Flasker

(105)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Drikkeflaske, Rätt Start, Pippi Sirkus
  • -10%

  Gjør hver slurk spesiell med denne unike flasken, vakkert utsmykket med motiver fra Pippi på Sircus-serien. Flasken ikke bare en visuell glede, men den er også funksjonell og praktisk. Termofunksjonen lar barnet nyte sine foretrukne drikker i riktig temperatur - enten det er en forfriskende kald drikke på en varm sommerdag eller en varm kakao på kjølige vinterdager.

  Tilbudspris kr 251,10 Kjøpt løst: kr 279,00
 2. Flaskevarmer, Baby Brezza, Formula Pro Mini
  • -11%

  Som forelder står man ofte overfor utfordringen med å jonglere flere oppgaver, samtidig som man kontinuerlig tar vare på barnets behov. Med Baby Brezza Formula Pro Mini vellingmaskin blir flaskemating betydelig mer sømløs. Denne innovative enheten blander, varmer og doserer pulver med bare ett trykk på en knapp. Ved å følge brukerveiledningen, kan maskinen skape en perfekt konsistens og temperatur ved å blande formelen og vannet. 

  Tilbudspris kr 2 395,00 Kjøpt løst: kr 2 695,00
 3. Kopp m/håndtak, Konges Sløjd, Swan, 330ml
  • -20%

  En fin og praktisk flaske til barnet med sugerør og ergonomisk håndtak som er enkelt å gripe for små hender. Håndtaket er laget av mykt materiale som gir et godt og sikkert grep, slik at babyen kan holde flasken selv når de begynner å utforske sin egen selvstendighet. 

  Tilbudspris kr 319,20 Kjøpt løst: kr 399,00
 4. Ammestartpakke, Lola & Lykke
  • -23%

  Lola&Lykke-startsettet er den perfekte gaven til deg selv eller en annen ammende mamma. Det gir alt du trenger for å komme i gang med ammingen på en effektiv og komfortabel måte. Den trådløse elektriske brystpumpen er en av hovedkomponentene i settet. Denne pumpen er enkel å bruke og gir deg muligheten til å pumpe melk når som helst og hvor som helst. Den er også utstyrt med en stimuleringsmodus for å hjelpe til med å øke melkeproduksjonen.

  Lola&Lykke ammestartsett vant priser for beste ammeprodukt i 2022 og 2023.

  Tilbudspris kr 2 899,00 Kjøpt løst: kr 3 769,00
 5. Lola & Lykke`s NaturalFlow Flaske er designet for å sikre en jevn overgang fra amming til flaskefôring. Den myke brystvorten i silikon etterligner følelsen av brystet og gir en naturlig lås for babyen. Den har også en anti-kolikkventil som bidrar til å redusere luftinntak og dermed forebygge kolikk. Flasken er perfekt designet for små hender å holde.

  kr 149,00
 6. Lola & Lykke`s NaturalFlow Flaske er designet for å sikre en jevn overgang fra amming til flaskefôring. Den myke brystvorten i silikon etterligner følelsen av brystet og gir en naturlig lås for babyen. Den har også en anti-kolikkventil som bidrar til å redusere luftinntak og dermed forebygge kolikk. Flasken er perfekt designet for små hender å holde.

  kr 149,00
 7. Lola & Lykke`s NaturalFlow Flaske er designet for å sikre en jevn overgang fra amming til flaskefôring. Den myke brystvorten i silikon etterligner følelsen av brystet og gir en naturlig lås for babyen. Den har også en anti-kolikkventil som bidrar til å redusere luftinntak og dermed forebygge kolikk. Flasken er perfekt designet for små hender å holde.

  kr 149,00
 8. Flaskesmokkene fra Lola & Lykke er spesielt utformet for å etterligne brystvorten, slik at babyen din kan oppleve en mer naturlig følelse under flaskematingen. Den supermyke silikonsmokken er laget for å være komfortabel for babyens munn og gommer. Flaskesmokken har en innebygde anti-kolikk luftventilen. Dette hjelper til med å redusere luftinntaket og dermed redusere risikoen for kolikk og ubehag.

  kr 119,00
 9. Flaskesmokkene fra Lola & Lykke er spesielt utformet for å etterligne brystvorten, slik at babyen din kan oppleve en mer naturlig følelse under flaskematingen. Den supermyke silikonsmokken er laget for å være komfortabel for babyens munn og gommer. Flaskesmokken har en innebygde anti-kolikk luftventilen. Dette hjelper til med å redusere luftinntaket og dermed redusere risikoen for kolikk og ubehag.

  kr 119,00
 10. Flaskesmokkene fra Lola & Lykke er spesielt utformet for å etterligne brystvorten, slik at babyen din kan oppleve en mer naturlig følelse under flaskematingen. Den supermyke silikonsmokken er laget for å være komfortabel for babyens munn og gommer. Flaskesmokken har en innebygde anti-kolikk luftventilen. Dette hjelper til med å redusere luftinntaket og dermed redusere risikoen for kolikk og ubehag.

  kr 119,00
 11. Elodie vannflaske er en lett og fleksibel vannflaske for aktive barn laget av høy kvalitet. Vannflasken er laget av rustfritt stål som ikke vil deformeres, sprekke eller brekke. Perfekt som barnehageflaske og på andre eventyr. Flaskens innebygde, nedfellbare sugerør holder seg ren og hygienisk lenge. I sammenfoldet stilling er den også helt forseglet slik at unødvendig søl kan unngås. 

  kr 229,00
 12. Elvie brysttraktinnsatser er designet spesielt for deg som har behov for en mindre brysttrakt til din Elvie brystpumpe. Disse innsatsene passer perfekt inn i Elvie brysttrakt på 24 mm (som følger med ved kjøp av brystpumpen). 

  kr 349,00
 13. Elvie brysttraktinnsatser er designet spesielt for deg som har behov for en mindre brysttrakt til din Elvie brystpumpe. Disse innsatsene passer perfekt inn i Elvie brysttrakt på 24 mm (som følger med ved kjøp av brystpumpen). 

  kr 349,00
 14. Elvie brysttraktinnsatser er designet spesielt for deg som har behov for en mindre brysttrakt til din Elvie brystpumpe. Disse innsatsene passer perfekt inn i Elvie brysttrakt på 24 mm (som følger med ved kjøp av brystpumpen). 

  kr 349,00
 15. Kopp m/håndtak, Konges Sløjd, 330ml, Dino
  • -20%

  Kopp designet med sugerør og gripevennlig håndtak. Drikkekoppen er designet med tanke på både funksjonalitet og stil, og den er den ideell å ha med på farten. Den robuste konstruksjonen gjør at den tåler daglig bruk og enhver uhell som kan skje når den blir slengt rundt eller mistet.

  Tilbudspris kr 311,20 Kjøpt løst: kr 389,00
 16. Dr. Brown's flaskesmokker er det perfekte valget for foreldre som ønsker det beste for babyen sin. Med en lang liste over fordeler, er det ikke rart at disse flaskesmokkene er en favoritt blant foreldre over hele verden.

  kr 79,00
 17. Supermyk 100 % silikon flaskesmokk som passer til alle Dr. Brown's smale standard flasker. Dr. Brown's silikonsmokk, sammen med Anti-Colic interne ventilasjonssystemet, er klinisk bevist å redusere kolikk. 

  kr 99,00
 18. Dr Browns HEPA-filter for Dr Browns Elektrisk Sterilisator og tørker. HEPA-filteret fanger inntil 95% av  alle luftborne partikler, og sørger for renset luft som igjen sikrer en overlegen tørking. Ett HEPA-filter varer i ca 6 måneder.

  kr 199,00
 19. Drikkeflaske, Konges Sløjd, Teddy, Topanga Beach
  • -20%

  En søt teddy-formet flaske i 100% silikon med silikonsugerør. Fin å ha både hjemme og med på utflukter.

  Tilbudspris kr 279,20 Kjøpt løst: kr 349,00
 20. Drikkeflaske, Konges Sløjd, Teddy, Shell
  • -20%

  En søt teddy-formet flaske i 100% silikon med silikonsugerør. Fin å ha både hjemme og med på utflukter.

  Tilbudspris kr 279,20 Kjøpt løst: kr 349,00
 21. Termoflaske, Konges Sløjd, Val d`isere
  • -20%

  En fin og praktisk thermoflaske med to lokk og et sugerør som holder temperaturen på varme og kalde drikker. Thermoflasken er laget av 100 % matvaregodkjent rustfritt stål. - Rommer 350 ml

  Tilbudspris kr 279,20 Kjøpt løst: kr 349,00
 22. Termoflaske, Konges Sløjd, Bow Kitty
  • -20%

  En fin og praktisk termoflaske med to lokk og et sugerør som holder temperaturen på varme og kalde drikker. Termoflasken er laget av 100 % matvaregodkjent rustfritt stål. - Rommer 350 ml

  Tilbudspris kr 279,20 Kjøpt løst: kr 349,00
 23. Kopp m/håndtak, Konges Sløjd, Lemon, 250ml
  • -20%

  Fin og praktisk babyflaske designet med sugerør og grepsvennlig håndtak. 

  Tilbudspris kr 295,20 Kjøpt løst: kr 369,00
 24. Kopp m/håndtak, Konges Sløjd, Bow Kitty, 250ml
  • -20%

  Fin og praktisk babyflaske designet med sugerør og grepsvennlig håndtak. 

  Tilbudspris kr 295,20 Kjøpt løst: kr 369,00
 25. Dr.Brown's wideneck tåteflaske i slitesterkt glass. Garanterer at ikke luft og vakuum utvikles i væsken og reduserer risikoen for gulping og luftsmerter.

  kr 299,00
 26. Oppsamlingsflasker for pumpe. 

  kr 149,00
 27. Termoflaske, Konges Sløjd, Lemon B
  • -20%

  En fin og praktisk termoflaske som holder temperaturen på varme og kalde drikker. Laget av
  100 % matvaregodkjent rustfritt stål. Flasken har to lokk som følger med.

  Tilbudspris kr 279,20 Kjøpt løst: kr 349,00
 28. NUK Kiddy Cup er en praktisk flaske med ekstra slitesterk drikketut. NUK Kiddy Cup rommer 300 ml og er sølfri. Flasken er designet for å passe i hendene til små barn.

  kr 169,00
 29. NUK First Choice+ Temperaturkontroll tåteflaske er en nyhet fra NUK som gjør livet enklere for foreldre. Dette takket være den smarte indikatoren på tåteflasken som viser om innholdet har riktig temperatur. Denne revolusjonerende funksjonen gjør det enkelt for foreldre å bestemme temperaturen på innholdet i tåteflasken.

  kr 149,00
 30. NUK Kiddy Cup er en praktisk flaske med ekstra slitesterk drikketut. NUK Kiddy Cup rommer 300 ml og er sølfri. Flasken er designet for å passe i hendene til små barn.

  kr 169,00
 31. NUK First Choice+ Temperaturkontroll tåteflaske er en nyhet fra NUK som gjør livet enklere for foreldre. Dette takket være den smarte indikatoren på tåteflasken som viser om innholdet har riktig temperatur. Denne revolusjonerende funksjonen gjør det enkelt for foreldre å bestemme temperaturen på innholdet i tåteflasken.

  kr 149,00
 32. NUK Nature Sense-smokken har flere små hull for å etterligne flyten fra mors bryst. Flaskesmokken er laget av ekstra myk silikon og er designet for å etterligne brystvorten under amming. Innovativ anti-kolikkventil hindrer babyen i å svelge luft.

  kr 129,00
 33. NUK Nature Sense-smokken har flere små hull for å etterligne flyten fra mors bryst. FlAaskesmokken er laget av ekstra myk silikon og er designet for å etterligne brystvorten under amming. Innovativ anti-kolikkventil hindrer babyen i å svelge luft.

  kr 129,00
 34. NUK for Nature flaskesmokk er anatomisk utformet og har en bred og myk tut, samt flere små hull – akkurat som mamma sitt bryst. Antikolikk ventil gir en naturlig flyt uten å måtte pause, noe som minimerer risikoen for at barnet svelger luft.

  kr 129,00
 35. En sølfri tutekopp som er laget av bærekraftig produsert plast. Den er produsert i Tyskland og er pent pakket i en boks laget av 100 % FSC-sertifisert papir. For barn ca 6-18 mnd.

  kr 169,00
 36. NUK for Nature Flaske er en høykvalitets flaske med bred hals. Takket være den brede åpningen er det enkelt å helle i både væske og pulver uten å søle. Smokken er anatomisk utformet og har en ekstra bred og myk leppestøtte samt flere små drikkeåpninger – akkurat som mors bryst.

  kr 139,00
 37. Elodie vannflaske er en lett og fleksibel vannflaske for aktive barn laget av høy kvalitet. Vannflasken er laget av rustfritt stål som ikke vil deformeres, sprekke eller brekke. Perfekt som barnehageflaske og på andre eventyr.

  kr 229,00
 38. Tåteflasker fra Elodie er laget med varmebestandig borosilikatglass og et ytre deksel av matgodkjent silikon som gjør dem lette, slitesterke og ripefrie. Glasset er naturlig fritt for helsefarlige stoffer og kan oppbevares i fryseren samt steriliseres i kokende vann. 

  kr 229,00
 39. Elodies tåteflasker er laget med varmebestandig borosilikatglass og et ytre deksel av matgodkjent silikon som gjør dem lette, slitesterke og ripefrie. Glasset er naturlig fritt for helsefarlige stoffer og kan oppbevares i fryseren samt steriliseres i kokende vann. 

  kr 229,00
 40. Elodies tåteflasker er laget med varmebestandig borosilikatglass og et ytre deksel av matgodkjent silikon som gjør dem lette, slitesterke og ripefrie. Glasset er naturlig fritt for helsefarlige stoffer og kan oppbevares i fryseren samt steriliseres i kokende vann. 

  kr 229,00
 41. Elodies tåteflasker er laget med varmebestandig borosilikatglass og et ytre deksel av matgodkjent silikon som gjør dem lette, slitesterke og ripefrie. Glasset er naturlig fritt for helsefarlige stoffer og kan oppbevares i fryseren samt steriliseres i kokende vann. 

  kr 229,00
 42. Supermyk 100 % silikon flaskesmokk som passer til alle Dr. Brown's smale standard flasker. Dr. Brown's silikonsmokk, sammen med Anti-Colic interne ventilasjonssystemet, er klinisk bevist å redusere kolikk. 

  kr 79,00
 43. NUK Active Flaske i rustfritt stål har en myk, sølefri drikketut i silikon og rommer 300ml. Flasken kan brukes fra ca. 12 måneder og oppover.

  kr 199,00
 44. NUK First Choice + Limited Edition Temperaturkontroll tåteflaske er en nyhet fra NUK som gjør livet enklere for foreldre. Dette takket være den smarte indikatoren på tåteflasken som viser om innholdet har riktig temperatur. Denne revolusjonerende funksjonen gjør det enkelt for foreldre å bestemme temperaturen på innholdet i tåteflasken.

  kr 179,00
 45. En sølesikker, isolerende kopp som holder drikken avkjølt selv på varme dager.
  Denne koppen gjør det enkelt for et barn å gå over fra drikkekopp til en vanlig åpen kopp. Iøynefallende og barnevennlig grafikk gjør det morsomt og spennende å bruke koppen.

  kr 159,00
 46. Flaske med bred hals som gjør det enklere å tilberede måltider samt å rengjøre flasken etter bruk. Den ergonomiske formen på flasken gjør det enklere for barnet å holde den. 

  kr 129,00
 47. Oppvaskmiddel med naturlige ingredienser (82%) perfekt for vask av smokker/flasker, rangler, biteleker (ikke i naturgummi), deler til brystpumper, bestikk etc. Enzymer i middelet løser opp melkeproteiner slik at flasken blir helt ren. Luktfri og etterlater ingen rester. Dermatologisk testet. Drøy i bruk.

  kr 119,00
 48. Flaskevarmer, Baby Brezza, Safe & Smart
  • FAVORITTPRIS!

  Varm morsmelk eller melkeerstatning enkelt. Safe & Smart Bottle Warmer har to forskjellige smarte varmeprogrammer og kan gi deg automatisk varsling på smarttelefonen når den er klar.

  kr 1 190,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede