Skulle du ønske å bytte en vare eller returnere den er det selvfølgelig ikke noe problem! Det som er viktig for oss er at du som kunde er 100% fornøyd med handelen!

Slik returnerer du en vare:

1. Fyll ut Angrerettskjema som kom digitalt sammen med ordrebekreftelsen hvor du spesifiserer om du ønsker å bytte eller returnere varen. Du kan i tillegg laste ned og printe ut Angrettskjema HER . Dette skjemaet skal følge returvaren. Kunden betaler returporto ved bruk av Angreretten. (ved reklamasjon og bytting av produkt til tilsvarende verdi, refunderer vi returporto). Vi anbefaler retur med Posten. Du kan enkelt bestille Norgespakken her: Norgespakke Posten

2. Legg varen du ønsker å returnere i originalembalasje, eller tilsvarende emballasje, og sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem:

Babycare AS
Mjåvannsveien 200
4628 Kristiansand S

3. Send pakken i retur sammen med utfylt angrerettskjema på ditt lokale postkontor. Dersom pakken er for stor til å sendes med Posten ber vi deg ta kontakt med oss.

Ved retur av varer betaler vi tilbake pengene innen 14 dager. Har du betalt med kredittkort vil pengene tilbakeføres til det kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom du har handlet med faktura og returnerer en vare betaler du kun for varen du beholder, så arkiverer vi fakturaen når returen er mottatt. Om du kun ønsker å bytte en vare kan du beholde originalfakturaen og betale den når du mottar den nye varen.

Har du allerede betalt fakturaen din ber vi deg om at du fører på kontonummer slik at vi får sørget for tilbakebetaling av retursummen.

Vilkår:

  • Du har full ANGRERETT på ditt kjøp innen 14 dager fra du mottar forsendelsen, iht. til norsk Angrerettslov.
  • Varen skal være i original embalasje og være uskadd. Eventuelle tags eller merkelapper kan ikke klippes/fjernes, da dette defineres som at produktet er tatt i bruk, og gir derav ingen returrett.
  • Kunde må selv stå for fraktkostnader ved retur av vare. Ved retur av varer vil du få tilbakeført kostnadene for varen du returnerer, ikke fraktkostnader.
  • Ved bytting av samme type vare, eksempelvis bytte av farge eller størrelse, så vil vi dekke returkostnaden. Dette er forutsatt at det er opprettet en sak på forhånd. Saken oppretter du enkelt HER
  • Utvidet ANGRERETT i forbindelse med julen: For ordrer som er lagt i perioden 1.nov - 24.desember, så utvides 14 dagers Angrerett til å gjelde til inntil dato 15.januar påfølgende år. Forøvrig må alle betingelser tilknyttet Angrerett være oppfylt nevnt i punktene over. 
  • Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt med oss HER!


Retur av EE-Avfall:

Elektronisk avfall

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. I våre butikker kan du kostnadsfritt levere inn gamle og defekte elektriske og elektroniske (EE) produkter som vi sender videre til resirkulering. Alle produkter som går på strøm eller batteri regnes som EE-avfall når de skal kasseres. Dersom du ikke bor i nærheten av en av våre butikker kan du finne din nærmeste avfallsstasjon her

Babycare tar imot produkter som er tilsvarende de vi selger, eller har omsatt tidligere. Med tilsvarende produkter menes produkter som tilhører samme produktspekter, og har samme funksjon som de som selges på innleveringstidspunktet. Vi tar ikke imot EE-avfall som er ødelagt, og som dermed kan medføre en helserisiko for våre ansatte.

Det er også mulig å sende EE avfall kostnadsfritt til vårt hovedkontor for en videre resirkulering. Dette bestiller du her: babycare.no/kontakt

 

 

Laster ...

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede