Laster ...
SKU
78256

Flaske, Twistshake, Anti-Colic - 260ml, Pastell Blå

Twistshakes antikolikk tåteflaske motvirker kolikk hos nyfødte med en luftventil og blandenett. Twistshake har en vid flaskehals, med myk og rund tut. Twistshakes tåteflaske til baby har en gjennomtenkt form og design som skaper en hyggelig spisestund for deg og babyen din. Tåteflasken har et unikt TwistFlow antikolikk-system med en luftventil og blandenett.

kr 109,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Twistshakes antikolikk tåteflaske motvirker kolikk hos nyfødte med en luftventil og blandenett. Twistshake har en vid flaskehals, med myk og rund tut.  

Twistshakes tåteflaske til baby har en gjennomtenkt form og design som skaper en hyggelig spisestund for deg og babyen din. Tåteflasken har et unikt TwistFlow antikolikk-system med en luftventil og blandenett. Det motvirker kolikk med en jevn strøm og hindrer at unødvendig luft kommer ned i babyens sensitive mage. Tåteflasken er tilgjengelig i flere størrelser så babyen kan vokse med Twistshake.

Twistshakes tåteflaske har en ekstra vid hals som gjør flasken enkel å rengjøre og fylle på, og den har et gripevennlig, tykt plastdesign som holder lenger på varmen. Tåtesmokken er laget av 100 % giftfri silikon og har en rund, myk form som etterligner et mors bryst.

Twistshakes spesialdesignede flaskesmokk er laget av et grundig testet silikonmateriale, og den har en luftventil for en jevn strøm som hindrer at for mye luft kommer ned i babyens sensitve mage. Den har en rund, myk form og er selvfølgelig uten BPA, BPS, BPF.

Twistshakes tåteflaske kommer med en hyggelig overraskelse: En praktisk beholder der du kan forberede melken til babyen før dere skal ut. Den fungerer også som en perfekt beholder til babyens snacks, som grønnsaksstenger eller fruktbiter, og den kan stables for enkel oppbevaring. 

Twistshakes tåteflasker er laget av tykk plast som er lett å holde ved like og blir ikke misfarget. Flasken er sylinderformet og har derfor ikke hjørner eller kroker som gjør rengjøringen vanskelig. Kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Produktegenskaper:

- BPA-fri – et trygt og sikkert produkt for deg og barnet ditt.
 
- PP-plast – laget av polypropylene av høy kvalitet.
 
- Smokk – av silikon i størrelsen S (0+ m) med lufteventil.
 
- Sil – løser opp klumper.
 
- Antikolikk tåteflaske – strømsystemet til Twistshake, TwistFlow, motvirker kolikk hos
- spebarn med en lufteventil og sil.
 
- Smart beholder – forbered måltidet hjemme i den praktiske beholderen. Har du to eller flere kan du stable dem i høyden.
 
- Ekstra vid flaskehals – enkel å rengjøre og fylle på.
 
- Ergonomisk designet – gripevennlig for både baby og foreldre.
 

Omtaler

Bli den første til å omtale dette produktet

Du omtaler: Flaske, Twistshake, Anti-Colic - 260ml, Pastell Blå

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede