Laster ...
SKU
MIN-RAN-DAR-BLU

Mini-Ransel, Kaos, Dark Blue

KAOS Mini-Ransel er en sekk som er designet for morgendagens helter og er full av gjennomtenkte og smarte detaljer, som gjør den praktisk og funksjonell for daglig bruk. KAOS Mini-Ransel har mange lommer og rom for oppbevaring og den er vanntett. Et mykt og behagelig sitteunderlag følger med og er super å ha lett tilgjengelig når en skal ut på utflukter og det er tid for en liten pause.

Tilbudspris kr 599,00 Vanlig pris kr 799,00
Utsolgt
  • Tilgjengelig umiddelbart
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 999,-

Beskrivelse

Mini-Ransel har flere lommer og rom, slik at du enkelt kan organisere og oppbevare dine nødvendigheter på en effektiv måte. I tillegg har sekken også en polstret lomme som er perfekt for å oppbevare en bærbar datamaskin eller nettbrett.

Materialet som brukes i KAOS Mini-Ransel er vanntett, noe som gjør at du kan bruke sekken selv i dårlig vær uten å bekymre deg for at innholdet blir vått. Det er også maskinvaskbart, noe som gjør det enkelt å holde sekken ren.

Snurpeposen kan brukes til å oppbevare og transportere Mini-Ransleren enkelt og trygt, og bomullen som brukes er resirkulert for å redusere miljøpåvirkningen. Sitteunderlaget er også en praktisk og behagelig tilleggsfunksjon som gir ekstra komfort når Mini-Ransleren brukes. Når sitteunderlaget ikke er i bruk, kan det enkelt oppbevares i sin egen lomme på innsiden av ryggen på Mini-Ransleren. 

 

Produktegenskaper:

- Polstrede skulderstropper

- Justerbar brystspenne

- 100 % vanntett materiale

- 2 flaskelommer på utsiden

- YKK glidelås-lomme

- Maskinvask 30 grader

- D-ring for å henge på reflekser

 

Produktspesifikasjoner:

- Høyde: 27 cm

- Bredde: 23 cm

- Dybde: 12 cm

- Vekt: 350 gram

Vi hjelper deg!

    © Babycare AS - Norges største baby- og barneutstyrskjede