Barnevogn

(939)
 • Teaser image

Vårt store utvalg av barnevogner

Hos oss finner du et enormt utvalg av markedets ledende barnevogner. Med snart 30 år i bransjen kan du være trygg
når du handler barnevogn fra Babycare. Vi fører flere av verdens mest kjente merkevarer, og gir deg som kunde
2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett ved kjøp av vogn i nettbutikken.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. SMILE 5Z vokser sammen med barnet ditt. To fotstøtter - en på sittedelen og en på chassis - lar barnet hvile føttene naturlig, slik at det kan fokusere på å nyte eventyret. SMILE 5Z har en ekstra stor kalesje med solfaktor UPF 50+ for å beskytte den sårbare huden, mens panoramavinduet med ventilasjon lar luften sirkulere for å holde barnet kjølig på varme dager. 360° reflekser holder deg og barnet trygge i mørket.

  kr 8 490,00 Kjøpt løst: kr 12 690,00
 2. Thule Urban Glide 3 representerer den optimale og ikoniske barnevognen som takler alle typer terreng i sin fulle størrelse. Den er ideell for både nyfødte og småbarn. Den har blitt oppgradert med ekstra komfortfunksjoner, inkludert innebygd benstøtte, et behagelig sete som kan justeres i oppreist stilling, og en full kalesje med ventilasjon. Dette sikrer en komfortabel kjøretur hele dagen, uansett hvor du beveger deg.

  kr 13 298,00
 3. Legg turen utenfor allfarvei med Talos S Lux: en utendørs barnevogn som takler alle utfordringene på tur med familien. Talos S Lux har et stort og luksuriøst sete med forbedret sidebeskyttelse for barnet. Brostein, skogsstier og turveier er ikke noe problem med luftfylte gummidekk og behagelig fjæring i alle hjul. Pakken inneholder også liggedel og bilstolen Cloud T i fargen Sepia Black. Denne pakken inneholder også base T.

  kr 13 995,00 Kjøpt løst: kr 15 096,00
 4. Legg turen utenfor allfarvei med Talos S Lux: en utendørs barnevogn som takler alle utfordringene på tur med familien. Talos S Lux har et stort og luksuriøst sete med forbedret sidebeskyttelse for barnet. Brostein, skogsstier og turveier er ikke noe problem med luftfylte gummidekk og behagelig fjæring i alle hjul. Pakken inneholder også liggedel og bilstolen Cloud T i fargen Sepia Black. Denne pakken inneholder også base T.

  kr 13 995,00 Kjøpt løst: kr 15 096,00
 5. Legg turen utenfor allfarvei med Talos S Lux: en utendørs barnevogn som takler alle utfordringene på tur med familien. Talos S Lux har et stort og luksuriøst sete med forbedret sidebeskyttelse for barnet. Brostein, skogsstier og turveier er ikke noe problem med luftfylte gummidekk og behagelig fjæring i alle hjul. Pakken inneholder også liggedel og bilstolen Cloud T i fargen Sepia Black. Denne pakken inneholder også base T.

  kr 13 995,00 Kjøpt løst: kr 15 096,00
 6. Legg turen utenfor allfarvei med Talos S Lux: en utendørs barnevogn som takler alle utfordringene på tur med familien. Talos S Lux har et stort og luksuriøst sete med forbedret sidebeskyttelse for barnet. Brostein, skogsstier og turveier er ikke noe problem med luftfylte gummidekk og behagelig fjæring i alle hjul. Pakken inneholder også liggedel og bilstolen Cloud T i fargen Sepia Black. Denne pakken inneholder også base T.

  kr 13 459,00 Kjøpt løst: kr 15 096,00
 7. Denne praktiske koppholderen festes på siden av barnets bilsete for å ha drikkevarer trygt for hånden. Det gjør det  enklere for barnet å holde drikken innen rekkevidde mens de sitter i bilen.

  kr 349,00
 8. Solution S2 i-Fix bilstol vokser med barnet ditt fra tre til tolv år, og gir den perfekte passformen ved hvert trinn. Enhånds høydejustering med 12 innstillinger betyr at uansett hvor raskt barnet ditt vokser, vil Solution S2 i-Fix alltid vokse raskere.

  kr 2 049,00
 9. Solution S2 i-Fix bilstol vokser med barnet ditt fra tre til tolv år, og gir den perfekte passformen ved hvert trinn. Enhånds høydejustering med 12 innstillinger betyr at uansett hvor raskt barnet ditt vokser, vil Solution S2 i-Fix alltid vokse raskere.

  kr 2 049,00
 10. Avi Spin er den ideelle barnevognen for aktive familier som ønsker både komfort, smidighet og fleksibilitet. Med sine luftfylte dekk og svingbare fronthjul, kan du enkelt manøvrere deg gjennom trange bygater og utforske ulendt terreng uten problem. Du kan også låse forhjulet for ekstra stabilitet under løping eller raskere bevegelser.

  kr 7 399,00
 11. Orfeo er designet med tanke på både praktisk bruk og komfort for både barnet og foreldrene. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere i trange bymiljøer, samtidig som den har alle funksjonene du trenger for en behagelig tur.

  kr 3 495,00
 12. Avi Spin er den ideelle barnevognen for aktive familier som ønsker både komfort, smidighet og fleksibilitet. Med sine luftfylte dekk og svingbare fronthjul, kan du enkelt manøvrere deg gjennom trange bygater og utforske ulendt terreng uten problem. Du kan også låse forhjulet for ekstra stabilitet under løping eller raskere bevegelser.

  kr 7 399,00
 13. Avi Spin er den ideelle barnevognen for aktive familier som ønsker både komfort, smidighet og fleksibilitet. Med sine luftfylte dekk og svingbare fronthjul, kan du enkelt manøvrere deg gjennom trange bygater og utforske ulendt terreng uten problem. Du kan også låse forhjulet for ekstra stabilitet under løping eller raskere bevegelser.

  kr 7 399,00
 14. MONDO vognbøyle er enkel å montere, du klikker den bare på begge sider av MONDO vognen. Den kan også bli stående når du slår sammen vognen. Vognbøylen kan også brukes til å henge opp barnets favorittleker, slik at barnet kan ha det litt moro på egenhånd under lange turer eller når du har mange ærend å gjøre.

  kr 450,00
 15. MONDO koppholder kan raskt og enkelt festes til vognhåndtaket. Ved hjelp av koppholderen kan du være sikker på at drikken din sitter godt på plass under vognturen. Tilpasset å brukes til både varm og kald drikke, i alt fra termos til tåteflasker.

  kr 280,00
 16. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 17. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 18. Opplev den nye e-Gazelle S-vognen som gjør hverdagen enklere og mer behagelig for deg og barna dine. Med den elektriske støtten for oppoverbakker og ujevnt terreng, kan du ta med deg barna dine på tur uten bekymringer.

  kr 16 298,00
 19. Opplev den nye e-Gazelle S-vognen som gjør hverdagen enklere og mer behagelig for deg og barna dine. Med den elektriske støtten for oppoverbakker og ujevnt terreng, kan du ta med deg barna dine på tur uten bekymringer.

  kr 16 298,00
 20. Opplev den nye e-Gazelle S-vognen som gjør hverdagen enklere og mer behagelig for deg og barna dine. Med den elektriske støtten for oppoverbakker og ujevnt terreng, kan du ta med deg barna dine på tur uten bekymringer.

  kr 13 699,00
 21. Opplev den nye e-Gazelle S-vognen som gjør hverdagen enklere og mer behagelig for deg og barna dine. Med den elektriske støtten for oppoverbakker og ujevnt terreng, kan du ta med deg barna dine på tur uten bekymringer.

  kr 13 699,00
 22. Barnevognsputen er designet for å skape trygghet og komfort når barnet sitter oppreist i barnevognen. Ryggputen har en god høyde som gir optimal støtte til barnet, mens sidene hjelper barnet til å sitte stabilt.

  kr 319,00
 23. Barnevognsputen er designet for å skape trygghet og komfort når barnet sitter oppreist i barnevognen. Ryggputen har en god høyde som gir optimal støtte til barnet, mens sidene hjelper barnet til å sitte stabilt.

  kr 319,00
 24. Barnevognslenke, Miffy, Fluffy Blue
  • -15%

  Gjør hver utflukt med de små til en lek med Miffy barnevognslenke! Denne søte og myke barnevognslenke kan enkelt festes både på barnevognen og bilstolen. Lekene tåler daglig bruk, samtidig som den er skånsom mot små barnehender. Perfekt for å underholde barnet ditt på farten!

  Tilbudspris kr 237,15 Kjøpt løst: kr 279,00
 25. Barnevognslenke, Miffy, Fluffy Pink
  • -15%

  Gjør hver utflukt med de små til en lek med Miffy barnevognslenke! Denne søte og myke barnevognslenke kan enkelt festes både på barnevognen og bilstolen. Lekene tåler daglig bruk, samtidig som den er skånsom mot små barnehender. Perfekt for å underholde barnet ditt på farten!

  Tilbudspris kr 237,15 Kjøpt løst: kr 279,00
 26. Den ultimate luksusvognen for foreldre som forventer kun det beste. Priam setter nye standarder for kvalitet, manøvrerbarhet og ren, luksuriøs komfort. Rett og slett et designikon.

  kr 16 197,00
 27. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 28. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 29. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 30. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 31. Regntrekket beskytter barnet mot dårlig vær. YOYO regntrekk passer til 0+ newborn pack, liggedelen, og 6+ color pack. Den er enkel å feste og kan oppbevares i kurven når solen skinner.

  kr 599,00
 32. YOYO²-vognen vokser med barnet ditt. Newborn Pack passer for nyfødte fra fødselen og opp til 9 kg. Babyen din vil ligge komfortabelt vendt mot deg i sin koselig og myke liggedel. 5-punkt sele gjør at babyen ligger trygt. 

  kr 2 500,00
 33. Gazelle S vognbag holder babyen din er trygg og komfortabel under daglige trilleturer. Med den myke skummadrassen, kalesjen og det store ventilasjonsvinduet tilbyr denne bagen et behagelig sted å hvile. Vognbagen er enkel å feste på vognen og den har også en romslig lomme på innsiden for oppbevaring av babyens nødvendigheter.

  kr 2 599,00
 34. Gazelle S er ideell for familier som trenger fleksibilitet og funksjonalitet. Med over 20 forskjellige konfigurasjoner kan du tilpasse vognen etter dine behov. Vognen har to store handlekurver som gir rikelig med plass til oppbevaring av babyens nødvendigheter, samt dine egne ting. Dette gjør det enkelt å ha med alt du trenger når du er ute og går.

  kr 8 499,00
 35. Thule Urban Glide 4 representerer den optimale og ikoniske barnevognen som takler alle typer terreng i sin fulle størrelse. Den er ideell for både nyfødte og småbarn. Den har blitt oppgradert med ekstra komfortfunksjoner, inkludert innebygd benstøtte, et behagelig sete som kan justeres i oppreist stilling, og en full kalesje med ventilasjon. Dette sikrer en komfortabel kjøretur hele dagen, uansett hvor du beveger deg.

   
  kr 13 498,00
 36. Thule Urban Glide 4 representerer den optimale og ikoniske barnevognen som takler alle typer terreng i sin fulle størrelse. Den er ideell for både nyfødte og småbarn. Den har blitt oppgradert med ekstra komfortfunksjoner, inkludert innebygd benstøtte, et behagelig sete som kan justeres i oppreist stilling, og en full kalesje med ventilasjon. Dette sikrer en komfortabel kjøretur hele dagen, uansett hvor du beveger deg.

   
  kr 13 498,00
 37. Avi Spin er den ideelle barnevognen for aktive familier som ønsker både komfort, smidighet og fleksibilitet. Med sine luftfylte dekk og svingbare fronthjul, kan du enkelt manøvrere deg gjennom trange bygater og utforske ulendt terreng uten problem. Du kan også låse forhjulet for ekstra stabilitet under løping eller raskere bevegelser.

  kr 7 399,00
 38. Legg til et vannflaskefeste i Thule barnevognen. Passer til flasker på 470–750 ml. Enkel og lett installasjon.

  kr 349,00
 39. Enten du skal på fjelltur, en bytur, på jobb eller bare trenger en pålitelig sekk til hverdagsbruk, så er HERO den perfekte følgesvennen. Den er laget av slitesterkt materiale som tåler tøffe forhold, og har smarte lommer og rom for å organisere alt du trenger.

  kr 1 699,00
 40. Enten du skal på fjelltur, en bytur, på jobb eller bare trenger en pålitelig sekk til hverdagsbruk, så er HERO den perfekte følgesvennen. Den er laget av slitesterkt materiale som tåler tøffe forhold, og har smarte lommer og rom for å organisere alt du trenger.

  kr 1 499,00
 41. Enten du skal på fjelltur, en bytur, på jobb eller bare trenger en pålitelig sekk til hverdagsbruk, så er HERO den perfekte følgesvennen. Den er laget av slitesterkt materiale som tåler tøffe forhold, og har smarte lommer og rom for å organisere alt du trenger.

  kr 1 499,00
 42. Eezy S Twist 2 er en allsidig urban barnevogn med en rekke gjennomtenkte funksjoner som gjør turene til familien raskere, enklere og morsommere. Ved hjelp av én hånd kan setet vris 360°, slik at det blir en lek å bytte mellom at barnet ser mot forelderen og fremover.

  kr 4 899,00
 43. Ting å se, ting å gjøre – og så mye mer å oppleve! Nyt det med Thule Spring, den fleksible, morsomme og funksjonelle barnevognen som gjør hverdagen enklere.

  kr 4 998,00
 44. Ting å se, ting å gjøre – og så mye mer å oppleve! Nyt det med Thule Spring, den fleksible, morsomme og funksjonelle barnevognen som gjør hverdagen enklere.

  kr 4 998,00
 45. Ting å se, ting å gjøre – og så mye mer å oppleve! Nyt det med Thule Spring, den fleksible, morsomme og funksjonelle barnevognen som gjør hverdagen enklere.

  kr 4 998,00
 46. Myggnetting holder barnet ditt beskyttet mot insekter og vind. Myggnettet er formsydd for maksimal beskyttelse.

  Kompatibel med: Thule Urban Glide 2 single, Thule Urban Glide 3 single, Thule Urban Glide 4-Wheel, Thule Glide 2

  kr 479,00
 47. Et snack tray holder barnets mat og drikke innen rekkevidde og kan enkelt plasseres på enten venstre eller høyre side av barnevognen. Det kan også vippes bort for at barnet skal komme seg enkelt inn og ut.

  Kompatibel med : Thule Urban Glide 3 single, Thule Urban Glide 3 double, Thule Urban Glide 4-Wheel

  kr 649,00
 48. Orfeo er designet med tanke på både praktisk bruk og komfort for både barnet og foreldrene. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å manøvrere i trange bymiljøer, samtidig som den har alle funksjonene du trenger for en behagelig tur.

  kr 3 495,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede