Stelle

(556)

Stelleprodukter

Stell barnet ditt med omsorg og stil med vår utvalgte samling av stelleutstyr. Fra praktiske stellebord til søte badehåndkle, gir vi deg alt du trenger for en smidig og komfortabel stelleopplevelse. Oppdag vårt utvalg fra anerkjente merkevarer.


Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. På Stell ullvask er et skånsomt og effektivt vaskemiddel som er spesielt utviklet for å bevare tekstilene sine egenskaper og farger. Produktet er egnet for ulike typer materialer som ull, finull, bambus, silke, dun og skinnfeller. Effektiv på alle temperaturer.

  kr 199,00
 2. Denne tekstilsprayen er ideell for å fjerne og hindre statisk elektrisitet på klær, sengetøy, gardiner og andre tekstiler. Den har en vannbasert formel som er trygg å bruke og ikke avgir skadelige gasser. I tillegg til å bekjempe statisk elektrisitet, har den også en mykgjørende effekt som gjør tekstilene mykere og mer behagelige å ha på seg. Perfekt for å holde antrekket ditt statiskfritt og komfortabelt hele dagen lang.

  kr 99,00
 3. Vognkroker laget av vegansk skinn er et flott alternativ for de som ønsker et dyrevennlig og miljøvennlig skinnprodukt. Vognkrokene er designet slik at du kan feste stellevesken, handleposen eller sekken enkelt og elegant til din barnevogn.

  kr 299,00
 4. Vognkroker laget av vegansk skinn er et flott alternativ for de som ønsker et dyrevennlig og miljøvennlig skinnprodukt. Vognkrokene er designet slik at du kan feste stellevesken, handleposen eller sekken enkelt og elegant til din barnevogn.

  kr 299,00
 5. Deilig og myk stellehåndkle i 100% økologisk bomuldsfrotté. Leander stellehåndkle er designet spesielt for Matty W og Wally ™ stelleputen. Plasser stellehåndkle under babyen i forbindelse med bleieskift. Kan også benyttes som et ordinært håndkle på badet. 

  kr 279,00
 6. Badehåndkle, Leander, Mocca
  • -11%

  Mykt babyhåndkle med hette som du kan pakke barnet inn i etter et deilig bad.  Passer til babysvømming eller en tur på stranden om sommeren. Det myke håndkleet er laget av økologisk bomullsfrotté og er perfekt å vikle rundt barnet ditt i etter et bad. Håndkleet har en liten hette som varmer rundt babyens hode.

  Tilbudspris kr 339,00 Kjøpt løst: kr 379,00
 7. Stokke® Flexi Bath® med Mickey Celebration mønster – et lekent Mikke Mus-design med klare farger og konfetti.

  Stokke® Flexi Bath® er et sammenleggbart badekar som kan brukes av fra fødsel til ca 4 år. Den plassbesparende designen gjør det enkelt å oppbevare og praktisk å bruke hjemme eller på reiser. Badekaret er solid og egner seg både innendørs og utendørs. For å sikre trygg bruk har badekaret antiskli i bunnen og en varmefølsom propp som gjør det enkelt å tømme.

  kr 599,00 Kjøpt løst: kr 898,00
 8. Stokke® Flexi Bath® er et sammenleggbart badekar som passer fra 0-4 år og har et plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Badekaret har en anti-skli bunn og en varmefølsom propp i bunnen.

  kr 589,00
 9. Gjør badetiden til en gøyal tid sammen med fine fargerike enhjørninger. Badelekene er lett å gripe for små barnehender. Anbefales fra 12mnd+. Pakken inneholder 4 badeleker.

  kr 119,00
 10. Størrelse
  S
  M
  L
  XL
  2XL

  Carriwell Amme-bh er spesialdesignet for ammende mødre med større bryster og kombinerer eksklusive teknologier og gjennomtenkte designelementer for å gi støtten du fortjener gjennom hele ammereisen. En sømløs amme-bh kombinert med den unike Carri-Gel-støtten, med lette avtagbare støpte puter, noe som resulterer i eksepsjonell støtte, komfort og en vakker form.

  Fra kr 599,00
 11. Stokke® Flexi Bath® X-Large er vidt og romslig, og vokser i takt med den lille. Plassbesparende design gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Anti-skli bunn og proppen i bunnen gjør at badekaret kan tømmes uten å snu det. Spedbarnsstøtten til Stokke® Flexi Bath™ gir ekstra støtte, trygghet og komfort i badekaret for den nyfødte. Setet er ergonomisk utformet for å gi mild støtte til babyen, slik at den kan plaske og sparke ifra seg.

  kr 879,00
 12. Stokke® Flexi Bath® er et sammenleggbart badekar som passer fra 0-4 år og har et plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Badekaret har en anti-skli bunn og en varmefølsom propp i bunnen.

  kr 589,00
 13. Stokke® Flexi Bath® er et sammenleggbart badekar som passer fra 0-4 år og har et plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Badekaret har en anti-skli bunn og en varmefølsom propp i bunnen.

  kr 589,00
 14. Sammenleggbart badekar som passer fra 0-4 år. Plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Anti-skli bunn og proppen i bunnen gjør at badekaret kan tømmes uten å snu det. Spedbarnsstøtten til Stokke® Flexi Bath™ gir ekstra støtte, trygghet og komfort i badekaret for den nyfødte. Setet er ergonomisk utformet for å gi mild støtte til babyen, slik at den kan plaske og sparke ifra seg.

  kr 805,00
 15. Stokke® Flexi Bath® X-Large kommer med et praktisk sammenleggbart design som gjør det enkelt å oppbevare og transportere. Badekaret har anti-skli bunn og en varmefølsom propp i bunnen. Spedbarnsstøtten gir ekstra støtte, trygghet og komfort i badekaret for den nyfødte. Setet er ergonomisk utformet for å gi mild støtte til babyen, slik at den kan plaske og sparke ifra seg. Egnet fra 0-6 år.

  kr 879,00
 16. Sammenleggbart badekar som passer fra 0-4 år. Plassbesparende design som gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke både hjemme og på reise. Anti-skli bunn og proppen i bunnen gjør at badekaret kan tømmes uten å snu det. Spedbarnsstøtten til Stokke® Flexi Bath™ gir ekstra støtte, trygghet og komfort i badekaret for den nyfødte. Setet er ergonomisk utformet for å gi mild støtte til babyen, slik at den kan plaske og sparke ifra seg.

  kr 805,00
 17. Med sitt elegante design og luksuriøse materialer vil denne toalettvesken gi deg en følelse av velvære og luksus uansett hvor du er. Med romslig plass til alle dine toalettartikler og en praktisk glidelåslukking, er denne toalettvesken perfekt for å holde orden og ha alt du trenger lett tilgjengelig under reisen.

  kr 419,00
 18. Sitronformet bitering som er trygg for babyer å tygge på og lett å holde rundt. Den teksturerte overflaten er morsom for babyen å utforske mens den beroliger tannkjøttet.

  kr 259,00
 19. Sitronformet bitering som er trygg for babyer å tygge på og lett å holde rundt. Den teksturerte overflaten er morsom for babyen å utforske mens den beroliger tannkjøttet.

  kr 259,00
 20. Stellematte, Liewood, Cille, Pale Tuscany
  • -10%

  Med Cille stellematten kan du skape et trygt og behagelig stelleområde for barnet ditt, uansett hvor du er. Den myke overflaten gjør det behagelig for barnet å ligge på, samtidig som det er enkelt å rengjøre etter stell.

  Tilbudspris kr 1 080,00 Kjøpt løst: kr 1 200,00
 21. Stellematte, Liewood, Cille, Blue Fog
  • -10%

  Med Cille stellematten kan du skape et trygt og behagelig stelleområde for barnet ditt, uansett hvor du er. Den myke overflaten gjør det behagelig for barnet å ligge på, samtidig som det er enkelt å rengjøre etter stell.

  Tilbudspris kr 1 080,00 Kjøpt løst: kr 1 200,00
 22. Størrelse
  3-6 mnd
  6-12 mnd
  0-3 mnd
  12-24 mnd
  24-36 mnd

  En søt og praktisk badeshorts med UPV 50+ solbeskyttelse. Den gode passformen sikrer at badeshortsen sitter godt på kroppen, slik at barnet kan bevege seg fritt og komfortabelt. En fin badebukse som er fin å ha på stranden og i bassenget.

  Fra kr 269,00
 23. Hipseat er utviklet for å hjelpe foreldre med å bære barna sine på hoftene, uten å få den vanlige smerten i ryggen og skuldrene. Hipseat er et innovativt produkt som er spesielt utviklet for å gjøre det enklere for foreldre å bære barnet på hoften, samtidig som de unngår vanlige rygg- og skuldersmerter. Produktet har en fast hylle der babyen kan sitte, noe som bidrar til å støtte barnet nedenfra, selv når det begynner å bli tyngre.

  kr 699,00
 24. Kommode, Leander, Classic, Hvit
  • -15%

  Leander Classic ™ kommode sikrer orden på barnerommet. Med tre romslige skuffer er den perfekt for oppbevaring av klær og leker. Med sine ikoniske buer og avrundede hjørner, tar kommoden opp det spesielle designspråket til Leander Classic ™ babyseng.

  Tilbudspris kr 7 999,00 Kjøpt løst: kr 9 449,00
 25. Badetermometer, Liewood, Kiera, Dove blue
  • -10%

  Dette digitale badetermometeret er designet for å holde den lille trygg og komfortabel under badetiden. Det flyter på vann og viser vanntemperaturen tydelig med avlesninger i både Celsius og Fahrenheit. Laget av 100 % myk silikon og drevet av 2xLR44-batterier, som er inkludert. 

  Tilbudspris kr 314,10 Kjøpt løst: kr 349,00
 26. Badetermometer, Liewood, Kiera, Sandy
  • -10%

  Dette digitale badetermometeret er designet for å holde den lille trygg og komfortabel under badetiden. Det flyter på vann og viser vanntemperaturen tydelig med avlesninger i både Celsius og Fahrenheit. Laget av 100 % myk silikon og drevet av 2xLR44-batterier, som er inkludert. 

  Tilbudspris kr 314,10 Kjøpt løst: kr 349,00
 27. Badehåndkle, Liewood, Panda Creme de la creme
  • -10%

  Med dette myke og koselige badehåndklet kan du skjemme bort babyen din og gjøre bade- og leketiden enda mer morsom og komfortabel. Håndkleet er laget av myk og absorberende økologisk bomull som er skånsom mot babyens sensitive hud. Den praktiske hetten gjør det enkelt å tørke håret og holde babyen varm etter et bad.

  Tilbudspris kr 422,10 Kjøpt løst: kr 469,00
 28. Badehåndkle, Liewood, Rabbit Dumbo Grey
  • -10%

  Med dette myke og koselige badehåndklet kan du skjemme bort babyen din og gjøre bade- og leketiden enda mer morsom og komfortabel. Håndkleet er laget av myk og absorberende økologisk bomull som er skånsom mot babyens sensitive hud. Den praktiske hetten gjør det enkelt å tørke håret og holde babyen varm etter et bad.

  Tilbudspris kr 422,10 Kjøpt løst: kr 469,00
 29. Badehåndkle, Liewood, Rabbit Rose
  • -10%

  Med dette myke og koselige badehåndklet kan du skjemme bort babyen din og gjøre bade- og leketiden enda mer morsom og komfortabel. Håndkleet er laget av myk og absorberende økologisk bomull som er skånsom mot babyens sensitive hud. Den praktiske hetten gjør det enkelt å tørke håret og holde babyen varm etter et bad.

  Tilbudspris kr 422,10 Kjøpt løst: kr 469,00
 30. Pottestol, BabyBjørn, Grå/Hvit
  • -20%

  Med BabyBjørn pottestol kan barnet ditt lene seg tilbake, slappe av og ta all den tiden de trenger på denne komfortable potten med myke konturer, høy ryggstøtte og støttende armlener. Gummilisten under holder potten godt på plass på gulvet, og høyden på stolen gjør det enkelt for barnet ditt å sette seg ned og reise seg uten hjelp. Pottestolen har en praktisk indre potte som er lett for deg å løfte ut, tømme og skylle eller tørke ren. Den har også en praktisk sprutbeskyttelse.

  Tilbudspris kr 335,20 Kjøpt løst: kr 419,00
 31. Potte, Liewood, Jonatan, Sandy
  • -10%

  Jonatan Potte er laget av holdbare materialer som tåler hyppig rengjøring uten å miste formen eller fargen. Dette gjør den til et praktisk valg for foreldre som ønsker en enkel og effektiv løsning for barnets toalettbehov. Den har ingen skjulte kroker eller vanskelig tilgjengelige områder som kan samle skitt og smuss. Du kan enkelt tømme og skylle ut potten med vann og såpe for å holde den ren og hygienisk. 

  Tilbudspris kr 422,10 Kjøpt løst: kr 469,00
 32. Krakk, Liewood, Ulla, Sandy
  • -10%

  Med Ulla Krakken fra Liewood kan barna dine føle seg trygge og selvstendige mens de utforsker og lærer nye ting i hjemmet. Krakken er perfekt for å hjelpe barna dine med å nå høye hyller, vasken eller toalettet på egenhånd. Den er trygg og stabil, enkel å rengjøre og den er også enkel å flytte rundt på grunn av sin lette vekt.

  Tilbudspris kr 494,10 Kjøpt løst: kr 549,00
 33. Kosefille, Liewood, Kanin, Dumbo Grey
  • -10%

  Kosefille fra Liewood laget av myk og pustende bomullsmateriale, perfekt for å berolige og trøste og gi masse kos til babyen din. Den har en søt og koselig design og er lett å ta med seg overalt, enten det er i barnevognen, i sengen eller på tur.

  Tilbudspris kr 189,00 Kjøpt løst: kr 210,00
 34. Gassklut, Pippi, Pale Mauve, 4 pk
  • -20%

  Praktiske gasskluter som kan brukes til mange formål! Gassklutene er laget av deilig økologisk bomull, og materialet er mykt og behagelig mot huden. De er flotte å bruke som gulpekluter, kosefille og underlag for å beskytte madrass og annet mot gulping og sikling.

  Tilbudspris kr 175,20 Kjøpt løst: kr 219,00
 35. Stelleveske, Konges Sløjd, All You Need Bag, Walnut
  • -17%

  Vannavvisende, funksjonell og fin stelleveske med elastiske innerlommer i forskjellige størrelser, som gjør det enkelt å oppbevare og organisere det viktigste. Stellevesken har også en isolert flaskeholder og en avtagbar stellematte.

  Tilbudspris kr 995,00 Kjøpt løst: kr 1 199,00
 36. Myke, praktiske og deilige kluter i 100% økologisk bomull! Perfekt tilbehør når barnet skal stelles, sove eller spise. Klutene er myke mot barnets sensitive hud og absorberer godt. 

  kr 249,00
 37. Gi barnet den ultimate komforten og stilen det fortjener med det fantastiske strikkede teppet fra DAY ET MINI. Dette strikkede teppet kan brukes til alt. Størrelsene på teppet gjør det mulig å bruke det på mange forskjellige måter, og dets vakre struktur gjør det stilig og praktisk. Den kan brukes i bilen, i vognen eller i vuggen.

  kr 569,00
 38. Gi barnet den ultimate komforten og stilen det fortjener med det fantastiske strikkede teppet fra DAY ET MINI. Dette strikkede teppet kan brukes til alt. Størrelsene på teppet gjør det mulig å bruke det på mange forskjellige måter, og dets vakre struktur gjør det stilig og praktisk. Den kan brukes i bilen, i vognen eller i vuggen.

  kr 569,00
 39. Disse myke DAY Muslin klutene er uunnværlige. Klutene er laget av den mest delikate og miljøvennlige økologiske bomullen, som gir babyen en myk berøring i hverdagen. Du får to kluter som kan brukes til nesten alt. 

  kr 139,00
 40. Dette er den perfekte stellevesken med plass til alt du trenger i løpet av en dag med barnet ditt. Vesken er laget av 100% sertifisert, resirkulert materiale i hovedstoffet, og den har et praktisk design med innebygd stelleunderlag, slik at du kan skifte babyen din hvor som helst. Den har et stort hovedrom som lukkes med glidelås, og den har flere innvendige og utvendige lommer der du kan oppbevare tingene dine. Den har også en justerbar stropp, slik at den kan justeres for å passe deg eller når den henger på barnevognen. 

  kr 1 299,00
 41. Med dette fine og polstrede etuiet kan du enkelt oppbevare våtserviettpakkene, mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige. Dette etuiet passer til de fleste våtservietter og har glidelås og et lite håndtak.

  kr 299,00
 42. Med dette fine og polstrede etuiet kan du enkelt oppbevare våtserviettpakkene, mens serviettene fortsatt er lett tilgjengelige. Dette etuiet passer til de fleste våtservietter og har glidelås og et lite håndtak.

  kr 299,00
 43. DAY sin eksklusive stelleveske er skapt for foreldre som krever både stil og funksjonalitet. Stellevesken kombinerer et elegant og praktisk design, med to romslige hovedrom, flere innvendige og utvendige lommer og en innebygd stellematte. Den justerbare og avtagbare stroppen gir deg fleksibiliteten til å tilpasse vesken etter din egen stil og behov, enten du foretrekker å bære den over skulderen eller feste den på barnevognen.

  kr 1 299,00
 44. Denne fine stroppen er ideell for å holde godt fast i smokken til den lille, slik at den ikke går tapt eller faller på gulvet. På en travel dag med et lite barn vil denne smokkstroppen være litt hjelp for alle foreldre og barn.

  kr 279,00
 45. Denne fine stroppen er ideell for å holde godt fast i smokken til den lille, slik at den ikke går tapt eller faller på gulvet. På en travel dag med et lite barn vil denne smokkstroppen være litt hjelp for alle foreldre og barn.

  kr 279,00
 46. Emmaljunga organiser er en praktisk tilbehørsveske som kan enkelt henges på håndtaket på barnevognen din. Organiser gjør det enkelt for deg å alltid ha med deg de mest nødvendige tingene. 

  kr 995,00
 47. Denne moderne og romslige stellevesken fra Emmaljunga er spesialdesignet med praktiske rom til oppbevaring av bleier, flasker, mobiltelefoner og mye annet. I tillegg inkluderer en separat vaskbar stellematte som er enkel å rengjøring. Når barnet ditt vokser opp, kan du fortsatt dra nytte av vesken ved å bruke den som en stilig og funksjonell bæreveske for din bærbare datamaskin.

  kr 1 295,00
 48. Den perfekte lille ponchoen er foret med en superabsorberende og myk bomullsfrotté som tørker små kropper på kort tid. Badeponcho gir effektiv solbeskyttelse for barnets mest utsatte områder i nakken, på skuldrene og over ryggen.

  kr 399,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede