På Stell

(15)

Effektive rengjøringsprodukter uten skadelige kjemikalier. Se hva du kan få På Stell her! Bli kvitt alle flekker på alle materialer med vår sitronsåpe og sitronrens.
100% naturlig. Biologisk nebrytbar. 0% kjemikalier. Vegansk. Miljøsertifisert.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Flytende vaskemiddel med en naturlig og mild sitrusduft som egner seg for alle temperaturer. Dette vaskemiddelet er skånsomt mot huden og er laget med omsorgsfullt utvalgte ingredienser som gir en effektiv rengjøring av tøyet ditt.

  kr 249,00
 2. Med sitronskrubb kan du pusse sølv, rense dusjen eller den keramiske koketoppen – helt uten skadelige kjemikalier og helt uten å riper.

  kr 269,00
 3. På Stell ullvask er et skånsomt og effektivt vaskemiddel som er spesielt utviklet for å bevare tekstilene sine egenskaper og farger. Produktet er egnet for ulike typer materialer som ull, finull, bambus, silke, dun og skinnfeller. Effektiv på alle temperaturer.

  kr 199,00
 4. Ved å ta vare på dine skinnprodukter med jevnlig bruk av lærbalsam, kan du sikre at de vil vare i mange år fremover og beholde sitt flotte utseende. Lærbalsam kan brukes på alt fra sko og vesker til møbler og klær laget av skinn. Det mykgjør skinnet, beskytter det mot uttørking og sprekker, og gir det en fin glans.

  kr 299,00
 5. Denne tekstilsprayen er ideell for å fjerne og hindre statisk elektrisitet på klær, sengetøy, gardiner og andre tekstiler. Den har en vannbasert formel som er trygg å bruke og ikke avgir skadelige gasser. I tillegg til å bekjempe statisk elektrisitet, har den også en mykgjørende effekt som gjør tekstilene mykere og mer behagelige å ha på seg. Perfekt for å holde antrekket ditt statiskfritt og komfortabelt hele dagen lang.

  kr 99,00
 6. Klut - Flekkfjerning, På Stell
  • -32%

  På Stell flekkfjernerklut er en superabsorberende klut som du kan oppnå en enkel og effektiv fjerning av såperester og få et flekkfritt resultat på ulike overflater. Ta vare på kluten ved å vaske den etter behov og bruk den i ditt daglige rengjøringsarbeid.

  Tilbudspris kr 40,00 Kjøpt løst: kr 59,00
 7. Bruk ett og samme produkt til alt av klesvask i tillegg til generell rengjøring av hjemmet, bilen og båten. Sitronvask gjør klesvasken ren og myk og har en antistatisk effekt – med en naturlig duft av sitron.

  kr 99,00
 8. Har ullklærne dine fått nupper? Med denne kammen av bambus får du vekk nuppene fra ullgenseren!

  kr 89,00
 9. Kluten som gjør vaskingen lettere og mer bærekraftig. Den superabsorberende effekten er utmerket til alt fra støvtørk til tøffere jobber, med et flekkfritt resultat.

  kr 59,00
 10. En praktisk og lett såpeholder som gjør det enklere å ha Sitronsåpen tilgjengelig

  kr 59,00
 11. 100% naturlig universal svamp.

  kr 89,00
 12. Sitronskrubb har de samme ingrediensene som Sitronsåpen, med en gnidnings- og poleringseffekt for å fjerne flekker og rengjøre harde overflater. Perfekt for å rengjøring fliser og interiør på badet, kjøkkenvask, plast, metaller og alle andre harde overflater uten å forlate en ripe.

  kr 269,00
 13. Organisk delikat vaskemiddel.

  kr 129,00
 14. Hurtig-flekkfjerneren for alt som ikke kan vaskes i maskin.

  kr 229,00
 15. Flekkfjerner'n du blir avhengig av!

  kr 179,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede