Meny
Meny

Retur av vare(r)

Skulle du ønske å bytte varen eller returnere den er det selvfølgelig ikke noe problem! Det som er viktig for oss er at du som kunde er 100% fornøyd med handelen!

Slik returnerer du en vare

1. Fyll ut angrerettskjema som kom digitalt sammen med ordrebekreftelsen hvor du spesifiserer om du ønsker å bytte eller returnere varen. Kunden betaler returporto (ved reklamasjon refunderer vi returporto)

2. Legg varen du ønsker å returnere i embalasje og sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem:

Babycare AS
Sagmyra 27
4624 Kristiansand S 

3. Send pakken i retur sammen med utfylt angrerettskjema på ditt lokale postkontor. Dersom pakken er for stor til å sendes med Posten ber vi deg ta kontakt med oss.

Ved retur av varer betaler vi tilbake pengene innen 14 dager. Har du betalt med kredittkort vil pengene tilbakeføres til det kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom du har handlet med faktura og returnerer en vare betaler du kun for varen du beholder, så arkiverer vi fakturaen når returen er mottatt. Om du kun ønsker å bytte en vare kan du beholde originalfakturaen og betale den når du mottar den nye varen.

Har du allerede betalt fakturaen din ber vi deg om at du fører på kontonummer slik at vi får sørget for tilbakebetaling av retursummen.

Vilkår:
- Du kan returnere varen innen 14 dager fra du mottar forsendelsen
- Varen skal være i original embalasje og være uskadd. Eventuelle tags eller merkelapper kan ikke klippes/fjernes, da dette defineres som at produktet er tatt i bruk, og gir derav ingen returrett.
- Kunde må selv stå for fraktkostnader ved retur av vare. Ved retur av varer vil du få tilbakeført kostnadene for varen du returnerer, ikke fraktkostnader.

Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt med oss HER!


Retur av EE-Avfall:

Hva er EE-avfall?

Elektronisk avfall omfatter alle elektriske artikler som bruker strøm eller batterier. Mye av dette avfallet er klassifisert som farlig avfall, og skal håndteres i henhold til avfallsforskriften 11.kapittel.
Siden det aller meste EE-avfall inneholder helse- og miljøfarlige stoffer skal disse produktene
demonteres i egne behandlingsanlegg for å unngå miljøskadelige utslipp.

Lever til nærmeste Babycare-butikk, helt gratis.