Miffy

(27)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Biteleke, Miffy
  • -15%

  Miffy biteleke er laget i 100% naturgummi og gir en beroligende effekt på såre tannkjøtt under tannfrembrudd. Designet for små hender, er Miffy biteleke enkel å gripe og holde for babyer. Den lette vekten gjør det enkelt for barnet å utforske og leke med biteringen på egen hånd.

  Tilbudspris kr 237,15 Kjøpt løst: kr 279,00
 2. Bitering, Miffy
  • -15%

  Miffy bitering er laget i 100% naturgummi og gir en beroligende effekt på såre tannkjøtt under tannfrembrudd. Designet for små hender, er Miffy bitering enkel å gripe og holde for babyer. Den lette vekten gjør det enkelt for barnet å utforske og leke med biteringen på egen hånd.

  Tilbudspris kr 211,65 Kjøpt løst: kr 249,00
 3. Barnevognslenke, Miffy, Fluffy Blue
  • -15%

  Gjør hver utflukt med de små til en lek med Miffy barnevognslenke! Denne søte og myke barnevognslenke kan enkelt festes både på barnevognen og bilstolen. Lekene tåler daglig bruk, samtidig som den er skånsom mot små barnehender. Perfekt for å underholde barnet ditt på farten!

  Tilbudspris kr 237,15 Kjøpt løst: kr 279,00
 4. Barnevognslenke, Miffy, Fluffy Pink
  • -15%

  Gjør hver utflukt med de små til en lek med Miffy barnevognslenke! Denne søte og myke barnevognslenke kan enkelt festes både på barnevognen og bilstolen. Lekene tåler daglig bruk, samtidig som den er skånsom mot små barnehender. Perfekt for å underholde barnet ditt på farten!

  Tilbudspris kr 237,15 Kjøpt løst: kr 279,00
 5. Spilledåse, Miffy, Fluffy Green
  • -15%

  Musikk kan være beroligende for barn og bidra til å skape en avslappende atmosfære før søvn. Miffy er myk, kosete og laget av plysj og kan enkelt festes på sengen eller vuggen.

  Tilbudspris kr 220,15 Kjøpt løst: kr 259,00
 6. Spilledåse, Miffy, Fluffy Pink
  • -15%

  Musikk kan være beroligende for barn og bidra til å skape en avslappende atmosfære før søvn. Miffy er myk, kosete og laget av plysj og kan enkelt festes på sengen eller vuggen.

  Tilbudspris kr 220,15 Kjøpt løst: kr 259,00
 7. Med sitt søte Miffy-design og de beroligende farger, vil denne kosekluten raskt bli en trygg og kjær følgesvenn for ditt barn. Den er perfekt å kose med, trøste seg med og ha med seg overalt. La din lille føle seg trygg og omsluttet av denne herlige kosekluten, og skap varige minner og koselige øyeblikk sammen.

  kr 229,00
 8. Med sitt søte Miffy-design og de beroligende farger, vil denne kosekluten raskt bli en trygg og kjær følgesvenn for ditt barn. Den er perfekt å kose med, trøste seg med og ha med seg overalt. La din lille føle seg trygg og omsluttet av denne herlige kosekluten, og skap varige minner og koselige øyeblikk sammen.

  kr 229,00
 9. Med sitt søte Miffy-design og de beroligende farger, vil denne kosekluten raskt bli en trygg og kjær følgesvenn for ditt barn. Den er perfekt å kose med, trøste seg med og ha med seg overalt. La din lille føle seg trygg og omsluttet av denne herlige kosekluten, og skap varige minner og koselige øyeblikk sammen.

  kr 229,00
 10. Klar for en klem? Søte, lille Miffy venter på at du skal kose med den. Hun er utrolig myk og den perfekte størrelsen for å ta med på tur uansett hvor du går. Kose-miffy er laget av myk plysj og er 25 cm høy. Perfekt for små hender.

  kr 169,00
 11. Gi en gave som både foreldre og barn vil sette pris på. Miffy gaveesken er den perfekte gaven til babyshower, dåp, fødselsdager eller som en overraskelse for å glede din lille skatt. Gaveesken inneholder tre myke leker som babyen kan kose, klemme og leke med. 

  kr 499,00
 12. Gi en gave som både foreldre og barn vil sette pris på. Miffy gaveesken er den perfekte gaven til babyshower, dåp, fødselsdager eller som en overraskelse for å glede din lille skatt.  Gaveesken inneholder tre myke leker som babyen kan kose, klemme og leke med. 

  kr 499,00
 13. Klar for en klem? Søte, lille Miffy venter på at du skal kose med den. Hun er utrolig myk og den perfekte størrelsen for å ta med på tur uansett hvor du går. Kose-miffy er laget av myk plysj og er 25 cm høy. Perfekt for små hender.

  kr 229,00
 14. Klar for en klem? Søte, lille Miffy venter på at du skal kose med den. Hun er utrolig myk og den perfekte størrelsen for å ta med på tur uansett hvor du går. Kose-miffy er laget av myk plysj og er 25 cm høy. Perfekt for små hender.

  kr 229,00
 15. Miffy-rangleringen er ideell for små hender å gripe tak i og utforske. De myke teksturene og lydene stimulerer babyens sanser og oppmuntrer til utforskning. Den gjennomsiktige ringen med perler gir også en visuell stimulering når den beveger seg.  Med sitt søte design og morsomme lyder er Miffy-rangleringen en perfekt gave til babyen din.

  kr 169,00
 16. Miffy-rangleringen er ideell for små hender å gripe tak i og utforske. De myke teksturene og lydene stimulerer babyens sanser og oppmuntrer til utforskning. Den gjennomsiktige ringen med perler gir også en visuell stimulering når den beveger seg.  Med sitt søte design og morsomme lyder er Miffy-rangleringen en perfekt gave til babyen din.

  kr 169,00
 17. Med en oppslagstavle i metallgitter formet som Miffy kan du enkelt organisere og vise frem dine favorittbilder, postkort og små meldinger på en stilfull måte. Det er en praktisk og dekorativ løsning for å holde orden på dine minner. Denne oppslagstavlen er laget av solid metallgitter kan henges på veggen i stuen, soverommet, kontoret eller til og med i gangen. Den unike Miify-formen gir et morsomt og lekent preg til rommet.

  kr 349,00
 18. Klar for en klem? Søte, lille Miffy venter på at du skal kose med den. Hun er utrolig myk og den perfekte størrelsen for å ta med på tur uansett hvor du går. Kose-miffy er laget av myk plysj og er 25 cm høy. Perfekt for små hender.

  kr 349,00
 19. Klar for en klem? Søte, lille Miffy venter på at du skal kose med den. Hun er utrolig myk og den perfekte størrelsen for å ta med på tur uansett hvor du går. Kose-miffy er laget av myk plysj og er 25 cm høy. Perfekt for små hender.

  kr 229,00
 20. En musikkuro er designet for å stimulere babyens sanser og utvikling gjennom musikk og bevegelse. Uroen har en roterende mekanisme med hengende figurer som beveger seg til musikken. Mens miffy og vennene sirkler rundt, vil babyen bli beroliget av den søte, behagelige lyden av en vuggevise. Uroen passer fra fødselen av og kan enkelt festes til en sprinkelseng eller lekegrind.

  kr 699,00
 21. En musikk uro er designet for å stimulere babyens sanser og utvikling gjennom musikk og bevegelse. Uroen har en roterende mekanisme med hengende figurer som beveger seg til musikken. Mens miffy og vennene sirkler rundt, vil babyen bli beroliget av den søte, behagelige lyden av en vuggevise. Uroen passer fra fødselen av og kan enkelt festes til en sprinkelseng eller lekegrind.

  kr 699,00
 22. Miffy gir barnet underholdning og stimulering under bilturer, samtidig som den kan være beroligende og bidra til å skape en trygg og komfortabel atmosfære. Miffy er en myk og koselig kaninfigur som er behagelig å ta på og som stimulerer barnets sanser. Kaninen kan er laget av mykt stoff og har forskjellige teksturer for å gi barnet variasjon i taktil stimulering. Den kan enkelt festet på håndtaket på bilstolen eller rundt sprinkelen i lekegrinden.

  kr 169,00
 23. Miffy gir barnet underholdning og stimulering under bilturer, samtidig som den kan være beroligende og bidra til å skape en trygg og komfortabel atmosfære. Miffy er en myk og koselig kaninfigur som er behagelig å ta på og som stimulerer barnets sanser. Kaninen kan er laget av mykt stoff og har forskjellige teksturer for å gi barnet variasjon i taktil stimulering. Den kan enkelt festet på håndtaket på bilstolen eller rundt sprinkelen i lekegrinden.

  kr 169,00
 24. Miffy gir barnet underholdning og stimulering under bilturer, samtidig som den kan være beroligende og bidra til å skape en trygg og komfortabel atmosfære. Miffy er en myk og koselig kaninfigur som er behagelig å ta på og som stimulerer barnets sanser. Kaninen kan er laget av mykt stoff og har forskjellige teksturer for å gi barnet variasjon i taktil stimulering. Den kan enkelt festet på håndtaket på bilstolen eller rundt sprinkelen i lekegrinden.

  kr 169,00
 25. Gi babyen din en morsom og lærerik opplevelse med denne søte miffy-ranglen! Rasle-ranglen er perfekt for å stimulere babyens sanser og motoriske ferdigheter. Den er laget av mykt materiale som er trygt for babyens munn og tennene. Den lille størrelsen gjør den enkel å ta med seg på farten, og den vil underholde babyen i timevis.

  kr 129,00
 26. Rangle, Miffy, Fluffy Pink
  • -22%

  Gi babyen din en morsom og lærerik opplevelse med denne søte miffy-ranglen! Rasle-ranglen er perfekt for å stimulere babyens sanser og motoriske ferdigheter. Den er laget av mykt materiale som er trygt for babyens munn og tennene. Den lille størrelsen gjør den enkel å ta med seg på farten, og den vil underholde babyen i timevis.

  Tilbudspris kr 100,00 Kjøpt løst: kr 129,00
 27. Gi babyen din en morsom og lærerik opplevelse med denne søte miffy-ranglen! Rasle-ranglen er perfekt for å stimulere babyens sanser og motoriske ferdigheter. Den er laget av mykt materiale som er trygt for babyens munn og tennene. Den lille størrelsen gjør den enkel å ta med seg på farten, og den vil underholde babyen i timevis.

  kr 129,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede