Laster ...
SKU
522003829-521004431

Barnevogn 4-in-1, Cybex, Eos Lux B, Sky Blue inkl. Aton B2

Med Eos Lux barnevogn og Aton B2 i-Size bilstol fra CYBEX, får du både komfort og sikkerhet til ditt barn. Fra jevne turer i barnevognen med punkteringssikre dekk til pålitelig beskyttelse i bilen med lineær sidekollisjonsbeskyttelse. Det er det perfekte teamet for aktive foreldre på farten.

kr 6 969,00 Kjøpt løst: kr 9 098,00
Laveste pris siste 30 dager : kr 6 969,00
Utsolgt
 • Tilgjengelig umiddelbart
 • Rask levering
 • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Eos Lux

Med Eos Lux barnevogn kan du være sikker på at barnet ditt vil ha den beste støtten og komforten fra fødselen og opp til fire år gammel. Punkteringssikre dekk og låsbare forhjul gir stabilitet og jevne turer. Med Eos Lux har du muligheten til å konvertere fra en bag til sittedel, og med et praktisk reisesystem er Eos Lux-vognen et allsidig valg for aktive foreldre. 

Hold turen jevn for din sovende baby, med forhjulsoppheng som minimerer støt og risting. Sand, gress eller grusstier – den kan takle ethvert terrengeventyr. Når barnet ditt trenger hvile, senker du bare ryggstøtten med én hånd. Len den helt tilbake for en komfortabel ergonomisk stilling for barnet ditt.

Den solide konstruksjonen og de store terrenghjulene gjør det enkelt å manøvrere vognen på ulendt terreng, og det justerbare håndtaket gjør det enkelt for både foreldre og barn å trille vognen komfortabelt. I tillegg gir den solide rammen og det polstrede setet barnet ditt en trygg og komfortabel opplevelse under alle turer.

En ramme - tre måter å trille på. I tillegg til bag og seteenhet, kan du feste et prisvinnende CYBEX-barnestol på barnevognens ramme. Så du kan ta den lille fra kjøretur til spasertur uten å vekke barnet. ( bilstol adapter selges separat)

 

Produktegenskaper:

- Enhånds hvile

- Vendbart sete

- Romslig handlekurv

- Justerbart styre

- XXL solseil med mesh-innsats

 

Produktspesifikasjoner:

- Vekt Vogn: 11,6

- Maksvekt barn: 22kg

- LxBxH Brettet: 400 mm x 510 mm x 920 mm

- LxBxH Utfoldet:850 - 950 mm x 610 mm x 1160 mm

 

Kompatibel med:

- Snogga 2

- Gold fotpose

- 2-i-1 koppholder

- Snackbrett

- Eos Lux regntrekk

- Eos Lux bilseteadapter

- CYBEX bilseter for spedbarn

 

Aton B2

Denne bilstolen for nyfødte og matchende Base One er godkjent i henhold til de nyeste standardene, har i-Size-kompatibilitet og har gjennomgått utvidet sidekollisjonstesting. Det avtakbare nyfødtinnlegget støtter en ergonomisk riktig posisjon for babyen din på opptil 60 cm. Så du kan være sikker på at barnet ditt har maksimal beskyttelse. 

Med en vekt på 3,9 kg er Aton B2 i-Size ikke bare lett, men også lett å håndtere etter turen. Den sammenleggbare USF50+ XXL solkalesjen til Aton B2 i-Size beskytter mot sol og vind selv utenfor bilen.  

Den lineære sidekollisjonsbeskyttelsessystemet øker sikkerheten ved en sidekollisjon. I kombinasjon med det energiabsorberende skallet kan det redusere kraften til en sidekollisjon med omtrent 25 %.

Takket være den høydejusterbare hodestøtten i 11 posisjoner, vokser bilstolen med barnet ditt i løpet av de første 24 månedene. Hode, nakke og skuldre støttes mens selen automatisk og komfortabelt tilpasser seg hver vekstspurt.

 

Produktegenskaper:

- L.S.P

- Siste sikkerhetsstandard R129/03

- Sammenleggbar XXL solkalesje

- Avtakbare nyfødtinnlegget

- Kompatibel med CYBEX barnevogner og andre utvalgte merker. 

- Høydejusterbar hodestøtte gir maksimal komfort i løpet av barnets to første år.

 

Produktspesifikasjoner:

- UN R129/03 i-Size

- 45 cm - 87 cm

- Max. 13 kg

- Fra fødsel opp til ca. 24 mnd

Vi hjelper deg!

 • Norges største babyutstyrkjede

  Norges største babyutstyrkjede

 • Få først – betal senere

  Få først – betal senere

 • Gratis frakt over 999,–

  Gratis frakt over 999,–

 • Mangeårig fagkunnskap

  Mangeårig fagkunnskap

 • Trygghet i de viktigste valgene

  Trygghet i de viktigste valgene

 • Alltid en Babycare i nærheten

  Alltid en Babycare i nærheten

© Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede