Laster ...
SKU
2000036116

Hardbag, Britax Smile III, Fossil Grey

NYHET! SMILE III bærebag Fossil Greyer laget av 100 % resirkulerte plastflasker. Bagen gir babyen din rom for å vokse og kommer med en myk, behagelig madrass for ergonomisk liggestilling i de første månedene av livet til babyen din.

kr 2 795,00
På lager
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 799,-

Beskrivelse

Hardbag, Britax Smile III, Fossil Grey

 

I de første månedene av barnets liv er det beste og sunneste valget en bag på lange trilleturer. Da kan barnet ligge hele veien. SMILE III-bagen med sin myke overflate passer perfekt i SMILE III-sportsvognen. Den gir barnet god plass til å vokse, beskyttelse av den myke overflaten, og kan brukes til barnet er stort nok til å sitte i setet. Takket være den store kalesjen og trekket er barnet alltid beskyttet i bagen.

Minneknappene på bagen til SMILE III er perfekte når du ønsker å fjerne den fra sportsvognen uten å forstyrre barnet. For å enkelt løse ut bagen kan du trykke på knappene en etter en, og så løfte den av. De hendige indikatorene vil også vise om bagen er sikkert koblet til.

SMILE III-bagen kommer med en stor solskjerm og solfaktor 50+ for å beskytte den lille mot solen. Du kan også åpne det ekstra store ventilasjonsvinduet for bedre luftsirkulasjon, og for at barnet skal kunne se omgivelsene sine. På de regnfulle dagene vil regntrekket holde barnet tørt.

Når du er ute og kjører med barnet er det godt å vite at SMILE III -bagen kan brettes helt flat for å få plass i bilens bagasjerom. Dette gir bedre plass til andre ting, mens du fortsatt kan ta med deg bagen for å gi barnet bedre komfort.

Produktspesifikasjoner:

- Dimensjoner (H x B x D) 20 x 82 x 39.5 cm

- Indre mål (H x B x D) 20 x 73 x 33 cm

- Produktvekt 3,5 kg

- Passer til Smile III understell som selges separat.

You may be also interested in following products

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede