Laster ...
SKU
519003063

Bilstol, Cybex -Cloud Z, i-Size - KK One Love

Cloud Z i-Size bilstol er lett, ergonomisk og gir god komfort. Cloud Z Plus i-Size er den naturlige etterfølgeren til det prisbelønte Cloud Q-konseptet, og det er nå 15 % lettere enn før. 

kr 3 449,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

 Cloud Z i-Size bilstol er lett, ergonomisk og gir god komfort. Cloud Z Plus i-Size er den naturlige etterfølgeren til det prisbelønte Cloud Q-konseptet, og det er nå 15 % lettere enn før.

Cybex er ledende innen innovative barnesikkerhetsprodukter tilpasset urbane livsstiler og moderne foreldre. Cybex er en anerkjent leder innen barnesikkerhet, med merkets innovative tilnærming som fører til flere priser for deres banebrytende bilseter og barnevogner. Over Cybexs omfattende utvalg av barnevogner, bilseter og bærere er merkets DSF Innovation Principle tydelig: kombinasjonen av unik design, uovertruffen sikkerhet og kvalitet og intelligent funksjonalitet.

Spedbarnssetet er utstyrt med optimalisert sidekollisjonsbeskyttelse (L.S.P.) Et system som – i kombinasjon med det energiabsorberende skallet – øker ditt barns sikkerhet vesentlig ved en eventuell sidekollisjon. For at det skal være enklere å få barnet inn og ut av bilen, kan setet svinges mot dørsiden på bilen takket være den nyskapende Base Z-rotasjonsmekanismen. (Base Z selges separat)

  • Integrert lineær sidestøtbeskyttelse
  • Ergonomisk ligge-posisjon
  • 180 ° rotasjonsmekanisme inkludert kjøreretningskontroll (D.D.C.)
  • Ekstra stor kalesje med UPF50+.

Cloud Z i-Size kan justeres til liggeposisjon utenfor bilen, og har 11 lettanpassede nakkestøtter med integrerte seleførere. For å gjøre det lettere å ta barnet ditt inn og ut av bilen, kan setet svinges til dørsiden av bilen, takket være den innovative Base Z-mekanismen. Basen inkluderer også kjøreretningskontroll (D.D.C.), som sikrer at barnesetet ikke kan vendes til fremovervendt stilling.

Produktegenskaper:

- Ergonomisk liggestilling

- 180 graders rotasjon

- Integrert lineære side-kollisjonsbeskyttelse

- Trekket kan vaskes i maskinen på 30°

- Kalesje UVP50+

- Godkjenning: UN R129/02 (i-Size).

- Høyde 45 - 87 cm.

- Vekt - max 13 kg

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Bilstol, Cybex -Cloud Z, i-Size - KK One Love

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede