Babycare er en 100% norsk kjede innen baby - og barneutstyr! Du finner oss via en av Norges største nettbutikker for barn og baby www.babycare.no , samt at vi drifter 5 egeneide fysiske butikker i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Lillehammer og Tromsø. I tillegg samarbeider vi med 20 frittstående medlemsbutikker ved en rekke tettsteder i Norge. Våre butikker har lang erfaring innenfor babyutstyr og barnevogner. For deg som kunde vet vi at det er viktig at du får råd og veiledning du kan stole på. Babycare gir deg trygghet for at du velger riktig, og trygghet for at du får den oppfølging og service som våre faghandlere tilbyr.

Vi hjelper deg!

Vi i Babycare er her for å hjelpe deg. Det er vi som er den opprinnelige faghandelen i bransjen med over 30 års erfaring i bransjen. Babycare har et målrettet fokus på sikkerhet, miljø, service, samt konkurransedyktige priser som oppsummert sikrer en trygg handel av kvalitetsprodukter til deg og ditt barn.

Visste du at våre fysiske butikker har eget serviceverksted? Det meste kan vi faktisk reparere for deg mens du venter! 
 
Hovedessen i alt vi gjør er fokus på ditt barns sikkerhet. Vi tilbyr derfor ingen "halvgode" produkter eller løsninger, men fører kun produkter fra de aller største og anerkjente leverandørene av sikkerhetsprodukter. Våre bilstolleverandører har regelmessige kurs for ansatte i butikken for å sikre at vi kan veilede deg som kunde på best mulig måte ift regler, forskrifter og sikkerhet. Kjøper du bilstol i en fysisk butikk, så kan vi også hjelpe med montering i bilen din for å sikre at den blir montert riktig. Har du allerede en bilstol montert i bilen, men er usikker på om den er riktig montert så ta gjerne turen innom en av våre forhandlere for en gratis kontroll.
 
I dag viser all statistikk at de fleste kjøper sin bilstol via en nettbutikk. Da er det godt å vite at våre ansatte på Kundeservice, og på chatten i www.babycare.no , alltid kan rettlede deg med råd og vink med blant annet digital support, samt ved oversendelse av riktige monteringsvideoer. I tillegg har våre leverandører også flere produkter som har en innebygget elektronisk self-test i selve bilstolen, som enkelt dokumenterer til deg at bilstolen blir riktig montert.

Etiske retningslinjer

Babycare AS etterstreber til en hvert tid å følge etiske retningslinjer for handel.
Vi jobber i samarbeid med våre leverandører for å fremme gode arbeids- og miljøforhold hos produsent. For å tydeliggjøre hva vi forventer av våre leverandører, har Babycare utarbeidet retningslinjer som dekker grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. Det skal ikke forekomme noen form for tvangsarbeid, slavearbeid eller ufrivillig arbeid. Minstealder for arbeidere skal ikke være mindre enn 15 år og i tråd med nasjonal minstealder for ansettelse, eller minstealder for obligatorisk skolegang. Barn under 18 år skal ikke utføre arbeid som er til skade for deres helse, sikkerhet eller moral, inkludert nattarbeid.

Fysisk mishandling eller avstraffelse, eller trussel om fysisk mishandling er forbudt. Det samme gjelder seksuelt eller annet misbruk og andre former for ydmykelser.

Våre produkter inneholder ikke dun fra levende fugl, og det brukes heller ikke ull fra dyr som lider under dyremishandling.
 
Laster ...

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede