Elodie Details

(151)
 • Teaser image

Om Elodie

Elodie tilbyr produkter som gjør livet med små barn enda vakrere. Det som startet som et prosjekt hjemme ved symaskina, har i dag vokst til et kjent internasjonalt merke.

Elodie ble opprettet i Stockholm i 2005, da Linda Sätterström fikk sin første datter. Designerklær for babyer og småbarn fantes det nok av, men Linda fant ikke designalternativ for alle de andre produktene som trengs for livet med en baby.  Hun utviklet derfor sitt første produkt – en smokkholder som både var funksjonell og kunne matche datterens antrekk.


 • Teaser image
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Superfine votter med ekstra brede åpninger som gjør dem veldig enkle å ta av og på. Elodie vottene har justerbar bredde takket være borrelåsremmen over håndleddet. Det slitesterke ytterstoffet er overflatebehandlet med Bionic Finish RUDOLF®, som gjør dem smuss- og vannavstøtende.

  kr 349,00
 2. MONDO vognbøyle er enkel å montere, du klikker den bare på begge sider av MONDO vognen. Den kan også bli stående når du slår sammen vognen. Vognbøylen kan også brukes til å henge opp barnets favorittleker, slik at barnet kan ha det litt moro på egenhånd under lange turer eller når du har mange ærend å gjøre.

  kr 450,00
 3. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 4. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 5. Gjør reisen enda smidigere. Hold begge hender fri og bær komfortabelt MONDO-vognen over skulderen med denne smarte bæreremmen. Designet med kroker som er enkle å feste, en skulderpute for økt komfort og justerbar lengde.

  kr 199,00
 6. Elodie Details 'Baby Bibs blir fort en favoritt hos mange foreldre. Med sitt Oeko-Tex-sertifiserte hurtigtørremateriale, perfekt glatt passform og oppmerksomhet på detaljer er det ikke rart. Bare skyll eller tørk av den etter hver bruk, og den tørker opp på få minutter, klar til bruk igjen.

  kr 299,00
 7. Elodie Details 'Baby Bibs blir fort en favoritt hos mange foreldre. Med sitt Oeko-Tex-sertifiserte hurtigtørremateriale, perfekt glatt passform og oppmerksomhet på detaljer er det ikke rart. Bare skyll eller tørk av den etter hver bruk, og den tørker opp på få minutter, klar til bruk igjen.

  kr 299,00
 8. Med denne fine smekken sørger du for at klærne holder seg rene og tørre. Smekken har en fin rosa farge og har søte volanger foran. Du kan enkelt feste smekken rundt barnets hals ved hjelp av borrelåslukkingen. Når smekken er skitten, kan du vaske den raskt og enkelt. Dessuten er smekken laget av høykvalitets materiale.

  kr 299,00
 9. Elodie Details kosedyr er laget for hånd og har mange dekorative detaljer. Kosedyrene er søte små følgesvenner med unike personligheter. Alle er klare til å bli en trofast venn i mange år.

  kr 299,00
 10. Man vet hvor utfordrende det kan være å holde babyen tørr, spesielt i perioder med tenner. Smekkene fra Elodie er spesielt designet for å forhindre våte klær. Med doble lag av myk Oeko-Tex-sertifisert bomull og en genial vannavstøtende membran, er smekkene absorberende og effektive.  Utstyrt med trykknapper i nakken, har smekkene to justerbare størrelser for å passe babyen din i de første årene av vekst.

  kr 299,00
 11. Møt Blinkie, en elskelig venn som umiddelbart får deg til å smile. Denne unike skapningen er en blanding av et mykt kosedyr og et koseteppe, og den er laget av naturlig bomullsfiber med vakre detaljer. En blanding mellom et mykt leketøy og koseteppe, laget av en naturlig bomullsfiber, med mange flotte detaljer. Akkurat riktig størrelse å ta med hvor som helst du går. Blinkie blir bare mykere og kosete for hver klem den får, akkurat som alle gjør!

  kr 249,00
 12. Møt Blinkie, en elskelig venn som umiddelbart får deg til å smile. Denne unike skapningen er en blanding av et mykt kosedyr og et koseteppe, og den er laget av naturlig bomullsfiber med vakre detaljer. En blanding mellom et mykt leketøy og koseteppe, laget av en naturlig bomullsfiber, med mange flotte detaljer. Akkurat riktig størrelse å ta med hvor som helst du går. Blinkie blir bare mykere og kosete for hver klem den får, akkurat som alle gjør!

  kr 249,00
 13. Den perfekte lille ponchoen er foret med en superabsorberende og myk bomullsfrotté som tørker små kropper på kort tid. Badeponcho gir effektiv solbeskyttelse for barnets mest utsatte områder i nakken, på skuldrene og over ryggen.

  kr 399,00
 14. Pakk dette bedårende hettehåndkleet rundt babyen din etter badet for å gi en perfekt kombinasjon av funksjon og avslappet komfort. Laget med høykvalitets absorberende frotté på den ene siden og luksuriøst myk velour på den andre, den omfavner babyen med hygge.

  kr 399,00
 15. Binky Bloom smokken har en fin blomsterformet skjold med tre ventilasjonshull for å tillate luftsirkulasjon og beskytte den sensitive huden rundt babyens munn mot irritasjon. Smokken passer for babyer fra 3 måneder og oppover.  

  kr 89,00
 16. Binky Bloom smokken har en fin blomsterformet skjold med tre ventilasjonshull for å tillate luftsirkulasjon og beskytte den sensitive huden rundt babyens munn mot irritasjon. Smokken passer for babyer fra 3 måneder og oppover.  

  kr 89,00
 17. Binky Bloom smokken har en fin blomsterformet skjold med tre ventilasjonshull for å tillate luftsirkulasjon og beskytte den sensitive huden rundt babyens munn mot irritasjon. Smokken passer for babyer fra 3 måneder og oppover.  

  kr 89,00
 18. En uvurderlig liten hjelper i hverdagen. Fest metallspennen til babyens klær og silikonringen på smokken, slik at du kan være sikker på at smokken ikke faller av eller havner på bakken og blir skitten. Spennen er laget av rustfritt stål som er både nikkelfritt og allergivennlig og har vakkert, lakkert trebelegg. Stroppen er laget av resirkulert polyester. Den matkvalitets silikonringen er veldig slitesterk, og hver smokkklemme har veganske skinndetaljer av høy kvalitet.

  kr 129,00
 19. Med Elodie Details brede utvalg av smokker kan du finne en stil som passer til enhver stemning og enhver personlighet. Disse høykvalitets smokkene har en kjeveortopedisk sugespene for å forhindre uregelmessigheter i fremtiden, og fullstendige instruksjoner om hvordan du bruker smokken følger med emballasjen. Ikke glem å velge et matchende Elodie Details smokkelenke for å fullføre utseendet.

  kr 99,00
 20. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 21. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 499,00
 22. Med Elodie's Organizer kan du holde alt du trenger for turen din, fra bleier og våtservietter til leker og snacks, pent organisert og lett tilgjengelig. Elodie's Organizer lukkes helt med en glidelås av høy kvalitet for å holde alt pent og ryddig. Organizeren har fire mindre rom på innsiden og to diskrete utvendige lommer for telefon, nøkler og lommebok.

  kr 599,00
 23. Den perfekte lille ponchoen er foret med en superabsorberende og myk bomullsfrotté som tørker små kropper på kort tid. Badeponcho gir effektiv solbeskyttelse for barnets mest utsatte områder i nakken, på skuldrene og over ryggen.

  kr 399,00
 24. En uvurderlig liten hjelper i hverdagen. Fest metallspennen til babyens klær og silikonringen på smokken, slik at du kan være sikker på at smokken ikke faller av eller havner på bakken og blir skitten.

  kr 129,00
 25. MONDO er en robust og stødig vogn som er enkel å trille, med mange spennende funksjoner og ikke minst et rent og stilfullt design. Kan slås sammen og foldes ut med en hånd. The Stow & Go Backpack (ryggsekk), som medfølger passer perfekt i kurven under setet.

  kr 3 999,00
 26. MONDO er en robust og stødig vogn som er enkel å trille, med mange spennende funksjoner og ikke minst et rent og stilfullt design. Kan slås sammen og foldes ut med en hånd. The Stow & Go Backpack (ryggsekk), som medfølger passer perfekt i kurven under setet.

  kr 3 999,00
 27. MONDO er en robust og stødig vogn som er enkel å trille, med mange spennende funksjoner og ikke minst et rent og stilfullt design. Kan slås sammen og foldes ut med en hånd. The Stow & Go Backpack (ryggsekk), som medfølger passer perfekt i kurven under setet.

  kr 3 999,00
 28. Zip & Go og du er klar til å gå! Designet med en innerlomme, en enkel glidelås og en metallramme som lar den holde seg åpen som en kurv, noe som gjør bleieskiften raskere enn noensinne. Zip'n'Go er perfekt for dagens raske tempoforeldre.

  kr 349,00
 29. Møt Rosa Bouclé Britney - Hun er en av Elodies Family of Snuggle Friends som er en samling av myke leker laget med høykvalitets utførelse og oppmerksomhet på dekorative detaljer. Hvert medlem av den utvidede familien er en medfølende følgesvenn med en unik personlighet. De er klare til å bli en pålitelig venn for sin nye eier i mange år fremover.

  kr 299,00
 30. House of Elodie er et unikt flerbruksprodukt som er designet for å oppfylle tre nødvendigheter i ett. Det fungerer som et babygym, et kosehus og et klesstativ. Dette produktet er perfekt for deg som ønsker å kjøpe mindre, samtidig som du sørger for at barnet ditt har alt det trenger.

  Merk: Babygym og snugglehouse selges separat

  kr 599,00
 31. Nesting Candle, Elodie, Lullaby
  • -30%

  Elodie Details' Nesting Candle er et bærekraftig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelle oljebaserte parafinlys. Laget av 100 % naturlig soyavoks, håndhellt og produsert i Sverige, er dette lyset laget med omsorg for både planeten og forbrukeren.

  Tilbudspris kr 279,30 Kjøpt løst: kr 399,00
 32. Ryggsekk MINI, Elodie, Pink Bouclé
  • -20%

  Denne ryggsekken er designet spesielt for fasjonable småbarn og førskolebarn som er på farten. Enten det er for en piknik i parken eller for å bære viktige bamser hjem til besteforeldre, er denne ryggsekken perfekt. Med glidelåser som åpner ryggsekken helt opp, får den lille oppdagelsesreisende en følelse av å ha ansvaret. Ryggsekken har også en smart liten magnetisk lås på brystremmen som gir ekstra sikkerhet.

  Tilbudspris kr 399,00 Kjøpt løst: kr 499,00
 33. Elodie stellematte er et must-have produkt for alle foreldre som ønsker å gjøre bleieskiftet enklere når de er på farten. Med sin enkelhet, funksjonalitet og stilige design, vil denne stellematten være et nyttig tillegg til babyutstyret ditt.

  kr 499,00
 34. Elodie stellematte er et must-have produkt for alle foreldre som ønsker å gjøre bleieskiftet enklere når de er på farten. Med sin enkelhet, funksjonalitet og stilige design, vil denne stellematten være et nyttig tillegg til babyutstyret ditt.

  kr 499,00
 35. Elodie stellematte er et must-have produkt for alle foreldre som ønsker å gjøre bleieskiftet enklere når de er på farten. Med sin enkelhet, funksjonalitet og stilige design, vil denne stellematten være et nyttig tillegg til babyutstyret ditt.

  kr 499,00
 36. Størrelse
  2-3 år
  6-12 mnd
  1-2 år

  En tynn, men varmende lue med unike egenskaper som både puster og absorberer fuktighet, noe som gjør den både komfortabel og praktisk. Luen er laget av en blanding av bomull og Lycra, som gir den en perfekt elastisk passform og en myk følelse mot huden. Dette gjør at luen kan tilpasses ulike hodeformer og størrelser uten å være stram eller ubehagelig.

  Fra kr 199,00
 37. Størrelse
  2-3 år
  6-12 mnd
  1-2 år

  En tynn, men varmende lue med unike egenskaper som både puster og absorberer fuktighet, noe som gjør den både komfortabel og praktisk. Luen er laget av en blanding av bomull og Lycra, som gir den en perfekt elastisk passform og en myk følelse mot huden. Dette gjør at luen kan tilpasses ulike hodeformer og størrelser uten å være stram eller ubehagelig.

  Fra kr 199,00
 38. Babydress, Elodie, Blue Garden
  • -30%
  Størrelse
  0-6 mnd
  6-12 mnd

  Denne fine dressen er perfekt for de aller minste. Den gir en flott overgang mellom innendørs og utendørs forhold, og kan enkelt gjøres om fra en kjeledress til en fotpose ved å åpne eller lukke glidelåsene nederst. Med doble glidelåsåpninger over brystet får du rask tilgang og en enkel måte å regulere barnets kroppstemperatur på.

  Fra kr 839,00 Kjøpt løst: kr 1 199,00
 39. Babydress, Elodie, Monkey Sunrise
  • -30%
  Størrelse
  0-6 mnd
  6-12 mnd

  Denne fine dressen er perfekt for de aller minste. Den gir en flott overgang mellom innendørs og utendørs forhold, og kan enkelt gjøres om fra en kjeledress til en fotpose ved å åpne eller lukke glidelåsene nederst. Med doble glidelåsåpninger over brystet får du rask tilgang og en enkel måte å regulere barnets kroppstemperatur på.

  Fra kr 839,00 Kjøpt løst: kr 1 199,00
 40. Babydress, Elodie, Pink Bouclé
  • -30%
  Størrelse
  0-6 mnd
  6-12 mnd

  Denne fine dressen er perfekt for de aller minste. Den gir en flott overgang mellom innendørs og utendørs forhold, og kan enkelt gjøres om fra en kjeledress til en fotpose ved å åpne eller lukke glidelåsene nederst. Med doble glidelåsåpninger over brystet får du rask tilgang og en enkel måte å regulere barnets kroppstemperatur på.

  Fra kr 839,00 Kjøpt løst: kr 1 199,00
 41. En uvurderlig liten hjelper i hverdagen. Fest metallspennen til babyens klær og silikonringen på smokken, slik at du kan være sikker på at smokken ikke faller av eller havner på bakken og blir skitten.

  kr 129,00
 42. Smokkelenke, Elodie, Wood, Small People For Peace
  • -30%

  En uvurderlig liten hjelper i hverdagen. Fest metallspennen til babyens klær og silikonringen på smokken, slik at du kan være sikker på at smokken ikke faller av eller havner på bakken og blir skitten.

  Tilbudspris kr 90,00 Kjøpt løst: kr 129,00
 43. Dette er den nye generasjonen smokker! Bærekraftig laget av plantebasert materiale. Disse unike smokkene er laget av en blanding av bambus og polypropylen, og er for deg som ønsker å ta mer bærekraftige valg. Bambussmokken har doble ventilasjonshull som forhindrer hudirritasjon. Smokken har en kjeveortopedisk utformet sugedel, som bidrar til å fremme en sunn utvikling av ganen og kjeven. 

  kr 99,00
 44. Dette er den nye generasjonen smokker! Bærekraftig laget av plantebasert materiale. Disse unike smokkene er laget av en blanding av bambus og polypropylen, og er for deg som ønsker å ta mer bærekraftige valg. Bambussmokken har doble ventilasjonshull som forhindrer hudirritasjon. Smokken har en kjeveortopedisk utformet sugedel, som bidrar til å fremme en sunn utvikling av ganen og kjeven. 

  kr 99,00
 45. Med Elodie Details brede utvalg av smokker kan du finne en stil som passer til enhver stemning og enhver personlighet. Disse høykvalitets smokkene har en kjeveortopedisk sugespene for å forhindre uregelmessigheter i fremtiden, og fullstendige instruksjoner om hvordan du bruker smokken følger med emballasjen. Ikke glem å velge et matchende Elodie Details smokkeklipp for å fullføre utseendet.

  kr 99,00
 46. Elodies smokker er designet for å imøtekomme ulike humør og personligheter. Smokkene er av høy kvalitet og har en kjeveortopedisk sugesmokk som bidrar til å forhindre tannfeil i fremtiden og fremmer sunn utvikling av babyens tenner og kjeve. Ventilasjonshullene i smokken bidrar til å sirkulere luft rundt babyens munn, noe som bidrar til å forhindre hudirritasjon. De avrundede og glatte kantene er utformet for å være skånsomme mot små og sensitive kinn.

  kr 99,00
 47. Elodies smokker er designet for å imøtekomme ulike humør og personligheter. Smokkene er av høy kvalitet og har en kjeveortopedisk sugesmokk som bidrar til å forhindre tannfeil i fremtiden og fremmer sunn utvikling av babyens tenner og kjeve. Ventilasjonshullene i smokken bidrar til å sirkulere luft rundt babyens munn, noe som bidrar til å forhindre hudirritasjon. De avrundede og glatte kantene er utformet for å være skånsomme mot små og sensitive kinn.

  kr 99,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede