Barneutstyr

(2328)

Vårt utvalg av barneutstyr

Hos oss finner du et enormt utvalg av barneutstyr fra anerkjente merkevarer. Vi fører merkevarer som blant annet Stokke, KAOS, Moonboon og mange flere.

Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Denne sippykoppen er perfekt for de misnte som er i ferd med å lære å drikke selv. Sippykoppen har en topp med tut i 100% matkvalitets silikon som er motstandsdyktig mot søl og bitt. Den passer perfekt til små barnehender.

  kr 229,00
 2. Denne sippykoppen er perfekt for de misnte som er i ferd med å lære å drikke selv. Sippykoppen har en topp med tut i 100% matkvalitets silikon som er motstandsdyktig mot søl og bitt. Den passer perfekt til små barnehender.

  kr 229,00
 3. Denne sippykoppen er perfekt for små barn som er i ferd med å lære å drikke selv. Med det sølefrie designet kan du være sikker på at det ikke blir gris når barnet drikker. Ventilen i koppen sørger for at strømmen stopper når barnet ikke drikker lenger, noe som gjør det enkelt å unngå søl. Koppen er også enkel å rengjøre, da den tåler oppvaskmaskin. 

  kr 189,00
 4. Denne sippykoppen er perfekt for små barn som er i ferd med å lære å drikke selv. Med det sølefrie designet kan du være sikker på at det ikke blir gris når barnet drikker. Ventilen i koppen sørger for at strømmen stopper når barnet ikke drikker lenger, noe som gjør det enkelt å unngå søl. Koppen er også enkel å rengjøre, da den tåler oppvaskmaskin. 

  kr 189,00
 5. Denne sippykoppen er perfekt for små barn som er i ferd med å lære å drikke selv. Med det sølefrie designet kan du være sikker på at det ikke blir gris når barnet drikker. Ventilen i koppen sørger for at strømmen stopper når barnet ikke drikker lenger, noe som gjør det enkelt å unngå søl. Koppen er også enkel å rengjøre, da den tåler oppvaskmaskin. 

  kr 189,00
 6. Med 20 morsomme sanger, lyd, lys og musikk vil denne aktivitetsleken engasjere barnet og gi mulighet til å utforske og leke på en kreativ måte. Pianoet vil bidra til å stimulere barnets sanser og oppmuntre til musikalsk utforskning. 

  kr 429,00
 7. Finn dyret som dukker opp med denne morsomme og underholdende pop up-leken med lyd og lys. En flott måte for å stimulere barnas sanser og oppmuntre til kreativ lek og utforskning.

  kr 399,00
 8. En flott aktivitetsleke med ulike teksturer og materialer som både underholder og stimulerer babyen. Med denne leken kan babyen både kjenne, utforske og riste, og det er en flott måte å oppmuntre til lek og læring på.

  kr 279,00
 9. En flott aktivitetsleke med ulike teksturer og materialer som både underholder og stimulerer babyen. Med denne leken kan babyen både kjenne, utforske og riste, og det er en flott måte å oppmuntre til lek og læring på.

  kr 279,00
 10. Fin vognleke med en praktisk krok som gjør det enkelt å feste på barnevognen eller bilstolen. Det er designet med muntre farger og fine lyder som vil fange barnets oppmerksomhet og stimulere deres sanser. Med ulike teksturer og former å utforske, vil dette leketøyet holde barnet underholdt og engasjert mens dere er på farten. 

  kr 249,00
 11. Fin vognleke med en praktisk krok som gjør det enkelt å feste på barnevognen eller bilstolen. Det er designet med muntre farger og fine lyder som vil fange barnets oppmerksomhet og stimulere deres sanser. Med ulike teksturer og former å utforske, vil dette leketøyet holde barnet underholdt og engasjert mens dere er på farten. 

  kr 139,00
 12. En fargerike tekstilbok er perfekt for små barn som elsker å utforske og oppdage nye ting. Med vakre bilder og forskjellige teksturer å føle på, vil barnet ha en morsom og stimulerende opplevelse. Boken har også et tannleketøy som er perfekt for små babyer som er i ferd med å få tenner. Tekstilboken kan enkelt kan tas med på tur eller henges i barnevognen.

  kr 159,00
 13. Biteringen med søt sjiraff er perfekt for å lindre babyens såre tannkjøtt under tannfrembrudd. Sjiraffen er laget av myk og trygg silikon som er behagelig å tygge på for små barn. Ved å oppbevare den i kjøleskapet, blir den ekstra beroligende og svalende for babyens såre tannkjøtt.

  kr 99,00
 14. Med denne leken kan barnet bruke fantasien sin til å utforske og oppdage nye ting. Aktivitetsleken er perfekt for å utvikle barnets finmotorikk, hånd-øye-koordinasjon og problemløsningsevner. Barnet kan ta av ringene, sette dem sammen i lenker eller henge dem på barnevognen for å leke mens de er på farten.

  kr 129,00
 15. Gøy leke som er fin å ha med på farten og underholder barnet på trilleturer. Den er designet for å stimulere barnets auditive utvikling og finmotorikk. Med horn og lydindikatorer vil barnet lære å gjenkjenne ulike lyder og sammenhenger. Dreiemoment, gir og spinnefunksjoner vil også bidra til å utvikle barnets finmotorikk og koordinasjonsevne.

  kr 399,00
 16. Denne super populære leken er morsom, lett å gripe, har knirkende lyder og mye aktivitet. Det fargerike designet og de ulike teksturene bidrar til å fange babyens oppmerksomhet og holde dem underholdt.

  kr 129,00
 17. Gjør badetiden morsommere med seks myke blokker designet for små barn. Disse blokkene er laget av mykt stoff som er trygt for babyer å leke med, og de har forskjellige farger, mønstre og teksturer for å stimulere sansene deres. De kan stables for å oppmuntre barnas motoriske ferdigheter, samt hånd-øye-koordinasjon og kognitiv tenkning.

  kr 179,00
 18. Myk tekstilball som er perfekt for barn fra 6 måneder og oppover. Den er laget av mykt og trygt materiale som er skånsomt mot barnets hud. Ballen er lett å gripe og kaste, og vil bidra til å stimulere barnets motoriske ferdigheter.

  kr 129,00
 19. Denne søte kosebamsen er ideell for små barn å kose og leke med, og det myke teppet er perfekt for å holde dem varme og komfortable. Teppet er også en flott gave til babyshower eller som en fødselsgave til en nyfødt. Med dette myke teppet og søte kosebamsen, vil babyen din føle seg trygg og behagelig mens de hviler eller leker.

  kr 249,00
 20. Denne søte kosebamsen er ideell for små barn å kose og leke med, og det myke teppet er perfekt for å holde dem varme og komfortable. Teppet er også en flott gave til babyshower eller som en fødselsgave til en nyfødt. Med dette myke teppet og søte kosebamsen, vil babyen din føle seg trygg og behagelig mens de hviler eller leker.

  kr 249,00
 21. Denne søte kosebamsen er ideell for små barn å kose og leke med, og det myke teppet er perfekt for å holde dem varme og komfortable. Teppet er også en flott gave til babyshower eller som en fødselsgave til en nyfødt. Med dette myke teppet og søte kosebamsen, vil babyen din føle seg trygg og behagelig mens de hviler eller leker.

  kr 249,00
 22. Denne søte kosebamsen er ideell for små barn å kose og leke med, og det myke teppet er perfekt for å holde dem varme og komfortable. Teppet er også en flott gave til babyshower eller som en fødselsgave til en nyfødt. Med dette myke teppet og søte kosebamsen, vil babyen din føle seg trygg og behagelig mens de hviler eller leker.

  kr 249,00
 23. Disse hørselvernet er spesielt designet for barn over 6 måneder og gir en utmerket beskyttelse mot støy, fyrverkeri, høye lyder og musikk. Produktet er lett å justere og komfortabelt å ha på, slik at barnet ditt kan være trygt og beskyttet i støyende omgivelser.

  kr 249,00
 24. Disse hørselvernet er spesielt designet for barn over 6 måneder og gir en utmerket beskyttelse mot støy, fyrverkeri, høye lyder og musikk. Produktet er lett å justere og komfortabelt å ha på, slik at barnet ditt kan være trygt og beskyttet i støyende omgivelser.

  kr 249,00
 25. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 26. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 27. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 28. Nå har Babyzen YoYo+blitt oppgradert til YoYo². YoYo² tilbyr enda mer komfort og funksjonalitet takket være et forsterket understell, forbedret fjæring på alle fire hjul og nytt håndtak i kunstskinn. Det YoYo² enda smidigere og smartere enn før, men samtidig like lett og kompakt. YoYo² legges sammen på et øyeblikk og er enkel å ta med om du skal ta toget, bussen, en taxi eller fly*. 

  kr 3 990,00 Kjøpt løst: kr 5 247,00
 29. YOYO²-vognen vokser med barnet ditt. Newborn Pack passer for nyfødte fra fødselen og opp til 9 kg. Babyen din vil ligge komfortabelt vendt mot deg i sin koselig og myke liggedel. 5-punkt sele gjør at babyen ligger trygt. 

  kr 2 500,00
 30. Tripp Trapp® Baby Set² er designet spesielt for å passe til Tripp Trapp®-stolen, og det er enkelt å montere og ta av. Setet har en ergonomisk form som støtter barnets rygg og sikrer riktig sittestilling. Det er også enkelt å rengjøre, slik at det alltid er hygienisk for barnet å sitte i stolen.

  kr 649,00
 31. Politibil, Magni
  • -20%

  Denne søte politibilen er laget av solid tre og har gummihjul som gjør den enkel å kjøre rundt. Den lille trefiguren i bilen gir ekstra lekemuligheter og inspirasjon til fantasifull lek.  Denne leken vil garantert gi timevis med moro og kreativ lek for de minste!

  Tilbudspris kr 175,20 Kjøpt løst: kr 219,00
 32. Gravmaskin, Magni
  • -20%

  Denne søte gravemaskinen er laget av solid tre og har gummihjul som gjør den enkel å kjøre rundt. Den lille trefiguren i bilen gir ekstra lekemuligheter og inspirasjon til fantasifull lek. Perfekt for barn som elsker gravemaskiner og byggeplasser. Denne leken vil garantert gi timevis med moro og kreativ lek for de minste!

  Tilbudspris kr 175,20 Kjøpt løst: kr 219,00
 33. Puslespill, Magni, Dinosaurer
  • -20%

  Barna vil elske å sette sammen dette fargerike puslespillet bestående av 5 brikker formet som ulike dinosaurer. Puslespillet er perfekt for de minste barna som ønsker en morsom og utfordrende aktivitet. Stimulerende for hjernene deres samt utvikler finmotorikken.

  Tilbudspris kr 111,20 Kjøpt løst: kr 139,00
 34. Sanseballer, Magni, 6 stk
  • -20%

  Oppdag de fargerike sensoriske ballene fra Magni. De er designet i forskjellige geometriske former og med taktile overflater. Perfekt for de små som trenger å utvikle sin koordinasjon og kognitive evner. Kombinasjonen av motoriske ferdigheter og sensorisk trening gjør sanseballene ideelle for foreldre-barn-lek. Ballene er hule og med kompresjonshull, slik at babyen kan klemme dem flate og finne et grep som passer. Et morsomt og lærerikt leketøy som fremmer barnets utvikling.

  Tilbudspris kr 127,20 Kjøpt løst: kr 159,00
 35. Bamse, Magni, Frank Elefant 25cm
  • -20%

  En søt og sjarmerende elefantbamse som også kan brukes som hånddukke. Med sitt luksuriøse plysjmateriale av ypperste kvalitet, blir denne kosete skapningen en ekte glede å omfavne og kose med. Bamsen er ikke bare en myk og kjærlig venn, men også en trofast følgesvenn som sprer glede og varme i ethvert øyeblikk.

  Tilbudspris kr 207,20 Kjøpt løst: kr 259,00
 36. Størrelse
  2-3 år
  1-2 år
  3-6 år

  Flytevest laget i 80% neopren og 20% polyester fôr. Designet med både glidelås og borrelåslukking. Har en spent sikkerhetsstropp i skrittet slik at barnet ditt aldri kan skli ut av vesten. Den er behagelig å ha på seg og gir god bevegelsesfrihet for barnet ditt mens de leker i vannet.

  Fra kr 629,00
 37. Størrelse
  2-3 år

  Flytevest laget i 80% neopren og 20% polyester fôr. Designet med både glidelås og borrelåslukking. Har en spent sikkerhetsstropp i skrittet slik at barnet ditt aldri kan skli ut av vesten.

  Fra kr 629,00
 38. Food Feeder, Liewood, Miranda Bear 2pk, Whale Blue / Dove Blue
  • -10%

  Food Feeder er det perfekte verktøyet for å introdusere ditt barn til en rekke smaker uten å bekymre deg for kvelningsrisiko. Det smarte designet tillater deg å legge frukt, grønnsaker eller andre små biter av mat i beholderen som barnet kan suge og tygge på, mens den holder større biter trygt ute av rekkevidde. Food Feeder er også enkel å rengjøre og kan brukes om og om igjen.

  Tilbudspris kr 260,10 Kjøpt løst: kr 289,00
 39. Spisesett, Liewood, Vivi, Emergency Vehicle / Sandy
  • -10%

  Vivi spisesettet fra Liewood er perfekt for små barn som skal lære å spise selv, da det er enkelt å holde og lett å rengjøre. Silikonmaterialet er mykt og behagelig å ta på, samtidig som det er holdbart og tåler tøff behandling. Vivi silikon spisesett inkluderer et praktisk sett med en kopp, bolle, tallerken og skje.

  Tilbudspris kr 440,10 Kjøpt løst: kr 489,00
 40. Smekke, Liewood, Tilda, Emergency Vehicle / Sandy
  • -10%

  Med smekkene fra Liewood kan barnet ditt spise og leke uten å bekymre seg for søl. Perfekt for måltider hjemme eller på farten. Smekkene er ikke bare søte, men også enkle å tørke av. Smekkene kan enkelt justeres slik at de passer perfekt rundt barnets hals. Den praktiske lommen foran fanger opp mat og drikke som bommer på munnen.

  Tilbudspris kr 296,10 Kjøpt løst: kr 329,00
 41. Drikkeflaske, Liewood, Falk, Peach / Sea Shell Mix
  • -10%

  Falk drikkeflaske er laget av høykvalitets stål, termofunksjon, og egenskaper som holder væsker kalde i opptil 12 timer og varme i opptil 6 timer. I tillegg til å være uknuselig og lekkasjesikker, er denne perfekt for små hender. 

  Tilbudspris kr 323,10 Kjøpt løst: kr 359,00
 42. Drikkeflaske, Liewood, Falk, Safari Sandy Mix
  • -10%

  Falk drikkeflaske er laget av høykvalitets stål, termofunksjon, og egenskaper som holder væsker kalde i opptil 12 timer og varme i opptil 6 timer. I tillegg til å være uknuselig og lekkasjesikker, er denne perfekt for små hender. 

  Tilbudspris kr 323,10 Kjøpt løst: kr 359,00
 43. Spisesett, Liewood, Vivi, Cat Dark Rose
  • -10%

  Vivi spisesettet fra Liewood er perfekt for små barn som skal lære å spise selv, da det er enkelt å holde og lett å rengjøre. Silikonmaterialet er mykt og behagelig å ta på, samtidig som det er holdbart og tåler tøff behandling. Vivi silikon spisesett inkluderer et praktisk sett med en kopp, bolle, tallerken og skje.

  Tilbudspris kr 395,10 Kjøpt løst: kr 439,00
 44. Tutekopp, Liewood, Emergency vehicle / Sandy
  • -10%

  Søt tutekopp som er designet for å hjelpe barnet ditt med å lære å drikke selvstendig. Med det avtakbare lokket og den lille tuten, kan barnet øve seg på å drikke uten å søle. De ergonomiske håndtakene gir barnet et godt grep og gjør det enklere å holde koppen.

  Tilbudspris kr 206,10 Kjøpt løst: kr 229,00
 45. Biteleke, BIBS, Star Sage
  • -20%

  Biteleken fra BIBS er laget av myk, BPA-fri silikon som er trygt for babyens følsomme gommer. Den har forskjellige teksturer som hjelper med å lindre kløe og ubehag når babyen får tenner. Den ergonomiske utformingen gjør det enkelt for babyen å holde og utforske bitringen.

  Tilbudspris kr 111,20 Kjøpt løst: kr 139,00
 46. Biteleke, BIBS, Heart Blush
  • -20%

  Biteleken fra BIBS er laget av myk, BPA-fri silikon som er trygt for babyens følsomme gommer. Den har forskjellige teksturer som hjelper med å lindre kløe og ubehag når babyen får tenner. Den ergonomiske utformingen gjør det enkelt for babyen å holde og utforske bitringen.

  Tilbudspris kr 111,20 Kjøpt løst: kr 139,00
 47. Smokk, BIBS, Latex, Size 2, Bubblegum/Peri
  • -20%

  BIBS smokkene er laget av 100% naturlig latex, som gir en myk og behagelig følelse for din baby. Den naturlige latexen er fri for skadelige stoffer og gir en beroligende følelse som etterligner mors bryst. Det runde lettvektsskjoldet vender bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å sikre minimal kontakt med babyens nese og munn, noe som betyr mindre sjanse for fuktighetsoppbygging fra spytt som kan forårsake utslett og såre flekker. 

  Tilbudspris kr 111,20 Kjøpt løst: kr 139,00
 48. Smokk, BIBS, Latex, Size 2, Ivory Steel Blue Mix
  • -20%

  BIBS smokkene er laget av 100% naturlig latex, som gir en myk og behagelig følelse for din baby. Den naturlige latexen er fri for skadelige stoffer og gir en beroligende følelse som etterligner mors bryst. Det runde lettvektsskjoldet vender bort fra den sensitive og sarte huden rundt babyens munn for å sikre minimal kontakt med babyens nese og munn, noe som betyr mindre sjanse for fuktighetsoppbygging fra spytt som kan forårsake utslett og såre flekker. 

  Tilbudspris kr 119,20 Kjøpt løst: kr 149,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede