Adapter

(17)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Bytt fra kjøretur til spasertur på sekunder og med et minimum av innsats – fleksibilitet på sitt beste. Libelle bilstoladaper kan klikkes enkelt på et hvilket som helst CYBEX-bilstol og settes på rammen til Libelle- eller Orfeo-vognen og gjøre den om til et praktisk reisesystem. 

  kr 549,00
 2. Med bilseteadapteren kan du feste utvalgte bilseter til din Emmaljunga-ramme. Adapter SENTO/310/NXT90 passer til Maxi Cosi/BeSafe/Cybex/Britax. Passer alle Emmaljunga modeller produsert fra og med 2022. Passer også BeSafe X1/ X2. BeSafe Go Beyond.

  kr 795,00
 3. Denne adapteren er spesifikt designet for å passe til Emmaljunga Kite 150 og Kite 250 barnevogner. Med adapteren kan du enkelt feste en babybilstol på barnevognen, noe som gjør det praktisk og enkelt å transportere babyen din fra bilen til barnevognen uten å forstyrre søvnen deres.

  kr 795,00
 4. Bilstoladapter, Thule, Shine
  • -33%

  Thule bilseteadapter. Gå sømløst fra bil til barnevogn med den enkle klikkbare bilseteadapteren. Passer til din Maxi-Cosi, BeSafe, Cybex and Nuna bilstol.

  Tilbudspris kr 399,00 Kjøpt løst: kr 599,00
 5. Fest bilsetet på din YOYO² barnevogn på et blunk med bilseteadaptere. YOYO² har sitt eget bilsete: YOYO bilsete fra BeSafe® kan monteres på barnevognrammen med to klikk med de medfølgende adapterne.

  kr 799,00
 6. Elodie Details Mondo Bilseteadapter kan enkelt festes til din MONDO Stroller slik at bilsetet kobles til vognen med bare noen få klikk. Ved hjelp av adapterne kan du enkelt fortsette transporten mellom bil og vogn uten å måtte løfte barnet ut av bilstolen.

  kr 499,00
 7. Bilseteadapter, UPPababy, RIDGE (Maxi-Cosi, Nuna, Cybex og BeSafe)
  • -20%

  Lag et reisesystem for RIDGE. Bilstoladapterene gjør det enkelt å flytte bilstolen over på vognen. 

  Tilbudspris kr 399,20 Kjøpt løst: kr 499,00
 8. Dersom nyfødtbagen skal monteres på YOYO connect, trengs disse adapterene. YOYO connect kan slås opp og sammen med adaptere på

  kr 259,00
 9. Adapter NXT (Britax,BabySafePlus,SHRII,BabySafe i-SIZE)

  kr 795,00
 10. Med Ergobaby Metro + bilstolapdapter kan du feste babystolen på vognen. Med et enkelt klikk sitter bilstolen trygt på adapterene. Forvandler din barnevogn til et smidig reisesytem.

  kr 399,00
 11. Gå fra bil til barnevogn med en adapter som lar deg feste et barnesete til Thule-vognen din raskt og enkelt. Enkel klikk-på-montering og -fjerning. 

  kr 499,00
 12. Thule Urban/Glide Universal Bilstoladapter
  • -43%

  Universal bilstoladapter til din Thule Urban Glide barnevogn. Gå fra bil til barnevogn med et adapter som lar deg feste et barnesete til Thule-vognen din raskt og enkelt.

   

   

   

   

   

  Tilbudspris kr 499,00 Kjøpt løst: kr 879,00
 13. Cybex Balios S Line Adapter er designet for Cybex Balios S / Talios barnevogn. Bare klikk dapteren på rammen, og deretter kan du feste bilsetet på slik at det blir enkelt å frakte den lille videre på reisen fra bilen og over på vognen.

  kr 429,00
 14. Bilstol adapteren gjør at du kan feste Britax BabySafe Plus SHR II & Britax BabySafe i-SIZE til Emmaljunga understellet.

   

  kr 749,00
 15. UPPAbaby, Nedre Bilstoladapter
  • -20%

  UPPAbaby, Nedre Bilstol Adapter for Vista, Vista V2, Cruz og Cruz V2. 

  Tilbudspris kr 559,20 Kjøpt løst: kr 699,00
 16. Baby Jogger bilstoladapter til din barnevogn. Passer modellene Britax Primo babystol og Britax Baby Safe 2. Andre Britax modeller skal ikke ha dette adapteret. Forvandle din barnvogn til et smidig reisesystem gjennom å klikke babybilstolen på barnevognens chassi. 

  kr 499,00
 17. Med adaptere til Britax babybilstol klikkes det enkelt på Babyjogger barnevogn.  Å kunne klikke fast babybilstolen på barnevognen er enkelt og dere slipper å bære rundt på en tung babybilstol. Når babyen sovner i bilen er det bare å klikke fast babybilstolen på barnevognen og la babyen sove videre uforstyrret.

   

  kr 799,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede