Babycare er en landsdekkende kjede med over 50 butikker. Våre butikker har lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner. For deg som kunde vet vi at det er viktig at du får råd og veiledning du kan stole på. Babycare gir deg trygghet for at du velger riktig og trygghet for at du får den oppfølging og service som våre faghandlere tilbyr.

Er det langt til din nærmeste forhandler er du velkommen til å studere vårt sortiment i nettbutikken.

Vi hjelper deg!

Vi i Babycare er her for å hjelpe deg. Våre medlemmer eier sine egne butikker, og de fleste har drevet med babyutstyr hele livet. Det er vi som er den opprinnelige faghandelen i bransjen. Vi har lang erfaring og stor kompetanse. Hos oss får du gode råd.

Babycare er et unikt initiativ. Unikt fordi vi er opptatt av å ta vare på verdiene i faghandelen, og unikt fordi vi har lykkes med å bygge Norges største kjede innenfor vår bransje, med mer enn 50 butikker fordelt over hele landet. Mange av våre medlemsbutikker har vært drevet av den samme familien i generasjoner, og har blitt en del av lokalmiljøet på sine hjemsteder. Det er en spesiell opplevelse å kjøpe barnevogn i den samme butikken som dine foreldre i sin tid brukte.

Er du gravid og har mange spørsmål? Ring din nærmeste Babycareforhandler og avtal en Rådgivningstime hos en av våre kvalifiserte medarbeidere. Vi bistår mer enn gjerne med råd og vink i jungelen av produkter.

Våre butikker har eget verksted. Dette er viktig for at du ikke skal måtte vente i dager og uker dersom du er uheldig med din barnevogn. Det meste kan vi faktisk reparere for deg mens du venter!
Vi er opptatt av sikkerhet. Våre bilstolleverandører kjører regelmessige kurs for alle ansatte i butikken for å sikre at vi kan veilede deg som kunde på best mulig måte ift regler, forskrifter og sikkerhet. Kjøper du bilstol hos oss monterer vi denne direkte i bilen din for å sikre at den blir montert riktig. Men vi sørger også for at du som kunde forstår bruken av bilstolen. Og har du allerede en bilstol montert i bilen men er usikker på om den er riktig montert så ta gjerne turen innom en av våre forhandlere for en gratis kontroll.

Etiske retningslinjer

Babycare AS etterstreber til en hvert tid å følge etiske retningslinjer for handel.
Vi jobber i samarbeid med våre leverandører for å fremme gode arbeids- og miljøforhold hos produsent. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører, har Babycare utarbeidet retningslinjer som dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. Det skal ikke forekomme noen form for tvangsarbeid, slavearbeid eller ufrivillig arbeid. Minstealder for arbeidere skal ikke være mindre enn 15 år og i tråd med nasjonal minstealder for ansettelse, eller minstealder for obligatorisk skolegang. Barn under 18 år skal ikke utføre arbeid som er til skade for deres helse, sikkerhet eller moral, inkludert nattarbeid.

Fysisk mishandling eller avstraffelse, eller trussel om fysisk mishandling er forbudt. Det samme gjelder seksuelt eller annet misbruk og andre former for ydmykelser.

Våre produkter inneholder ikke dun fra levende fugl, og det brukes heller ikke ull fra dyr som lider under dyremishandling.
Laster ...

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede