Laster ...
SKU
78157

Bolle, Twistshake, Hvit

Twistshakes dype tallerken er designet for å gjøre stunden rundt bordet med barnet ditt enklere. Twistshakes dype tallerken har en smart antiskli-bunn som hindrer tallerkenen i å skli over bordet og holder den enkelt på plass. Det følger med et praktisk lokk til hver tallerken.

kr 119,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Twistshakes dype tallerken har en smart antiskli-bunn som hindrer tallerkenen i å skli over bordet og holder den enkelt på plass. Det følger med et praktisk lokk til hver tallerken.

Twistshakes dype tallerken er designet for å gjøre stunden rundt bordet med barnet ditt enklere. Den har en smart antiskli-bunn som hindrer at tallerkenen sklir rundt på bordet. Et praktisk lokk følger med hver tallerken, som forvandler den til en matboks til matrester eller en piknik eller utflukt. Hvis du har to eller flere, kan de stables enkelt oppå hverandre så de tar mindre plass ved hjelp av den smarte oppfinnelsen Twistclick, som gjør det mulig å klikke lokket sammen med tallerkenen over.

Formen til tallerkenen er designet for å passe til Twistshakes bestikkserie. Tallerkenen er selvfølgelig uten BPA for barnets sikkerhet. Materialet er laget av kvalitetssikret PP-plast og TPE-plast som er ekstra robust og slitesterkt. Tallerkenen tåler mikrobølgeovn og kan vaskes i oppvaskmaskinen på øverste hylle. Den rommer 520 ml med mat og passer til barn fra 6 måneder.

For et optimalt måltid anbefales det å kjøpe den smarte Click-mat, som fester seg til bordet med vakuum. Deretter fester du Twistshakes tallerken med et enkelt klikk, og tallerkenen ender ikke opp på gulvet! En nødvendighet for barnet som akkurat har lært å spise selv, og for foreldre som ønsker seg et rolig og komfortabelt måltid uten mye søl!

Produktegenskaper:

- BPA-fri – et trygt og sikkert produkt for deg og barnet ditt.
 
- Antiskli på bunnen – hindrer tallerkenen i å skli rundt på bordet.
 
- Rommer – 520 ML / 17 OZ
 
- Dyp tallerken – perfekt til pureer og flytende mat.
 
- Tallerken laget av PP- og TPE-plast – laget av materialer av høy kvalitet.
 
- TwistClick – med et smart lokk slik at den kan brukes som matboks til utflukter og matoppbevaring.
 
- Tåler mikrobølgeovn og kan vaskes på det øverste stativet i oppvaskmaskinen.
 
- Passer for barn fra 6 måneder og oppover.
 
 

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Bolle, Twistshake, Hvit

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede