SoKind

(10)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Bubble Time er en fantastisk sjampo og kroppssåpe som gir en skånsom og luksuriøs opplevelse for både hud og hår. Den myke, skummende konsistensen gjør det til en fryd å bruke, og det beste av alt er at den er beriket med næringsrike oljer fra havre og jojoba.

  kr 275,00
 2. En beroligende babyolje som inneholder næringsrike oljer fra havre og jojoba, spesielt utviklet for å beskytte og nære babyens sensitive hud. Denne oljen er formulert med organiske og naturlige ingredienser som hjelper til med å gjenopprette hudens naturlige barriere og etterlater huden ny og myk. Den er spesielt egnet for babymassasje og/eller bruk i badekaret, og den trenger ikke å skylles av etter bruk.

  kr 240,00
 3. En ekstra fuktighetsgivende krem ​​for bleieskift, rik på naturlige og pleiende ingredienser som gir omsorg til babyens sensitive hud. Bruk denne ekstra fuktighetsgivende kremen ved hvert bleieskift for å sikre at babyens hud alltid er beskyttet og næret. Den kan også brukes når behovet oppstår, for å berolige og lindre irritert hud. Vi er sikre på at både du og din baby vil elske den!

  kr 275,00
 4. Fuktighetsgivende babylotion skapt med omtanke for å ta vare på ditt barns sensitive hud. Med en nøye utvalgt blanding av naturlige, pleiende oljer fra mandel, oliven og sheasmør, bidrar denne lotionen til å opprettholde hudens naturlige barriere.

  kr 295,00
 5. Hudpleiesett Baby, SoKind
  • -25%

  Fire produkter skapt med omhu ved valg av naturlige ingredienser som gir skånsom næring, beskyttelse og langvarig fuktighet til babyens hud. Samtidig som huden blir silkemyk. Produktene har en blanding av avokado-, mandel-, hvete- og jojobaolje, som er naturens beste oljer for å holde babyens hud sunn og glatt.

  Tilbudspris kr 570,00 Kjøpt løst: kr 760,00
 6. Pure Kindness er et naturlig, forebyggende og fuktighetsgivende multiprodukt som er spesielt designet for å være på din egen eller babyens hud. Det gir omfattende beskyttelse, helbredelse, beroligelse og gjenoppbygging av sprukken og tørr hud, uansett hvor på kroppen det måtte være.

  kr 440,00
 7. Silky Essential er den perfekte bodylotionen for å oppnå en silkemyk hud. Den er designet med en kombinasjon av aktive ingredienser som virkelig gir resultater. Denne bodylotionen er beriket med nøye utvalgte naturlige ingredienser som Aloe Vera, Seaweed og Shea Butter, som arbeider sammen for å gi enestående fuktighet og næring til huden din. 

  kr 545,00
 8. Gi din mage den omsorgen den fortjener med Sheet Masks fra SoKind. La magen nyte den beroligende og fuktighetsgivende effekten av Aloe Vera, Kokosnøttekstrakt og Agurk, og opplev hvor godt det føles å ta vare på deg selv under og etter graviditeten.

  kr 390,00
 9. SoKind Love Lines er en helt naturlig Stretch Mark Balm, formulert med den kraftige aktive ingrediensen Regestril™, som effektivt forebygger og synlig reparerer strekkmerker. Aloe vera, sheasmør og shoreasmør sørger for en myk og godt fuktet hud samtidig som den øker elastisiteten. Nøye utvalgte antioksidanter fra vitamin E og tindved, som virker helbredende og betennelsesdempende på strekkmerker og huden rundt.

  kr 670,00
 10. Hudpleiesett, SoKind
  • -25%

  Skin Care Kit er nøye sammensatt med fokus på fire essensielle produkter som er spesielt utviklet for deg som er gravid. Disse produktene gir huden din den nødvendige pleien gjennom hele svangerskapet og etter fødselen. 

  Tilbudspris kr 1 065,00 Kjøpt løst: kr 1 420,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede