Baby Einstein

(6)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Med Baby Einstein zebra lekebil og rangle får babyen din fart! Denne lysende lekebilen er lett å ta tak i og kjøre - selv for de minste hender. Zebra lekebil bidrar til å utvikle fine motoriske ferdigheter og er egnet fra 3 måneder. Dette fargerike leketøyet er perfekt for magetid, å sitte ned eller utforske på farten.

  kr 169,00
 2. En fin aktivitetsleke som oppmuntrer til kognitiv utvikling gjennom lek. Klem det fargerike håndtaket for å se den tilsvarende nyansen lyse opp i kaleidoskopkuppelen. Barnet vil høre navnet på fargen når de ser leketøyet gløde! Eksperimenter med fargeblanding ved å ta tak i to håndtak samtidig. Et musikalsk lydspor vil holde barnets oppmerksomhet når de oppdager primære og sekundære farger gjennom årsak og virkning. 

  kr 279,00
 3. Fang babyens oppmerksomhet med Curiosity Clutch av Baby Einstein. Din lille vil holde seg opptatt og engasjert når den griper, popper, vrir, presser og samhandler med de mange aktivitetene på denne fine leken.

  kr 139,00
 4. Med Baby Einstein Discover and Play Piano kan babyer trykke på pianotangentene med myke kluter for å utforske tre oppdagelsesmoduser. I instrumentmodus kan barnet lytte til de søte lydene fra en tromme, fiolin eller horn. Med Numbers-modus introduserer hvert trykk på tastene tallene én til fem på engelsk, spansk og fransk.

  kr 419,00
 5. Stimuler babyens lydsans med tre forskjellige moduser, inkludert dyrelyder, farger og xylofonlyder. Toy bar lyser opp når babyen berører de fargerike delene. Det å kunne legge leken helt flatt for magetid er en flott funksjon som kan hjelpe babyen med å styrke nakke- og ryggmusklene. Den kan også heves opp under sittende lek.

  kr 479,00
 6. Dette unike bevegelsesaktiverte leketøyet tilpasser seg etter hvert som babyen vokser. Med fire læringsmåter og moro inspirerer leketøyet til musikalsk utforskning, tall- og formlæring, sensorisk oppdagelse og bevegelse. Trykk på en myk tentakel for å se Opus lyse opp, snurre og synge. I Sit & Play-modus kan babyen lære tall og former mens Opus spinner. I Chase Mode utfordrer tre jaktmønstre babyen til å krabbe eller gå. 

  kr 619,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede