4ME

(24)

Om 4ME

4ME er Babycares eget merke. Visjonen for merkevaren er å kunne tilby kvalitetsprodukter til en god pris. Produktsortimentet inneholder alt fra reisesenger til vogn- og bilstoltilbehør.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Titaniumbaby tilbyr en imponerende reiseseng som kombinerer både funksjonalitet og brukervennlighet. Denne sengen er utrolig praktisk og av høy kvalitet. I tillegg til sin enkelhet og funksjonalitet kommer reisesengen også med en praktisk transportbag. Denne bagen gjør det enkelt å oppbevare sengen når den ikke er i bruk og gjør det også mulig å ta den med deg overalt. Det følger også med en praktisk og lett reisemadrass. 

   

  kr 1 249,00
 2. Vognorganisator, 4ME, Sort
  • 1000+ SOLGTE

  En praktisk vognorganisator designet for å passe de fleste vogner er en ideell løsning for å holde tingene dine ryddige og tilgjengelige mens du er ute og triller. Denne organisatoren er utstyrt med justerbare reimer som festes med borrelås, noe som gjør den enkel å montere og tilpasse til forskjellige vognmodeller.

  kr 249,00
 3. Tablet- og Setebeskytter, 4ME, Gråmelert
  • 200+ SOLGTE

  Universal bakseteorganisator med avtakbar Ipad-lomme er en praktisk løsning for å holde ting ryddig og organisert i bilen din. Denne organisatoren er designet for å passe de fleste seterygger og tilbyr et bredt spekter av funksjoner som vil gjøre reisen mer behagelig for både barn og voksne.

  kr 199,00
 4. Pop-Up Reiseseng, Titaniumbaby, m/transportbag, grå
  • FAVORITTPRIS!
  • 500+ SOLGTE

  Fin, praktisk og brukervennlig reiseseng fra Titaniumbaby i god kvalitet. Sengen er enkel å både slå opp og legge sammen og når den ikke er i bruk kan den oppbevares i praktisk transportbag med bærehåndtak.

  kr 1 199,00
 5. Vogn og gåsele, 4ME, Sort
  • 500+ SOLGTE

  Vogn- og gåselene hjelper med å holde barnet på plass i høystoler og vogner.

  Selene er lette å pakke med og passer derfor ideelt hvis dere er på besøk, på resturant eller på ferie.

   

  kr 199,00
 6. Beltesamler, 4ME
  • 1000+ SOLGTE

  Universal Beltesamleren - den praktiske løsningen som tar sikkerheten til et helt nytt nivå.

  Denne innovative beltesamleren er spesielt utviklet for å holde bilstolens integrerte belter riktig festet og strammet. Uansett om du bruker en ny bilstol eller har en eldre modell, vil Universal Beltesamleren sikre at beltene forblir i riktig posisjon under hele kjøreturen.

  kr 69,00
 7. Speil og I-Pad Holder Til Baksete, 4ME
  • FAVORITTPRIS!
  • 500+ SOLGTE

  Baksetespeil og iPad-holder, alt i ett produkt! Det bakovervendte speilet gir deg den ekstra fordelen med å kunne ha øye på dine passasjerer mens du kjører, spesielt nyttig hvis du har barn i baksetet. Du kan enkelt justere speilet for å få full oversikt og sikre at alle er komfortable og trygge underveis.

  kr 199,00
 8. Speil Til Baksete Premium, 4ME, Inkl LED-Lys
  • 1000+ SOLGTE

  Dette speilet er designet for å gi deg full kontroll både på dagtid og nattestid, og vil forvandle kjøreturen til en enda mer behagelig opplevelse. Med det innebygde LED-lyset kan du med fjernkontroll slå av og på lyset, slik at du lett kan se barnet ditt. 

  kr 299,00
 9. Titaniumbaby tilbyr en imponerende reiseseng som kombinerer både funksjonalitet og brukervennlighet. Denne sengen er utrolig praktisk og av høy kvalitet. I tillegg til sin enkelhet og funksjonalitet kommer reisesengen også med en praktisk transportbag. Denne bagen gjør det enkelt å oppbevare sengen når den ikke er i bruk og gjør det også mulig å ta den med deg overalt.

  kr 749,00
 10. Slange med bøyd autoventil til barnevogn, 10" hjul, Kenda

  kr 129,00
 11. Praktisk og komfortabel vippestol fra 4ME med vuggefunksjon, myk og avtakbar hodepute, sikkerhetssele og praktisk bærehåndtak. Maks belastning 15 kg.

  kr 599,00
 12. Praktisk og komfortabel vippestol fra 4ME med vuggefunksjon, myk og avtakbar hodepute, sikkerhetssele og praktisk bærehåndtak. Maks belastning 15 kg.

  kr 399,00
 13. 4ME Regntrekk m/skjerm
  • FAVORITTPRIS!
  • 1000+ SOLGTE

  Praktisk universalregntrekk som passer de fleste vogner, både bag- og sportsdel. 

   

  kr 449,00
 14. Praktisk universalregntrekk som passer de fleste vogner, både bag- og sportsdel. Regntrekket er ikke bare genialt fordi det passer de fleste vogner, det er også en stor refleks. Bli synlig i høst- og vintermørket med dette geniale regntrekket.

  kr 399,00
 15. Speil Til Baksete, 4ME, 24,5x17,5 cm
  • 500+ SOLGTE

  Et stort speil er en fantastisk tillegg til den bakovermonterte bilstolen for babyen din. Med dette speilet kan du enkelt holde et øye med babyen mens du kjører, og samtidig være trygg på at de er sikret på riktig måte.

  kr 179,00
 16. Barnevognskroker, 4ME, Universal, 2pk.
  • 300+ SOLGTE

  Barnevognskroker er en praktisk løsning for foreldre som ønsker å ha ekstra oppbevaringsmuligheter når de er ute med barnevognen. Disse krokene kan enkelt festes på barnevognen ved hjelp av justerbare borrelåsreimer, noe som gjør installasjonen enkel og rask.

  kr 49,00
 17. Denne solskjermen er utformet for å passe de fleste barnevogner og triller på markedet, og gir deg muligheten til å forlenge den eksisterende kalesjen. Dette betyr at du kan gi enda mer skygge for ditt barn, slik at de kan nyte turen komfortabelt, uansett hvor solfylt det er ute. 

  kr 179,00
 18. Koppholder, 4ME, Universal
  • 1000+ SOLGTE

  Universal koppholder til barnevogner som holder drikken oppreist og unngår søl. Selve koppholderen kan enkelt løses fra festet ved behov, og åpning/toppen er av TRP slik at flasken/koppen holdes godt på plass. Festes enkelt til de fleste vogner med en klemme som kan justeres ca. 1,5-4 cm. Klemmen har TRP på innsiden, som gir godt feste mot underlaget slik at festet ikke sklir.

  kr 129,00
 19. Praktisk og lett reisemadrass som leveres i en praktisk transportbag, dette gjør den enkel å ta med på ferie.

  Den lette og nette madrassen rulles enkelt sammen og puttes inn i transportbagen for enkel oppbevaring.

  kr 499,00
 20. Leke, Gyngesau, 4ME, Offwhite
  • -40%
  • 300+ SOLGTE

  Med et komfortabelt sete og en pålitelig sele, er dette gyngedyret designet for å sikre at barnet ditt kan leke trygt og glede seg over spennende gyngende eventyr.

  Anbefalt fra 12m+

  Tilbudspris kr 599,00 Kjøpt løst: kr 999,00
 21. Denne parasollen ble designet for å enkelt passe på de fleste barnevogner. Den er justerbar på tre steder og har UV50+ belegg for optimal beskyttelse mot sol og regn.

  kr 349,00
 22. Slange med bøyd autoventil til barnevogn, 12,5\" hjul, Kenda

  kr 99,00
 23. Praktisk myggnett som passer de fleste vogner og reisesenger. Myggnettet vil holde insekter som mygg og veps unna den lille som sover søtt i sengen.

  kr 99,00
 24. Titanium Handlenett Til Barnevogn, Blått
  • -30%
  • 100+ SOLGTE

  Handlenett i bomull som passer perfekt når det er tid for å handle. Plastfester til å feste nettet til understellet medfølger. Passer de fleste vogner og triller.

  Tilbudspris kr 104,30 Kjøpt løst: kr 149,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede