Manhattan Toy

(19)

Målet til Manhattan Toy er å bringe glede til hverdagsleken. De tror at barn lærer gjennom opplevelsen av lek. Lek er ikke bare moro, det er viktig for barns kognitive, emosjonelle og sosiale utvikling. 

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Star Wars Yoda har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek. Ta steget inn i en ny tid der det ikke bare gjelder å bygge fine figurer, men også å leke og spille med dem på en ny måte, som om man selv bestemte handlingen i en riktig spennende film.

  kr 399,00
 2. Lego Iconic Unicorn har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek. Ta steget inn i en ny tid der det ikke bare gjelder å bygge fine figurer, men også å leke og spille med dem på en ny måte, som om man selv bestemte handlingen i en riktig spennende film.

  kr 399,00
 3. Iconic Shark Guy har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek. Ta steget inn i en ny tid der det ikke bare gjelder å bygge fine figurer, men også å leke og spille med dem på en ny måte, som om man selv bestemte handlingen i en riktig spennende film.

  kr 399,00
 4. Star Wars Stormtrooper har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek. Ta steget inn i en ny tid der det ikke bare gjelder å bygge fine figurer, men også å leke og spille med dem på en ny måte, som om man selv bestemte handlingen i en riktig spennende film.

  kr 399,00
 5. Star Wars Chewbacca har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek.

  kr 399,00
 6. Star Wars Darth Vader har en myk kropp og flate føtter, slik at den kan stå oppreist under lek.

  kr 399,00
 7. Badeleker som sørger for at badetiden blir enda gøyere!

  kr 469,00
 8. Manhattan Zoo Winkel Ugle er en fargerik biteleke med myke ringer som man kan bøye. Lett å ta tak i og holde i. Kan også legges i kjøleskapet, noe som gir en avkjølende og behagelig følelse i munnen når barnet begynner å få tenner.

  kr 179,00
 9. Iconic Butterfly har en myk kropp og flate føtter, slik at hun kan stå oppreist under lek.

  kr 399,00
 10. Manhatten ball er en labyrint er en søte biteleke og rangle i ett med fine farger som holder på babyens oppmerksomhet. Hver plastsløyfe har silikonformer som babyen kan bevege frem og tilbake. Myke plastrør med silikonformer som glir, har runde skrallerenter, lindrer tannkjøtt, kan kjøles ned og er lett å gripe for små hender. En perfekt klemmeleke for å engasjere babyens grovmotoriske ferdigheter Leken lager spennende lyder når den ristes. 

  kr 219,00
 11. Aktivitesleken Teether Atom fra Manhattan er formet som en kule med tolv bøyelige armer med ringer som skramler når man rister på den. Armene er perfekte å bite på for såre gommer, og de raslende ringene stimulerer barnets hørsel.

  kr 199,00
 12. Zoo winkel elefanten er fargerik, tyggbar og bøyelig akkurat som den originale, noe som gjør det enkelt for babyer å både holde og utforske den.

  kr 199,00
 13. Zoo winkel kaninen er fargerik, tyggbar og bøyelig akkurat som den originale, noe som gjør det enkelt for babyer å både holde og utforske den.

  kr 199,00
 14. Zoo winkel apen er fargerik, tyggbar og bøyelig biteleke for babyer som er enkel å holde rundt. Apen oppmuntrer og forsterker flere utviklingsstadier, blant annet grep og kast. Legg Zoo winkel i kjøleskapet for avkjøling, det lindrer såre gommer.

  kr 199,00
 15. Zoo winkel bien er en fargerik, tyggbar og bøyelig biteleke for babyer.

  kr 199,00
 16. Klem på leken og slipp. Skwish går tilbake til sin opprinnelige form. Denne leken har leke kuler som barnet trygt kan utforske med hender og munn. Noen av kulene er bevegelige fra side til side, selve leken lager en "rattle sound".

  kr 199,00
 17. Manhattan Zoo Winkel Løve er en fargerik biteleke med myke ringer som man kan bøye. Lett å ta tak i og holde i. Kan også legges i kjøleskapet, noe som gir en avkjølende og behagelig følelse i munnen når barnet begynner å få tenner.

  kr 179,00
 18. Fargerik tyggeleke med myke ringer som kan bøyes. Lett å gripe og holde i. Kan også legges i kjøleskapet, noe som gir en kjølende og behagelig følelse i munnen når barnet begynner å få tenner. Kommer lyd når du rassler den.

  kr 169,00
 19. Klassisk babyleke som underholder og lar barnet utforske sin kreativitet ved hjelp av morsomme farger, kuler og gummibånd. En fin leke som holder ditt barn sysselsatt lenge.

  kr 199,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede