Laster ...
SKU
04102925

Speil og I-Pad Holder Til Baksete, 4ME

Baksetespeil og iPad-holder, alt i ett produkt! Det bakovervendte speilet gir deg den ekstra fordelen med å kunne ha øye på dine passasjerer mens du kjører, spesielt nyttig hvis du har barn i baksetet. Du kan enkelt justere speilet for å få full oversikt og sikre at alle er komfortable og trygge underveis.

Tilbudspris kr 79,00 Vanlig pris kr 199,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Det bakovervendte speilet gir deg den ekstra fordelen med å kunne ha øye på dine passasjerer mens du kjører, spesielt nyttig hvis du har barn i baksetet. Du kan enkelt justere speilet for å få full oversikt og sikre at alle er komfortable og trygge underveis.

Med baksetespeil og iPad-holderen integrert i ett produkt, trenger du ikke lenger bekymre deg for å balansere din iPad på et skjørt stativ eller risikere at den faller ned på ujevne veier. 

- Dersom din bil har takluke eller glasstak, anbefales det ved langvarig parkering i direkte sollys at solskjerming på taket er på eller at bilspeil fjernes når du forlater bilen. Det er på grunn av et generelt optisk fenomen med varmeutvikling som kan skje i kombinasjon med speil og stråler i fra solen.

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede