handy Hints from Dreambaby®’s Carolyn Ziegler Windows from Tee-Zed Products Pty Ltd on Vimeo.

  kr 179,00
 30. Dreambaby® Soft Touch Corner Cushions er myke, men likevel sterke, holbare polstrede hjørnebeskyttere som vil forhindre skader forårsaket av skarpe hjørner i hjemmet.  

  kr 129,00
 31. Dreambaby® Viften festes enkelt til de fleste barnevogner eller lekegrinder og gir en mild bris på varme sommerdager. Med en fleksibel hals er viften enkel å justere. Perfekt for stranddager, ved bassenget, på piknikk og på tur i parken. Viften er batteridrevet.

  kr 289,00
 32. Dreambaby® Viften festes enkelt til de fleste barnevogner eller lekegrinder og gir en mild bris på varme sommerdager. Med en fleksibel hals er viften enkel å justere. Perfekt for stranddager, ved bassenget, på piknikk og på tur i parken. Viften er batteridrevet.

  kr 289,00
 33. Vognopphenget fra Dreambaby er perfekt for de med litt liten plass til vognen eller trillen. Heng opphenget over f.eks. døra til boden, juster armene på opphenget og heng fra deg vognen eller trillen. Den er da ute av både veien og synet. 

  kr 299,00
 34. Praktisk startsett fra Dreambaby med de vikgiste sikringsproduktene til hjemmet. Sikringsproduktene er enkle å feste og krever ingen verktøy for montering.

  kr 349,00
 35. Dreambaby® forlengeren er kompatibel sammen med Liberty og liberty ekstra bred pressmontere sikkerhetsgrinder.

  kr 299,00
 36. Dreambaby® forlengeren er kompatibel sammen med Liberty og liberty ekstra bred pressmontere sikkerhetsgrinder.

  kr 199,00
 37. Praktisk sikring til hvitevarer som forhindrer barnet i åpne f.eks. kjøleskapet, fryseren og oppvaskmaskinen.

  kr 69,00
 38. Hjørnebeskytteren fra Dreambaby i skum er sterk, men myk og den er designet for å lett passe på harde overflater. Beskytter barnet hvis det faller mot f.eks. et hardt bord, en benk eller lignende.

   

  kr 99,00
 39. Denne skuff-/skap sikringen er et av de beste sikringsproduktene tilgjengelig. Låsen er skjult og barnet vil derfor ikke ha mulighet til å leke med den eller prøve å åpne den, låsen utløses med en magnenøkkel. 

  kr 299,00
 40. Nesesuger, Dreambaby, Hvit
  • 1000+ SOLGTE

  Nesesugeren fra Dreambaby kan hjelpe babyer med tett nese, ved å forsiktig trekke snørr fra nesen reduseres ubehaget ved en forkjølelse. Dette er en sikker og effektiv måte for å åpne babyens tette nese.

   

  kr 69,00
 41. Neglklipper med holder, Dreambaby, Hvit
  • 500+ SOLGTE

  Med neglklipper fra Dreambaby med håndtak som girs større kontroll og gjør det enklere å klippe babyens negler. Neglklipperen er sikker og enkel å bruke på små fingre og passer fra nyfødt.

  kr 59,00
 42. Smart toalettsikring fra Dreambaby som hindrer barnet i å åpne toalettet, et av de mest hygieniske områdene i hjemmet. Kan også forhindre at barnet kaster leker og verdisaker i toalettet. Sikringen er også egnet for f.eks. skap.

  kr 79,00
 43. Pressmontert grind, som betyr at det du ikke trenger verktøy eller å skru. Enkel og rask montering. 

  kr 899,00
 44. Dreambaby® Insta-Cling® solskjerm er en fantastisk og innovativ måte å beskytte familien mot solens kraftige UV-strålet under bilturen.

  kr 199,00
 45. Stikkontakt beskyttelse, 6-pakning, Dreambaby
  • 500+ SOLGTE

  Stikkontakter utgjør en potensiell risiko for nysgjerrige barn. Enkel å bruke og bidrar til å forhindre at barn  plassere objekter og fingre i stikkontaktene.  

  kr 79,00
 46. Badestolen har høy rygg for økt komfort og froten åpnes raskt og enkelt for å få barnet enkelt inn og ut. Stolen bidrar til å holde babyen trygt i karet og gjør badet moro for både foreldre og barn.

  kr 649,00
 47. Vogn- og gåselene hjelper med å holde barnet på plass i høystoler og vogner.

  Selene er lette å pakke med og passer derfor ideelt hvis dere er på besøk, på resturant eller på ferie.

   

  kr 199,00
 48. Dreambaby® Viften festes enkelt til de fleste barnevogner eller lekegrinder og gir en mild bris på varme sommerdager. Med en fleksibel hals er viften enkel å justere. Perfekt for stranddager, ved bassenget, på piknikk og på tur i parken. Viften er batteridrevet.

  kr 289,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede