Tilbehør

(41)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Boon, Tørkestativ, Blue/Green
  • -71%
  • FAVORITTPRIS!

  Skulle du ønske det var mer plass på Boon tørkestativet ditt? Plant Stem i midten og bruk det til å holde nyvaskede små deler, for å frigjøre plass for de større tingene under.

  Tilbudspris kr 20,00 Kjøpt løst: kr 69,00
 2. BabyLivia - Silikon Spisebrikke - Muted Clay
  • -66%

  Praktisk og superfin antiskli spisebrikke i silikon som sørger for at skål, tallerken og kopp står stødig på bordet. Vaskes enkelt av etter bruk. De kjente babyLivia-dyrene er videreført i et nytt og stilfullt design, som passer perfekt inn i interiøret.

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 149,00
 3. Elvie, Brysttrakt 24 mm (2-pakning)
  • -20%

  Brysttrakter for Elvie Pump. Brysttrakteren er designet med markeringer som gjør det enkelt å plassere brystvorten riktig og få et effektivt sug.

  Tilbudspris kr 319,20 Kjøpt løst: kr 399,00
 4. Elvie Pump Seals (2 pack)
  • -20%

  Tetning (membran) for Elvie Pumps brysttrakt for å skape en hygienisk lukket systempumpe.

  Tilbudspris kr 263,20 Kjøpt løst: kr 329,00
 5. Elvie - Pump Spout and Valve Kit (2 pack)
  • -20%

  Tetning (membran) for Elvie Pumps brysttrakt for å skape en hygienisk lukket systempumpe.

  Tilbudspris kr 263,20 Kjøpt løst: kr 329,00
 6. Elvie, Brysttrakt 28 mm (2-pakning)
  • -20%

  Brysttrakter for Elvie Pump. Designet med markeringer som gjør det enkelt å plassere brystvorten riktig og få et effektivt sug.

  Tilbudspris kr 319,20 Kjøpt løst: kr 399,00
 7. Elvie Flasker - 3 pk
  • -20%

  Gjenbrukbare flasker på 150 ml til Elvie Pump er tilgjengelig i 3-pakning. Oppbevaringslokk inkludert. Flaskene er laget av gjennomsiktig BPA-fri plast (Eastman Tritan EX401) og tåler oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser, noe som er enkelt og fleksibelt.

  Tilbudspris kr 383,20 Kjøpt løst: kr 479,00
 8. Stokke anbefaler å bruke forlengerskinner når Tripp Trapp® stolen brukes sammen med newborn set, baby set og sele. Extended Gliders V3 passer på alle Tripp Trapp stoler produsert etter May 2013 og dagens versjon av Tripp Trapp sidevanger som er tilgjengelige som reservedeler. Extended gliders V3 er inkludert i esken sammen med Tripp Trapp Newborn Set and Tripp Trapp Baby Set.

  kr 89,00
 9. Leander Classic barnestol har utviklet et brettbord som kan hjelpe både barn og voksne. Nå kan barnet sitte i Classic barnestolen og spise, tegne og leke - rett ved siden av foreldrene. Brettbordet klikkes direkte på Classic barnestolens sikkerhetsstang. Fordi brettet er integrert i stangen, vil ikke barnet få fingrene klemt mellom brettet og stangen. Brettet er utformet med en utsparing for å sikre at barnet ikke søler flytende mat eller drikke.

  kr 529,00
 10. En myk og lekker pute som er utviklet for å passe perfekt til formen på Leander Classic høystol. Puten beskytter ryggen til barnet og gjør stolen enda mer behagelig.

  kr 529,00
 11. Den enestående oppvaskkurven fra Dr.Brown i silikon er den eneste i sitt slag, og gir deg maksimal fleksibilitet. Legg oppi små deler fra flasker, brystpumper, smokker, biteringer etc og vaske dem uten at delene blir kastet rundt i oppvaskmaskinen.

  kr 199,00
 12. Varm flasker og matglass raskt og trygt - og steriliser - ved hjelp av dampvarme med Dr. Brown's™ Deluxe Bottle Warmer & Sterilizer. Elektrisk flaskevarmer som passer til både standard- og wideneck flasker.

  kr 899,00
 13. Supermyk 100 % silikon flaskesmokk som passer til alle Dr. Brown's smale standard flasker. Dr. Brown's silikonsmokk, sammen med Anti-Colic interne ventilasjonssystemet, er klinisk bevist å redusere kolikk. 

  kr 79,00
 14. Bærekraftige og gjenbrukbare servietter av høy kvalitet til babyer og småbarn er en fin måte å redusere familiens bruk av naturens begrensede ressurser. Ingen behov for servietter av papir.

  kr 199,00
 15. Elodie, Serviett, Faded Rose, 2pk
  • -30%

  Bærekraftige og gjenbrukbare servietter av høy kvalitet til babyer og småbarn er en fin måte å redusere familiens bruk av naturens begrensede ressurser. Ingen behov for servietter av papir.

  Tilbudspris kr 139,30 Kjøpt løst: kr 199,00
 16. Bærekraftige og gjenbrukbare servietter av høy kvalitet til babyer og småbarn er en fin måte å redusere familiens bruk av naturens begrensede ressurser. Ingen behov for servietter av papir.

  kr 199,00
 17. Skip Hop - Easy-Grab Matskål - Grå/Turkis
  • -30%

  Easy-Grab Feeding Bowl har både praktisk funksjon og enkelhet i en som gjør måltidet enklere og mindre rotete.
  Fôringsskålen har et ergonomisk og behagelig håndtak som gir foreldrene et fast grep med den ene hånden.
  Sett lokket på, og du kan bruke bollen til matlagring i kjøleskap eller fryser. Easy food-serien fra Skip Hop har smarte og gjennomtenkte produkter som forenkler måltiden for både deg og barnet ditt, uansett hvor du er.

  Tilbudspris kr 125,30 Kjøpt løst: kr 179,00
 18. Praktisk og fin matboks med skjønt Mummi-motiv.

  kr 129,00
 19. En universal flaskebørste er et praktisk verktøy som gjør det enkelt å rengjøre alle typer flasker, inkludert vannflasker og termoser. Denne flaskebørsten er spesielt designet med forskjellige størrelser og lengder på børstehårene for å kunne nå alle kriker og kroker i flaskene.

  kr 139,00
 20. Biteringer som bidrar til lindring gjennom hele tannutviklingsprosessen. God å holde i for små barnehender, og med teksturoverflater eller kjølende effekt som lindrer kløe.

  kr 79,00
 21. Dr. Brown Manuell Brystpumpe
  • -30%

  Manuell brystpumpe fra Dr.Brown. Myk, fleksibel kopp som bruker en lett og forsiktig kompresjonsteknikk, noe som gjør det behagelig for mor. Brystpumpen består av noen få deler som er enkle å ta fra hverandre og sette sammen.

  Tilbudspris kr 279,30 Kjøpt løst: kr 399,00
 22. Forhåndssteriliserte fryseposer for brystmelk. Gir deg en hygienisk og enkel måte å fryse ned brystmelken på.

  kr 149,00
 23. Suavinex, Gavesett, Swan
  • FAVORITTPRIS!

  Nydelig og innholdsrikt gavesett - perfekt barsels/babyshowergave. Settet består av: tåteflaske 150 ml., silikonsmokk 0-6 mnd., smokkholder og smokkbeholder. 

  kr 349,00
 24. Tripp Trapp® Storage er eksklusivt fremstilt for vår ikoniske stol og er perfekt for hjem med liten plass.

  kr 349,00
 25. Boon Stem tilbehør til tørkestativ, magental/white
  • -71%

  Skulle du ønske det var mer plass på Boon tørkestativet ditt? Plant Stem i midten og bruk det til å holde nyvaskede små deler, for å frigjøre plass for de større tingene under.

  Tilbudspris kr 20,00 Kjøpt løst: kr 69,00
 26. Boon Catch skål, blue/green
  • -38%
  • FAVORITTPRIS!

  Boon Catch skål har en oppsamler som strekker seg fra skålen og mot babyen (som er i startfasen med å spise selv) for å fange det som faller ned, noe som gir mindre søl. Skål har også sugekopp i bunnen, dette gjør at den står støtt.

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 80,00
 27. Stokke®️ Munch snack pack inneholder alt du trenger til et lite måltid, hjemme eller ute på tur i Stokke®️ Stroller Snack Tray. Solid, slitesterk og perfekt til bruk utendørs.

  kr 279,00
 28. Muslinklutene med mummi motiv er både praktiske og søte, og er laget av myk og behagelig økologisk bomull som er skånsom mot babyens sensitive hud. Disse muslinklutene er også svært absorberende, noe som gjør dem ideelle for å tørke opp gulping eller søl og som kosefille.

  kr 249,00
 29. Ammeskjoldene gjør det lettere for babyen å die og takket være en silkemyke overflaten og den naturlige formen føles de ikke fremmed for babyen. 

  kr 99,00
 30. Oppbevar den verdifulle morsmelken riktig med denne praktisk oppbevaringsløsningen fra MAM. Begeret er kompatibelt med MAM`s manuelle brystpumpe, slik at du kan pumpe brystmelken direkte ned i begeret. Skriv ned datoen, lagre den i kjøleskap og fryser, og vask av datoen før neste gangs bruk.

  kr 179,00
 31. Nydelig sekk i god kvalitet perfekt til bruk i barnehagen, små-skolen, på overnattingsturer m.m. Sekken har to rom med glidelås og en ekstra lomme i front med glidelås. Stropper med clips foran på brystet sikrer at sekken sitter godt på ryggen.

  kr 319,00
 32. Nydelig sekk i god kvalitet perfekt til bruk i barnehagen, små-skolen, på overnattingsturer m.m. Sekken har to rom med glidelås og en ekstra lomme i front med glidelås. Stropper med clips foran på brystet sikrer at sekken sitter godt på ryggen.

  kr 319,00
 33. Nydelig sekk i god kvalitet perfekt til bruk i barnehagen, små-skolen, på overnattingsturer m.m. Sekken har to rom med glidelås og en ekstra lomme i front med glidelås. Stropper med clips foran på brystet sikrer at sekken sitter godt på ryggen.

  kr 319,00
 34. Dr.Brown`s dampsterilisator for mikrobølgeovn kan sterilisere fire standard- eller wide-neck flasker fra Dr.Brown samtidig. Dampen dreper effektivt alle vanlige husholdningsbakterier og sterilisatoren kan brukes på flasker, deler, flaskesmokker, smokker, tutekopper eller flasker.

  kr 399,00
 35. Stokke® Tray Storm Grey
  • 1000+ SOLGTE

  Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse.

  kr 699,00
 36. Stokke® Tray Black
  • -14%
  • 1000+ SOLGTE

  Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse.

  Tilbudspris kr 599,00 Kjøpt løst: kr 699,00
 37. Sekk, Zoo, Skip Hop, Dalmatiner
  • -30%

  En tøff, funksjonell og praktisk sekk for småfolk på farten, fra 3 år. Morsomme detaljer og materiale i høy kvalitet gjør dette til en morsom turvenn som passer til utflukter og som barnehagesekk.

  Tilbudspris kr 209,30 Kjøpt løst: kr 299,00
 38. Sekk, Zoo, Skip Hop, Kanin
  • -30%

  En tøff, funksjonell og praktisk sekk for småfolk på farten. Morsomme detaljer og materiale i høy kvalitet gjør dette til en morsom turvenn som passer til utflukter og som barnehagesekk.

  Tilbudspris kr 209,30 Kjøpt løst: kr 299,00
 39. Stokke® Steps™ Baby Set Tray, Black
  • 200+ SOLGTE

  Brettet kan brukes sammen med Stokke® Steps™ Baby set for å gi barnet sin egen plass til å leke og spise.

  kr 699,00
 40. Doddlebrush, Penseler og poser, Doddlebags, 4 pk
  • -66%

  Doddlebrush skrues på posene og lar barnet være kreative med maling. En gjenbrukbar 100 ml pose med sterk forsegling som holder posen tett.

  Tilbudspris kr 50,00 Kjøpt løst: kr 149,00
 41. Stokke® Tray White
  • -14%
  • 2000+ SOLGTE

  Med Stokke® Brett gjør du Tripp Trapp® til en fullverdig frittstående høystol. Det rene skandinaviske uttrykket passer perfekt til Tripp Trapp® og gir en unik sitteopplevelse.

  Tilbudspris kr 599,00 Kjøpt løst: kr 699,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede