Hygiene- og pleieprodukter

(59)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Body Lotion, Mums With Love 100 ml
  • -40%

  En ultra fuktighetsgivende bodylotion som pleier og beskytter hele familien. Produktet er SVANEMERKET. 

  Tilbudspris kr 71,40 Kjøpt løst: kr 119,00
 2. Bath & Shower Gel, Mums With Love 100 ml
  • -49%

  En mild og lett skummende såpe som beskytter og pleier hele familiens hud. Produktet er SVANEMERKET. 

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 99,00
 3. Body Lotion, Mums With Love 250 ml
  • -40%

  En ultra fuktighetsgivende bodylotion som pleier og beskytter hele familien. Produktet er SVANEMERKET. 

  Tilbudspris kr 83,40 Kjøpt løst: kr 139,00
 4. Den populære Sitronsåpen i Marius bomullspose

  kr 129,00
 5. 100% naturlig universal svamp.

  kr 89,00
 6. Sitronskrubb har de samme ingrediensene som Sitronsåpen, med en gnidnings- og poleringseffekt for å fjerne flekker og rengjøre harde overflater. Perfekt for å rengjøring fliser og interiør på badet, kjøkkenvask, plast, metaller og alle andre harde overflater uten å forlate en ripe.

  kr 269,00
 7. Pottestol, BabyBjørn, Grå/Hvit
  • -20%

  Med BabyBjørn pottestol kan barnet ditt lene seg tilbake, slappe av og ta all den tiden de trenger på denne komfortable potten med myke konturer, høy ryggstøtte og støttende armlener. Gummilisten under holder potten godt på plass på gulvet, og høyden på stolen gjør det enkelt for barnet ditt å sette seg ned og reise seg uten hjelp. Pottestolen har en praktisk indre potte som er lett for deg å løfte ut, tømme og skylle eller tørke ren. Den har også en praktisk sprutbeskyttelse.

  Tilbudspris kr 335,20 Kjøpt løst: kr 419,00
 8. Bubble Time er en fantastisk sjampo og kroppssåpe som gir en skånsom og luksuriøs opplevelse for både hud og hår. Den myke, skummende konsistensen gjør det til en fryd å bruke, og det beste av alt er at den er beriket med næringsrike oljer fra havre og jojoba.

  kr 275,00
 9. En beroligende babyolje som inneholder næringsrike oljer fra havre og jojoba, spesielt utviklet for å beskytte og nære babyens sensitive hud. Denne oljen er formulert med organiske og naturlige ingredienser som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige barriere og etterlater huden ny og myk. Den er spesielt egnet for babymassasje og/eller bruk i badekaret, og den trenger ikke å skylles av etter bruk.

  kr 240,00
 10. En ekstra fuktighetsgivende krem ​​for bleieskift, rik på naturlige og pleiende ingredienser som gir omsorg til babyens sensitive hud. Bruk denne ekstra fuktighetsgivende kremen ved hvert bleieskift for å sikre at babyens hud alltid er beskyttet og næret. Den kan også brukes når behovet oppstår, for å berolige og lindre irritert hud. Vi er sikre på at både du og din baby vil elske den!

  kr 275,00
 11. Fuktighetsgivende babylotion skapt med omtanke for å ta vare på ditt barns sensitive hud. Med en nøye utvalgt blanding av naturlige, pleiende oljer fra mandel, oliven og sheasmør, bidrar denne lotionen til å opprettholde hudens naturlige barriere.

  kr 295,00
 12. Hudpleiesett Baby, SoKind
  • -25%

  Fire produkter skapt med omhu ved valg av naturlige ingredienser som gir skånsom næring, beskyttelse og langvarig fuktighet til babyens hud. Samtidig som huden blir silkemyk. Produktene har en blanding av avokado-, mandel-, hvete- og jojobaolje, som er naturens beste oljer for å holde babyens hud sunn og glatt.

  Tilbudspris kr 570,00 Kjøpt løst: kr 760,00
 13. Pure Kindness er et naturlig, forebyggende og fuktighetsgivende multiprodukt som er spesielt designet for å være på din egen eller babyens hud. Det gir omfattende beskyttelse, helbredelse, beroligelse og gjenoppbygging av sprukken og tørr hud, uansett hvor på kroppen det måtte være.

  kr 440,00
 14. Silky Essential er den perfekte bodylotionen for å oppnå en silkemyk hud. Den er designet med en kombinasjon av aktive ingredienser som virkelig gir resultater. Denne bodylotionen er beriket med nøye utvalgte naturlige ingredienser som Aloe Vera, Seaweed og Shea Butter, som arbeider sammen for å gi enestående fuktighet og næring til huden din. 

  kr 545,00
 15. Gi din mage den omsorgen den fortjener med Sheet Masks fra SoKind. La magen nyte den beroligende og fuktighetsgivende effekten av Aloe Vera, Kokosnøttekstrakt og Agurk, og opplev hvor godt det føles å ta vare på deg selv under og etter graviditeten.

  kr 390,00
 16. SoKind Love Lines er en helt naturlig Stretch Mark Balm, formulert med den kraftige aktive ingrediensen Regestril™, som effektivt forebygger og synlig reparerer strekkmerker. Aloe vera, sheasmør og shoreasmør sørger for en myk og godt fuktet hud samtidig som den øker elastisiteten. Nøye utvalgte antioksidanter fra vitamin E og tindved, som virker helbredende og betennelsesdempende på strekkmerker og huden rundt.

  kr 670,00
 17. Hudpleiesett, SoKind
  • -25%

  Skin Care Kit er nøye sammensatt med fokus på fire essensielle produkter som er spesielt utviklet for deg som er gravid. Disse produktene gir huden din den nødvendige pleien gjennom hele svangerskapet og etter fødselen. 

  Tilbudspris kr 1 065,00 Kjøpt løst: kr 1 420,00
 18. Dr. Brown's engangs ammeinnlegg er den perfekte løsningen for kvinner som ønsker en trygg, praktisk og pålitelig måte å håndtere lekkasje under amming. Ammeinnlegget er laget med høy kvalitet og er utformet for å holde deg tørr og komfortabel hele dagen.

  kr 169,00
 19. Myke, praktiske og deilige kluter i 100% økologisk bomull! Perfekt tilbehør når barnet skal stelles, sove eller spise.

  kr 279,00
 20. Skumrens, Reirei
  • -46%

  Vannbasert og skånsomt renseskum med sukkerrørekstrakt, et naturlig stoff som virker effektivt mot flekker. Enkel å påføre og bruke uten behov for vann. Etterlater en frisk duft med hint av natur. Passer for alle typer materialer, spesielt semsket skinn/nubuck og sensitive materialer.

  Tilbudspris kr 70,00 Kjøpt løst: kr 129,00
 21. Smart Sock 3 Pakke, Reirei, Leopard
  • -6%
  • FAVORITTPRIS!

  Owlet Smart Sock er en babyalarm som måler babyens hjertefrekvens og oksygeninnhold, noe som er den beste indikasjonen på om babyen din har det bra når de sover.Owlet Smart Sock er en babyalarm som måler babyens hjertefrekvens og oksygeninnhold, noe som er den beste indikasjonen på om babyen din har det bra når de sover.

  Tilbudspris kr 3 279,00 Kjøpt løst: kr 3 499,00
 22. Stabil og trygg krakk i klassisk stil med motiver fra Moomin Water & Bath med sklisikker beskyttelse i form av små prikker og fotspor. Perfekt å stå på for en liten med ben som ennå ikke rekker helt opp til vasken eller toalettsetet.

  kr 269,00
 23. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

  kr 199,00
 24. Happy Cheeks Cream, Mums With Love 100 ml
  • -49%

  En beskyttende krem ​​som tar vare på dine barn og dine ømfintlige områder. Kremen kan påføres f.eks. kinn eller andre utsatte områder. Produktet er SVANEMERKET. 

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 99,00
 25. Organisk delikat vaskemiddel.

  kr 129,00
 26. Bruk ett og samme produkt til alt av klesvask i tillegg til generell rengjøring av hjemmet, bilen og båten. Sitronvask gjør klesvasken ren og myk og har en antistatisk effekt – med en naturlig duft av sitron.

  kr 299,00
 27. Hurtig-flekkfjerneren for alt som ikke kan vaskes i maskin.

  kr 229,00
 28. Flekkfjerner'n du blir avhengig av!

  kr 179,00
 29. Veske, Skip Hop, Greenwich, Dusty Rose
  • -30%

  Med Greenwich Hip Pack har du de viktigste tingene lett tilgjengelig, for eksempel kredittkort, mobiltelefon, nøkler, bleier og skiftende klær.

  Tilbudspris kr 349,30 Kjøpt løst: kr 499,00
 30. Biteleke fra Konges Sløjd i 100% naturgummi. Beroliger babyens såre tannkjøtt og stimulerer babyens sans, hørsel, lukt, berøring og smak.

  kr 199,00
 31. Biteleke fra Konges Sløjd i 100% naturgummi. Beroliger babyens såre tannkjøtt og stimulerer babyens sans, hørsel, lukt, berøring og smak.

  kr 199,00
 32. Digital Febertermometer, Dreambaby
  • -25%

  Dreambaby Clinical Digital Thermometer er en febermåler og et must i et hvert hjem eller på reise. 

  Tilbudspris kr 134,25 Kjøpt løst: kr 179,00
 33. Febertermometer, Dreambaby
  • -25%

  Febertemometer som raskt og enkelt viser om barnet har feber. Sikt mot pannen, trykk på knappen og du vil ha en temperaturavlesning på bare ett sekund. Dreambaby febermåler gir raske, pålitelige avlesninger.

  Tilbudspris kr 336,75 Kjøpt løst: kr 449,00
 34. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 35. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 36. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 37. Brystpumpe, NUK, Soft & Easy - Manuell
  • -20%

  NUK Soft & Easy Manuelle brystpumpe er en enkel og smidig håndpumpe. Få deler gjør den ekstremt enkel å bruke og rengjøre. Står stabilt takket være den brede foten. Myk pad i silikon gjør pumpingen mer behagelig.

  Tilbudspris kr 223,20 Kjøpt løst: kr 279,00
 38. Brystpumpe, NUK, First Choice+
  • -20%

  NUK First Choice+ elektriske brystpumpe har 16 individuelle innstillinger for rytme og styrke. Dette er en effektiv og letthåndterlig brystpumpemed myk silikon for beste komforten mot mammaens hud. Kompitabel med NUK First Choice+ serien.

  Tilbudspris kr 1 519,20 Kjøpt løst: kr 1 899,00
 39. Brystpumpe, NUK, Nature Sense
  • -20%

  NUK Nature Sense oppladbar brystpumpe har 16 individuelle innstillinger for rytme og styrke. Denne enkle oppladbare brystpumpen fra NUK gir deg mulighet å lagre de innstillingene du foretrekker med en smart minnefunksjon.

  Tilbudspris kr 1 919,20 Kjøpt løst: kr 2 399,00
 40. Tannbørste, NUK
  • -44%

  NUK Starttannbørste har en ekstra myk og avrundet børstehode som beskytter barnets følsomme tannkjøtt. Et selvsagt valg når barnet skal begynne å børste tennene.

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 89,00
 41. Doddle Fliptop Set 4 pk.
  • -17%

  Fliptos og doddlebags - perfekt utstyr for kremer, shampo, dressinger, olje og mye mer. Fliptos gjør det enkelt å dosere pleieprodukter når du skal på reise, på hytta eller bare på en tur med familien.
  Posene kan brukes i håndbagasjen på flyet. Posene kan legges i fryser, kjøeskap eller i matboksen.

  Tilbudspris kr 199,00 Kjøpt løst: kr 239,00
 42. Bleiebøtte, UBBI, Sage
  • -16%

  Ubbi bleiebøtte er et produkt som er designet for å imøtekomme behovene til miljøbevisste foreldre når det gjelder avfallshåndtering av bleier. Ubbi bleiebøtte er laget av stål, noe som bidrar til å oppnå maksimal luftkontroll. Dette hjelper til med å redusere lukt fra brukte bleier og holder det omkringliggende miljøet frisker

  Tilbudspris kr 999,00 Kjøpt løst: kr 1 195,00
 43. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 44. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 45. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

  kr 199,00
 46. Maltex skammelen er utstyrt med sklisikre gummielementer som gir den ekstra grep til overflaten, slik at barnet ditt kan stå trygt og sikkert på skammelen uten å skli eller miste fotfestet. Skammelen er spesielt utformet for å gi barnet den nødvendige høyden på en trygg og praktisk måte, slik at de kan nå opp til høye steder og utføre oppgaver som ellers ville vært vanskelige å gjennomføre. 

   

   

  kr 199,00
 47. Bleiebøtte, UBBI, Blush Pink
  • -16%

  Ubbi bleiebøtte er et produkt som er designet for å imøtekomme behovene til miljøbevisste foreldre når det gjelder avfallshåndtering av bleier. Ubbi bleiebøtte er laget av stål, noe som bidrar til å oppnå maksimal luftkontroll. Dette hjelper til med å redusere lukt fra brukte bleier og holder det omkringliggende miljøet friskere.

  Tilbudspris kr 999,00 Kjøpt løst: kr 1 195,00
 48. Bleiebøtte, UBBI, Cloudy Blue
  • -16%

  Ubbi bleiebøtte er et produkt som er designet for å imøtekomme behovene til miljøbevisste foreldre når det gjelder avfallshåndtering av bleier. Ubbi bleiebøtte er laget av stål, noe som bidrar til å oppnå maksimal luftkontroll. Dette hjelper til med å redusere lukt fra brukte bleier og holder det omkringliggende miljøet friskere.

  Tilbudspris kr 999,00 Kjøpt løst: kr 1 195,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede