Laster ...
SKU
8786010110

Base, Maxi-Cosi, FamilyFix3,

Kombiner FamilyFix3 med Jade, Coral, Pebble Pro i-Size eller Pearl Pro 2 i-Size for en brukervennlig Click & Go-installasjon. Maxi-Cosi FamilyFix3 passer til både baby- og småbarnsseter for langvarig bruk.

kr 2 699,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Kombiner FamilyFix3 med Jade, Coral, Pebble Pro i-Size eller Pearl Pro 2 i-Size for en brukervennlig Click & Go-installasjon. Maxi-Cosi FamilyFix3 passer til både baby- og småbarnsseter for langvarig bruk.

Maxi-Cosi FamilyFix3 festes enkelt til bilens ISOFIX-forankringspunkter. Følg trinnene i brukerhåndboken for at den skal installeres riktig i bilen din.

Når du er installert, kan du la FamilyFix3 ligge i bilen. Dette gjør det enkelt å komme inn og ut av bilen, fordi babystolene Pebble Pro i-Size og Coral kan festes til basen med et enkelt "klikk", og sikkerhetsseng Jade kan festes med et enkelt "lysbilde ”. Visuelle indikatorer på basen varsler deg når Maxi-Cosi-bilsetet eller sikkerhetssengen er riktig sikret, og du er klar til å "gå".

FamilyFix3 passer også til vårt Pearl Pro 2 i-Size bilsete for småbarn, slik at du kan fortsette å bruke det selv etter at barnet ditt har vokst ut av sitt første bilsete eller sikkerhetsbag.

FamilyFix3 kan installeres med Jade sikkerhetsseng, babystolen Pebble Pro i-Size og Coral eller babybarnestolen Pearl Pro 2 i-Size.

Maxi-Cosi har fraktet over 50 millioner babyer hjem fra sykehuset. For å tilby den lille den beste sikkerhet i klassen, blir bilsetene og baser konstant testet.

Maxi-Cosi FamilyFix3 muliggjør en Click & Go-installasjon for en riktig og sikker passform.

Vi forstår at det å eie et babybilstol betyr å måtte installere det riktig hver dag. Maxi-Cosi FamilyFix3 gjør det enkelt å montere babystolen noe som gir deg sjelefred.

Maxi-Cosi FamilyFix3 er konstruert for å passe Jade sikkerhetsseng, Coral and Pebble Pro i-Size baby bilsete og Pearl Pro 2 i-Size barnebilsete, slik at babyen din kan bruke basen i opptil 4 år. Det tilbyr også både Click & Go og Slide & Go installasjon.

I tillegg lar FamilyFix3 deg installere barnesetet bakovervendt. For bedre beskyttelse av hodet og nakken til den lille, anbefaler eksperter at babyen reiser i bakovervendt stilling til han eller hun vokser til 105 cm (ca. 4 år).

- ISOFIX-installasjon for Jade, Coral, Pebble Pro i-Size og Pearl Pro 2 i-Size

 

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Base, Maxi-Cosi, FamilyFix3,

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede