Tinka

(7)
Laster ...
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge
 1. Tinkafu® sin håndleddsrem lang er en praktisk og sikkerhetsfokusert løsning for barnevognen din. Denne remmen festes rundt håndleddet ditt og kobles deretter til barnevognens understell. Den gir deg ekstra trygghet når du triller vognen på utfordrende terreng som bakker eller glatte veier.

  kr 179,00
 2. Tinkafu® sin stor krok til vogn er designet slik at du enkelt kan feste stellevesken, handleposen eller sekken enkelt og elegant til din barnevogn.

  kr 159,00
 3. Stelleveske, Tinkafu, Sort
  • -38%

  Med Tinkafu Vognveske kan du enkelt ta med deg alt du trenger uansett hvor du skal. Enten du foretrekker å henge den på vognen, bære den over skulderen eller ha den på ryggen, tilpasser vognvesken seg etter dine preferanser og behov.

  Tilbudspris kr 249,00 Kjøpt løst: kr 399,00
 4. Tinkafu®, en norsk merkevare kjent for å produsere barnevognutstyr som er skreddersydd for det norske klimaet, presenterer en elegant og praktisk tidsriktig organizer i skinnimitasjon. Organizeren er designet med tanke på både funksjonalitet og stil. Den gir deg muligheten til å organisere og oppbevare viktige ting som mobiltelefon, lommebok, nøkler og bleier på en praktisk måte.

  kr 429,00
 5. Sammenleggbar gulvbeskytter beskytter gulvet mot snø, slaps, smuss, jord og smuler.

  kr 299,00
 6. Refleksstropp til vogn er beregnet for alle type vogner, store som små. Refleksbåndet gjør at barnevognen blir synlig for andre trafikanter 5 ganger tidligere. 

  kr 139,00
 7. Refleksstropp til vogn er beregnet for alle type vogner, store som små. Refleksbåndet gjør at barnevognen blir synlig for andre trafikanter 5 ganger tidligere. 

  kr 139,00
Bruk synkende rekkefølge Bruk synkende rekkefølge

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede