Skulle du ønske å bytte varen eller returnere den er det selvfølgelig ikke noe problem! Det som er viktig for oss er at du som kunde er 100% fornøyd med handelen!

Slik returnerer du en vare

1. Fyll ut angrerettskjema som kom digitalt sammen med ordrebekreftelsen hvor du spesifiserer om du ønsker å bytte eller returnere varen. Kunden betaler returporto (ved reklamasjon refunderer vi returporto)

2. Legg varen du ønsker å returnere i embalasje og sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem:

Babycare AS
Sagmyra 27
4624 Kristiansand S 

3. Send pakken i retur sammen med utfylt angrerettskjema på ditt lokale postkontor. Dersom pakken er for stor til å sendes med Posten ber vi deg ta kontakt med oss.

Ved retur av varer betaler vi tilbake pengene innen 14 dager. Har du betalt med kredittkort vil pengene tilbakeføres til det kortet som ble benyttet ved kjøp.

Dersom du har handlet med faktura og returnerer en vare betaler du kun for varen du beholder, så arkiverer vi fakturaen når returen er mottatt. Om du kun ønsker å bytte en vare kan du beholde originalfakturaen og betale den når du mottar den nye varen.

Har du allerede betalt fakturaen din ber vi deg om at du fører på kontonummer slik at vi får sørget for tilbakebetaling av retursummen.

Vilkår:
- Du kan returnere varen innen 14 dager fra du mottar forsendelsen
- Varen skal være i original embalasje og være uskadd. Eventuelle tags eller merkelapper kan ikke klippes/fjernes, da dette defineres som at produktet er tatt i bruk, og gir derav ingen returrett.
- Kunde må selv stå for fraktkostnader ved retur av vare. Ved retur av varer vil du få tilbakeført kostnadene for varen du returnerer, ikke fraktkostnader.

Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt med oss HER!


Retur av EE-Avfall:

Elektronisk avfall

EE-avfall skal ikke kastes sammen med annet avfall. I våre butikker kan du kostnadsfritt levere inn gamle og defekte elektriske og elektroniske (EE) produkter som vi sender videre til resirkulering. Alle produkter som går på strøm eller batteri regnes som EE-avfall når de skal kasseres. Dersom du ikke bor i nærheten av en av våre butikker kan du finne din nærmeste avfallsstasjon her

Babycare tar imot produkter som er tilsvarende de vi selger, eller har omsatt tidligere. Med tilsvarende produkter menes produkter som tilhører samme produktspekter, og har samme funksjon som de som selges på innleveringstidspunktet. Vi tar ikke imot EE-avfall som er ødelagt, og som dermed kan medføre en helserisiko for våre ansatte.

Det er også mulig å sende EE avfall kostnadsfritt til vårt hovedkontor for en videre resirkulering. Dette bestiller du her: babycare.no/kontakt

 

 

Laster ...

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede