Laster ...
SKU
522002109

Bilstol, Cybex, Sirona S2 i-Size, Lava Grey

Si farvel til stress og ryggebelastning. Sirona S2 i-Size bilstol har en genial 360 ° rotasjonsmekanisme. Den høydejusterbare nakkestøtten har 12 innstillinger for en tilpasset passform. Når barnet ditt vokser, er det enkelt å tilpasse setet.

Tilbudspris kr 2 949,00 Vanlig pris kr 3 490,00
prisguiden badge
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Med Sirona S2 kan du lett plassere barnet i stolen og ta barnet ut av stolen, samt bytte mellom forovervendt og bakovervendt. Denne bilstolen har basen integrert, slik at den kan klikkes rett på ISOFIX i bilen din. Enhånds tilbakelent-funksjonen fører til en en fredelig kjøretur. Juster setet raskt, slik at barnet ditt kan ta en avslappende lur mens du er på farten. Med forskjellige innstillinger tilgjengelig i begge kjøreretninger, er det enkelt å finne den perfekte soveposisjonen.

Med en bakovervendt bilstol forbedres barnets sikkerhet i tilfelle en kollisjon. I denne posisjonen er frontkollisjonskrefter fordelt over bilstolskallet. Det er obligatorisk for barn å reise bakovervendt til de er over 15 måneder og 76 cm høye. CYBEX anbefaler at barn reiser bakovervendt i Sirona så lenge som mulig.

 

Energy Reduction Technology bidrar til å gjøre reisen tryggere når bilstolen er i forovervendt posisjon. Slagkrefter overføres direkte inn i bilstolen via sele-systemet, der de delvis blir spredt av energiabsorberende materialer. Dette reduserer kreftene som føres mot barnets nakke med omtrent 20%. Energiabsorberendeskallet er designet for å holde farlige støt bort fra barnet dersom det oppstår en kollisjon. Den integrerte L.S.P. Systemet øker sikkerheten i tilfelle en sidekollisjon. I kombinasjon med det energiabsorberende skallet kan det redusere kraften fra en sidekollisjon.

 

Produktspesifikasjoner:

- Max. 18 kg

- UN R129/03 i-Size 

- 360 ° rotasjonsmekanisme

- Isofix med indikator

- Setetrekk kan vaskes på 30 grader

- 61 – 105 cm (Fra 45 med nyfødt innlegg)

- Fra 3 mnd opp til 4 år (Fra fødsel med nyfødt innlegg)

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede